• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bunu denesem istediğim renk tutarmı

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
saçlarım şu an çikolata kahvenin biraz koyusu saçımı önce palettenin yoğun renk açıcısıyla açsam sonra üzerine lorealın bal köpüğünü boyasam kutudaki rengi elde edebilirmiyim

saçlarım şu an çikolata kahvenin biraz koyusu saçımı önce palettenin yoğun renk açıcısıyla açsam sonra üzerine lorealın bal köpüğünü boyasam kutudaki rengi elde edebilirmiyim

dip kısmında uzamış saç varsa illaki dipler daha açık kalır..ama bi 10 dk daha fazla diplerde beklettikten sonra uçlara açıcıyı sürersen elde etmemen için bi sebep yok diye düşünüyorum umarım istediğin rengi yakalrsın:)))

açıcıyı kullandıktan sonra ne kadar bi zaman beklemeliyim boya için palettenin açıcısı istediğim gibi açabilirmi yıpratmadan saçlarım gayet güçlü kırığı falan yok

canm ana rngin ne ben siyah düşünerek bunu yazdım ana rengin açık bi renkse tam tersi uçlarında 10-15 dk daha beklet veya boyandan biraz artır baktın turunculuk kaldı diplerinde
artırdığın boyayı tekrar sür ....bahsettiğin açıcıyı kullanmadım bunu söleyimde yanlış anlaşılma olmasın ....

platin sarıyla yapmıştım ben....ama rengim açıktı benm fındık kabuğu seninki kahve umarım tutturursun

şöyle kendi saç rengim çok güzel bi küllü kumraldı boyadım bayağı en son da diplerim geldi gittim çikolata kahve aldım diplerim küllü kumral old için tam çikolata kahve rengi gibi tuttu ama uçlarım biri iki ton koyu oldu ton farklılığı var yani diple uç arasında

valla canım aynı durum benim de başımda ben de çok soruyorum ama net bir cevap yok.Açıcı aldım önce açıcam sonra kesin turunculuk olacağı için loreal küllü kumral aldım onu boyıcam sonrada üstüne belki ertesi gün palette deluxün aşağıdaki altın toffee rengine boyıcam umarım kutudaki renkten olur.Buğday tenliyim çok açık renkler yakışmıyor bana. $283329_187181041341629_137010283025372_476904_3626739_n.jpg

valla canım aynı durum benim de başımda ben de çok soruyorum ama net bir cevap yok.Açıcı aldım önce açıcam sonra kesin turunculuk olacağı için loreal küllü kumral aldım onu boyıcam sonrada üstüne belki ertesi gün palette deluxün aşağıdaki altın toffee rengine boyıcam umarım kutudaki renkten olur.Buğday tenliyim çok açık renkler yakışmıyor bana.Eki Görüntüle 231179

ayy kutudaki harika bir renkmiş boyayınca mutlaka resim koy canım olurmu

Back