- 21 Eylül 2021
- 1.219
- 462
- 73
- 24
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
C-life doktorlar kesinlikle önermiyor . Hormonları alt üst olanlar var yumurtaları büyüyüp çatlamayan ve kiste dönüşenlerYumurtlama oluyor ama kalitem yok eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bende bundan mi alsam acaba
Doktorlar da kime gitsem ayrı burada kullananlara bakıyorum herkesin kullandığı farklı kullanıp bir işe yarayan da var kullanıp işe yaramayan da var pahalı var ucuz var tek 3 ay güzel takviye kullandım ama bir şey görmeyince daha iyisini araştırıyorum bulamıyorum kullandığım da buydu Bir de her bünyede farklı işliyor ilaçlar bilemiyorum aktara gidiyorum aktardakiler de aynı arı sütü bal falan öneriyorC-life doktorlar kesinlikle önermiyor . Hormonları alt üst olanlar var yumurtaları büyüyüp çatlamayan ve kiste dönüşenler
Kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi bir surum olması muhtemel
İnositol içerikli doktorların da önerdiği takviyelerden kullanmanızı öneririm
Rabiş hanım sizin sonucunuz ne oldu acaba en son test yapmıştınızDoktorlar da kime gitsem ayrı burada kullananlara bakıyorum herkesin kullandığı farklı kullanıp bir işe yarayan da var kullanıp işe yaramayan da var pahalı var ucuz var tek 3 ay güzel takviye kullandım ama bir şey görmeyince daha iyisini araştırıyorum bulamıyorum kullandığım da buydu Bir de her bünyede farklı işliyor ilaçlar bilemiyorum aktara gidiyorum aktardakiler de aynı arı sütü bal falan öneriyor
Ovulasyon testi mi adet oldum temizlendim yeni maçlara bakacamRabiş hanım sizin sonucunuz ne oldu acaba en son test yapmıştınız
Rabbim inşallah bu ay nasip etsin Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun inşallahOvulasyon testi mi adet oldum temizlendim yeni maçlara bakacam
Amin siz ne yaptınızRabbim inşallah bu ay nasip etsin Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun inşallah
Evett bende de pco var doktor combinol verdi. İnositol folik asit ve d vitamini var. Yumurtlama testi kopkoyu oldu bu ayBurda arkadas da paylasmis resim inositol kullanin yumurta gelisimine yardimci yumurtlama ve adet sorunlarina iyi geliyor
Sevindim insallah daha güzel gelismeler olur tüp bebekte bile bu vitamini veriyolar benim pko olmayan arkadaslarim da kullandi hamile kalan olduEvett bende de pco var doktor combinol verdi. İnositol folik asit ve d vitamini var. Yumurtlama testi kopkoyu oldu bu ay
Hayıt tohumunu kendiniz demleyip için her gün yada hayıt macunu alın hem hormonları düzene sokuyor hem yumurta kalitesini arttırıyor hem de rahmi olası gebeliğe hazırlıyormuş. Yumurta kalitesi için bol su haşlanmış yumurta avakado kabak çekirdeği günlük yarim saat yürüyüş takviye olarak e vitamini omega 3 deneyin çok çok etkili oluyorYumurtlama oluyor ama kalitem yok eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bende bundan mi alsam acaba
Hayıt tohumunu kendiniz demleyip için her gün yada hayıt macunu alın hem hormonları düzene sokuyor hem yumurta kalitesini arttırıyor hem de rahmi olası gebeliğe hazırlıyormuş. Yumurta kalitesi için bol su haşlanmış yumurta avakado kabak çekirdeği günlük yarim saat yürüyüş takviye olarak e vitamini omega 3 deneyin çok çok etkili oluyoYumurtlama oluyor ama kalitem yok eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bende bundan mi alsam acaba
Ocean polysitol da yumurta kalitesini arttırıyormus özellikler pcos olanlarda. Bi doktor vermişti çok işe yarayacagini söylemişti 3 ay kullandım da bende pcos yok yumurta kalitesinde de sıkıntı yok ise yaramadi belki sizde etkili olurHayıt tohumunu kendiniz demleyip için her gün yada hayıt macunu alın hem hormonları düzene sokuyor hem yumurta kalitesini arttırıyor hem de rahmi olası gebeliğe hazırlıyormuş. Yumurta kalitesi için bol su haşlanmış yumurta avakado kabak çekirdeği günlük yarim saat yürüyüş takviye olarak e vitamini omega 3 deneyin çok çok etkili oluyor
Ocean polysitol da yumurta kalitesini arttırıyormus özellikler pcos olanlarda. Bi doktor vermişti çok işe yarayacagini söylemişti 3 ay kullandım da bende pcos yok yumurta kalitesinde de sıkıntı yok ise yaramadi belki sizde etkili olurHayıt tohumunu kendiniz demleyip için her gün yada hayıt macunu alın hem hormonları düzene sokuyor hem yumurta kalitesini arttırıyor hem de rahmi olası gebeliğe hazırlıyormuş. Yumurta kalitesi için bol su haşlanmış yumurta avakado kabak çekirdeği günlük yarim saat yürüyüş takviye olarak e vitamini omega 3 deneyin çok çok etkili oluyor
Ben geçen ay kullandım ama fayda göremedim yumurtam çok gelişmedi.Yumurtlama oluyor ama kalitem yok eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bende bundan mi alsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?