• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu kullanan varmı

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.219
462
73
24
Yumurtlama oluyor ama kalitem yok eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bende bundan mi alsam acaba

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-31-22-52-41-800_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2025-01-31-22-52-41-800_com.instagram.android.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 55
Yumurtlama oluyor ama kalitem yok eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bende bundan mi alsam acaba
C-life doktorlar kesinlikle önermiyor . Hormonları alt üst olanlar var yumurtaları büyüyüp çatlamayan ve kiste dönüşenler
Kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi bir surum olması muhtemel
İnositol içerikli doktorların da önerdiği takviyelerden kullanmanızı öneririm

C-life doktorlar kesinlikle önermiyor . Hormonları alt üst olanlar var yumurtaları büyüyüp çatlamayan ve kiste dönüşenler
Kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi bir surum olması muhtemel
İnositol içerikli doktorların da önerdiği takviyelerden kullanmanızı öneririm
Doktorlar da kime gitsem ayrı burada kullananlara bakıyorum herkesin kullandığı farklı kullanıp bir işe yarayan da var kullanıp işe yaramayan da var pahalı var ucuz var tek 3 ay güzel takviye kullandım ama bir şey görmeyince daha iyisini araştırıyorum bulamıyorum kullandığım da buydu Bir de her bünyede farklı işliyor ilaçlar bilemiyorum aktara gidiyorum aktardakiler de aynı arı sütü bal falan öneriyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-14-15-17-20-677_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2024-02-14-15-17-20-677_com.google.android.apps.photos.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 47
Doktorlar da kime gitsem ayrı burada kullananlara bakıyorum herkesin kullandığı farklı kullanıp bir işe yarayan da var kullanıp işe yaramayan da var pahalı var ucuz var tek 3 ay güzel takviye kullandım ama bir şey görmeyince daha iyisini araştırıyorum bulamıyorum kullandığım da buydu Bir de her bünyede farklı işliyor ilaçlar bilemiyorum aktara gidiyorum aktardakiler de aynı arı sütü bal falan öneriyor
Rabiş hanım sizin sonucunuz ne oldu acaba en son test yapmıştınız ☺️

Burda arkadas da paylasmis resim inositol kullanin yumurta gelisimine yardimci yumurtlama ve adet sorunlarina iyi geliyor

Hayıt tohumunu kendiniz demleyip için her gün yada hayıt macunu alın hem hormonları düzene sokuyor hem yumurta kalitesini arttırıyor hem de rahmi olası gebeliğe hazırlıyormuş. Yumurta kalitesi için bol su haşlanmış yumurta avakado kabak çekirdeği günlük yarim saat yürüyüş takviye olarak e vitamini omega 3 deneyin çok çok etkili oluyor

Hayıt tohumunu kendiniz demleyip için her gün yada hayıt macunu alın hem hormonları düzene sokuyor hem yumurta kalitesini arttırıyor hem de rahmi olası gebeliğe hazırlıyormuş. Yumurta kalitesi için bol su haşlanmış yumurta avakado kabak çekirdeği günlük yarim saat yürüyüş takviye olarak e vitamini omega 3 deneyin çok çok etkili oluyo
Hayıt tohumunu kendiniz demleyip için her gün yada hayıt macunu alın hem hormonları düzene sokuyor hem yumurta kalitesini arttırıyor hem de rahmi olası gebeliğe hazırlıyormuş. Yumurta kalitesi için bol su haşlanmış yumurta avakado kabak çekirdeği günlük yarim saat yürüyüş takviye olarak e vitamini omega 3 deneyin çok çok etkili oluyor
Ocean polysitol da yumurta kalitesini arttırıyormus özellikler pcos olanlarda. Bi doktor vermişti çok işe yarayacagini söylemişti 3 ay kullandım da bende pcos yok yumurta kalitesinde de sıkıntı yok ise yaramadi belki sizde etkili olur

Ocean polysitol da yumurta kalitesini arttırıyormus özellikler pcos olanlarda. Bi doktor vermişti çok işe yarayacagini söylemişti 3 ay kullandım da bende pcos yok yumurta kalitesinde de sıkıntı yok ise yaramadi belki sizde etkili olur

Back