- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
- 643
- Konu Sahibi EU2
-
çok tsk ederim ilginiz için. Acıkcası bu kdr cabuk tavsiye vereceğinizi beklemiordum daha dün acmıstım konuyu. demek bu kdr kötü ki birsürü önei aldım
cok tsk ederm iyiki varsınız. siz olmasaydınız ben böyle idare ederm die senelerce oyalardım. smdi ise ilk maasımı alıyım doktora gidip bir görniyim. ama cok kötü bir duygu bu helede bu sene. cnkü ist ünv tesini kazandım bu sene.yeni baslayacağım. ilkokulda bile takmak istemezken simdi takabileceğime inanmıyorm zaten psikopat olmusum. sivilcem kilolarım catlaklarım.... nerdese her topikte var bir konum.
vahimim yacok sükür hersey için ama komple 0 dan bir bakıma ihtiyacım var.sanırım dediğiniz gibi 2 sene dayanıp sonra cok rahatlycam. suan 19 um 2 sene tutsam 21 cok gec olmaz dimi. hala genc sayılrım. ozamana kdr catlaklarım svilcelerim ve kilolarım artmassa
Çok tsk ederim Kadınlar Klubü...
bu sorunlarımla yalnız değilim artık
çok tsk ederim ilginiz için. Acıkcası bu kdr cabuk tavsiye vereceğinizi beklemiordum daha dün acmıstım konuyu. demek bu kdr kötü ki birsürü önei aldım
cok tsk ederm iyiki varsınız. siz olmasaydınız ben böyle idare ederm die senelerce oyalardım. smdi ise ilk maasımı alıyım doktora gidip bir görniyim. ama cok kötü bir duygu bu helede bu sene. cnkü ist ünv tesini kazandım bu sene.yeni baslayacağım. ilkokulda bile takmak istemezken simdi takabileceğime inanmıyorm zaten psikopat olmusum. sivilcem kilolarım catlaklarım.... nerdese her topikte var bir konum.
vahimim yacok sükür hersey için ama komple 0 dan bir bakıma ihtiyacım var.sanırım dediğiniz gibi 2 sene dayanıp sonra cok rahatlycam. suan 19 um 2 sene tutsam 21 cok gec olmaz dimi. hala genc sayılrım. ozamana kdr catlaklarım svilcelerim ve kilolarım artmassa
Çok tsk ederim Kadınlar Klubü...
bu sorunlarımla yalnız değilim artık
tatlım ben de tel takıyorum ve üniversiteye başlarken taktırmıştım
okula bi başladım baktım ki azımsanmayacak kadar insan tel takıyo
okuldan 2 arkadaşım daha geçen sömestr tel taktırdı. yani hiç çekinmene gerek yok
eminim senin okulunda da tel takan başkaları olacaktır
bu arada kilolarından şikayet etmişsin, sana iyi bi haberim var, teller insanın zayıflamasına sebep oluyo zemuszemus
eğer tel taktırmaya karar verirsen ve sana da braketlerden takarlarsa çok büyük
ihtimalle kilolarından da kurtulursun.. :lepi:
tatlım ben de tel takıyorum ve üniversiteye başlarken taktırmıştım
okula bi başladım baktım ki azımsanmayacak kadar insan tel takıyo
okuldan 2 arkadaşım daha geçen sömestr tel taktırdı. yani hiç çekinmene gerek yok
eminim senin okulunda da tel takan başkaları olacaktır
bu arada kilolarından şikayet etmişsin, sana iyi bi haberim var, teller insanın zayıflamasına sebep oluyo zemuszemus
eğer tel taktırmaya karar verirsen ve sana da braketlerden takarlarsa çok büyük
ihtimalle kilolarından da kurtulursun.. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?