• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bunu diktirmeyi düşünüyorum nasıl sizce?

minnakzuzu

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
829
458
333
$10.jpg_580.jpg

kızlar olumlu olumsuz her yorumunuzu bekliyorum. bide buna kol yapıcam omuzlarda olacak kayık kol şeklinde. göğsündeki işlemeli tülden olacak kol nasıl olur sizce ??

Bence çok zarif duruyor canım, anlattığın model hele de omuzların genişse daha bir kendini gösteriyor. Mutluluklar dilerim :)

Eki Görüntüle 710627

kızlar olumlu olumsuz her yorumunuzu bekliyorum. bide buna kol yapıcam omuzlarda olacak kayık kol şeklinde. göğsündeki işlemeli tülden olacak kol nasıl olur sizce ??
Su gibi. Sade ve hoş bir gelinlik modeli. Yalnız kol yapılınca özelliğini kaybedermi onu bilemiyorum.
Allah mesut etsin :21:

diktireceğim yerdekilerde niye kol yaptırıp modeli bozduruyorsun dediler ama nişanlım kesinlikle straplez istemiyor çok kötü olmaz herhalde değilmiii

çok şık ve sade genelde orjinalini bozmayın diyorlar ama dediğin gbi kol ile güzel olur mesela bi tarafı tülden,bi tarafı da işlemeli olarak da yaptrabilirsn güzel durabilir

modeli bozarsınız :50: ayrıca nişanlı neden karışıyor :26:
benim eşim bir haberdi inanın, giydim ve düğünde gördü.

Canım ben de gelinliğimin üzerine kol diktirdim, daha doğrusu askı sayılabilir. Orjinalinden daha çok beğendim. Üst kısımdaki dantelden yaptırmıştım, hem oynarken rahat oldu, hem de çok ağır gösterdi omuzdaki dantel. Benim eşim sağolsun karışmadı ama ben böyle daha çok sevdim, tabi bi de zevk meselesi :))

Back