Bunu Hepiniz Okuyun!!!!!!!!okuyun!!!!

aysealgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
38
0
çoğunuz nasıl bi ilişkim olduğunu biliyor bilmeyenlerde öğrensin biriyle beraberdim bana evlenme teklifi etti ve sonra evli olduğu ortaya çıktı sonra ben boşandım dedi sonra ağladı sızladı ne kadr hayır desemde gene geldi ve ben en son sizeintikam alliim mi demiştim kiminiz hayır dedi kimiznz başka bişi..ama şimdi beni iyi dinleyin kızlar ben size asla o adamın metresi olmadığımı olmıcağımı ve kimsenin yuvasının yıkılmasına izin vermiyceğimi ancak bu şekilde anlatablirim bana yakışanı yaptım beni yine aradı açmadım ve ona dedimkii ''seninle olduğum sürece kendime olan saygımı yitiriyorum sen senin isteklerini yapıcak birini bulabilrsin ama ben hayatımı seninle mahvedemem seninle ilgili aldığım en doğru karar bu saygı duy ve beni arama''kızlar şimdi anladınız dimi benm ktü biri olmadığımı???onu bu sefer tamamen hayatımdan çıkarttım kızllarrr :içelim:

canim bu durumun ne kadar zor bir durum oldugunu biliyorum,
uzakdan yorum yapmak kolay,
ama icinde bulunan bilir zorlugunu.

ama kendin icin iyi yapmisin...
insallah yapismaz bidaha...

teşekkr ederm yaşıyan bilr kesinlkle sadece anlımm ak herkes bilsin istedim:1hug:

canim bu durumun ne kadar zor bir durum oldugunu biliyorum,
uzakdan yorum yapmak kolay,
ama icinde bulunan bilir zorlugunu.

ama kendin icin iyi yapmisin...
insallah yapismaz bidaha...

teşekkr ederm yaşıyan bilr kesinlkle sadece anlım ak herkes bilsin istedim:1hug:

Kendinle yüzleşebildiğine göre doğru yoldasın.Bunu bizimle paylaşabilmende ve kendi kendine doğruyu bulabilmende güzel davranış.
Arkadaşım sözümü fazla uzatmayacağım en doğru olanı yapmışsın hem kendine olan saygını yitirmemişsin hemde gözü dışarda olan böyle insanlara fırsat vermemişsin.yerimseniben
Seni tebrik ediyorum keşke herkes senin gibi yaşamını açık ve doğru oynasa...

balık baştan kokar derler yalanlar tatlı da olsa yalandır ve affetmek bizi ne kadar acıttığıyla ilgilidir.......bu konu çok hassas dikkat et derim.....etrafta o kadar çok kötü niyetli insan varki ....mühim olan senin hemen bu durumu farkedip kendini sıyırmış olman.....intikam almak için filan konu açmışsın....sevdiğin için bütün bunlar....ama buna hiç gerek yok.....senin sevgini haketmeyecek bir insana bu bile fazla boşver kurtar yakanı gitsin.....sen seninde dediğin gibi kendine olan saygını yitirmediğin sürece daha güzel sevgileri tatma şansın çok yüksek yalnızlık allaha mahsus birgün karşına seni hakedecek ve seni kendine deliler gibi bağlayacak birini mutlaka bulacaksın.........aç gözünü uyanık ol.........sakın bir daha da arkana dönüp bakma ...bunlar sadece bir deneyim olarak kalacak hayatında...sana güzel bir alıntı yazmak istiyorum iyi oku oldumu.
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma!"
alıntı

merak ettme asla arkama bakmam onu ben geçmişimdende çıkarrtım çnküüü yazdıkların içnde teşekkr ederim

öncelikle seni tebrik ederim aysealgun en dogru kararı vermıssın yalancının biriymiş zaten adam gibi adam olsa dogruyu söylerdi en basdan. bu erkekleri anlamak zor bu kadar basit olabiliyorlar bazıları böyleleride yuz karaları erkeklerin en kısa zamanda kendine layık olan biriyle tanısırsın inşallah

çok dogru bir şey yapmışın kutluyorum seni herkesten böyleyapmasını isterimm ama herkezsenin gibicesur olamıyor

evet bliorum cnm bende zaten o kadr konu açtığım için bi sonuca bağlansın diye bunuda yazdım sizlere bi de yanlış anlaşılmak insanların kafasında soru işareti bırakmamak içn ilgin içnde teşekkrler

eşine harcaması gereken zamanı, sevgiyi ve emeği seninle harcaması yanlış olurdu, çok doğru yapmışsın bence de.

Anlattıklarını okuduktan sonra senin kötü biri olduğunu bence kimse düşünmedi güzelim.
Tam tersi bu konuyu okuyan insanlar bir de ne kadar yürekli, cessur ve düşünceli biri olduğunu gördüler.Bizim bunları anlamamız sana ne kazandırır bilmem ama senin kendine yaptıklarınla bence gurur duyuyor olmalısın.
Tebrik ederim canım , hergünün mutluluktan uçtuğun hayırlı haberler ve olaylarla dolu dolu geçsin.

çoğunuz nasıl bi ilişkim olduğunu biliyor bilmeyenlerde öğrensin biriyle beraberdim bana evlenme teklifi etti ve sonra evli olduğu ortaya çıktı sonra ben boşandım dedi sonra ağladı sızladı ne kadr hayır desemde gene geldi ve ben en son sizeintikam alliim mi demiştim kiminiz hayır dedi kimiznz başka bişi..ama şimdi beni iyi dinleyin kızlar ben size asla o adamın metresi olmadığımı olmıcağımı ve kimsenin yuvasının yıkılmasına izin vermiyceğimi ancak bu şekilde anlatablirim bana yakışanı yaptım beni yine aradı açmadım ve ona dedimkii ''seninle olduğum sürece kendime olan saygımı yitiriyorum sen senin isteklerini yapıcak birini bulabilrsin ama ben hayatımı seninle mahvedemem seninle ilgili aldığım en doğru karar bu saygı duy ve beni arama''kızlar şimdi anladınız dimi benm ktü biri olmadığımı???onu bu sefer tamamen hayatımdan çıkarttım kızllarrr :içelim:

en doğrusunu yapmışsın canım,evliden yar olmaz...:hooray:

seni bu davranisindan dolayi tebrik etmek isterim,gercekten adamin agzinin payini vermissin. belkide bu adamin esinin hicbirseyden haberi yok olan eslere oluyor. eger hata yapip onunla yasamis olsaydin kendinede yazik ederdin.insaallah karsina seni hak edecek dürüst bir es cikar.

X