• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunları okumadan sitelere tıklamayın

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
virus693943256937f2abby.jpg

İnternet güvenlik şirketlerinden Symantec'ten, internet kullanıcılarına önemli tavsiyeler:

• Şüpheli e-postalarla gelen linkleri tıklamayın.

• Bilinmeyen bir kullanıcının gönderdiği e-postalarda bulunan ekli dosyaları açmayın.

• Veri sızdırılması, hacking ya da diğer kötü niyetli aktiviteler sonucunda oluşabilecek dolandırıcılıklara karşı tetikte olmak için kredi kartı ekstrelerinizi düzenli olarak kontrol edin.

• Özellikle de yılbaşları vs. gibi yoğun alışveriş dönemlerinde çevrimiçi alışveriş yaparken her zamankinden çok daha temkinli davranın. Kredi kartı numaranızı isteyen web sitelerinde kilit sembolü ve URL'de bulunan s harfini mutlaka kontrol edin

• Kimlik koruması, güvenlik duvarı, antispyware, antivirus gibi nosyonlar içeren bir internet güvenliği çözümünü kullanmaya devam edin. Windows® XP gibi işletim sistemlerini, Internet Explorer gibi web tarayıcılarını ve RealPlayer ya da iTunes gibi diğer uygulamaları, güncelleştirilmiş güvenlik yamaları ile koruyun. Mobil cihazlarınızı da korumayı unutmayın.

• Dijital sağduyunuzu kullanın. Çevrimiçi ortamda birisi size güvensiz bir imaj çiziyorsa, sohbetinizi çok ileri seviyeye taşımayın.yerimseniben

Alintidir..​

banada son zamanlarda tanımadığım şahıs isimleriyle e-posta geliyor."ayşe....size 250 kontor gönderdi" vs gibi.kontörlü hat kullanmıyorumki ben:roflol:virüsmü oluyor o kontörler şimdi

sakın arkadaşlar sanaldan alış verişlerden sakının yani kredi kimlik numarası isteniyorya
o yüzden yoksa başınız ağrıya bilir askalsın bu hataya ben düşüyordum
alış veriş sitesinde çocuklarla birşey beğendik onu alalım dedik kredi kartı hemen hemen giriyordum eşim engelledi
ne yapıyon dedi
engelledi beni sakın birdaha olmasın yoksa başımısa iş açılır dedi
bilgilere girerler herşey altüs olur gider dedi
aman sakın kızlar
gidin magzalardan alışverş yapın
başıma bu tür olay gelmeden engellemiş olduk

Back