• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Bunları nasıl gecirebilirim yardım kızlarr (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.123
798
$Resim 001.webp kızlar derdim bu bacagımda genital bölge baslangıcınayakın cıktı bunlar. kıl dönmesi seklinde oldu iclerini temizledim ama böyle kaldı nasıl gecirebilirim lütfeenn yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrr :43: bir de
$Resim 002.webp gerdanımda göğsümde böle pütür pütür sivilceler var. sırtlarımda da cok var sıkınca da iz kalms olanlar var. nasıl gecirebilirim benmle aynı sorunu yasayan var mı varsa nasıl cözüm buldu. :43::43: cok kötü ya bacagım falan yaz da geldi :18: yardımlarınızı bekliyorm

ya yokk mu bilgisi böyle bir sey gecirmiş tecbüresi olmus biri nolurrrrrrrrrrrrrrr :((((((((((((((((

100 yorum gelse, 100 yöntem çıkar.
hepsini denemeye kalkışsan, yüzün belli belirsiz bişey olup çıkar.
Cildiyeye niye gitmiyorsun?

Bacakların için bence de kesinlikle doktora git. Ben sirtimi gerdanimi haftada bi kez keselerim iki aydır komili zeytinyaglu bebek savunurlar yikadim memnun kaldim lifi iyice kopurtup lifledim. simdi de oriflame pure nature çay ağacı ve biberiye özlü sabunla lifleniyorum komili sivilceleri kurutup geçiriyor azaltiyo oriflameden aldığım bunlara ek olarak iZlerde iyi geliyo. Ama komiliyi yüzümde kullanınca memnun kalmadım canım

cookk tesekkür ederim arkadaslar sagolun. cildiyeciye gögsüm ve sırtım icin gittim daha önce ama bi faydası olmadı verdiklerinin bu bacaklarımdakiler de 3 haftadr vs var. kese ile dogal birseylerle geciririm diye gitmedim onun icin doktora ama gidecegiim artık iltihaplı degil sivilce izi gibi kaldılar ..

sagolun tekrardan:nazar:

Cildiye yerine bence dematoloğa gitmelisin tabiki hastanelerin dermatolog bölümlerine.Onlar bu konularda cildiyelerden çok çok daha iyiler.Eşimin komple tüm sırtı ve kafasında tıpkı böyle isilik mi desem ne desem ona benzer seyler vardı.Kaç tane cildiyeye gittik hiç işe yaramadı.En son bir dermatoloğa gittik Kolon Hastanesinde.7-8 tane krem ve birde antibiyotik verdi ,düzenli olarak kullanıyoruz 3 haftadır.Kafasındaki gecti tamamen ,sırtında ise % 50 azalma var su an,cok ciddi bütün cildi soyuluyor.
Eşimin morali düzeldi,insan cok kafayı takıyor cilt sorunlarına.Keyfimiz yerinde su an anlıcağın :)) Umarıım en kısa zamanda tamamen biter...

benimde yaklaşık 14-15 yıl önce böyle bir sıkıntım olmustu
ve gitmediğim hastane dr kalmamıştı
aradan geçen zamanla geçti ama nasıl geçtiğini bende anlamamıştım
bundan 3 yıl önce tekrarladı
yıne gittim bi hastaneye iyice incelediler ve yatırdılar
ortlama 10 gün kadar yattım hastanede strese bağladılar durumu
artefakt dermatiti die tanı koydular
verilen ilaçların faydasını azda olsa gördüm ama izler için herhangi birşey yapılamadı
bende netten çok arastırdım neler yapabilirim bu izler için diye
limon sürebilirsin bacaklarına kurumasını bekle ve ovalayarak temizle bu cildine faydalı olur
yada bildiğin yeşil elma rendele izler üstüne sür 1-2 saat beklet temizle bunuda denedim ben
yararını gördüm şuan tektük izlerim var
Allahıma çok şükür
umarım işine yarar bu söylediklerim

benimde yaklaşık 14-15 yıl önce böyle bir sıkıntım olmustu
ve gitmediğim hastane dr kalmamıştı
aradan geçen zamanla geçti ama nasıl geçtiğini bende anlamamıştım
bundan 3 yıl önce tekrarladı
yıne gittim bi hastaneye iyice incelediler ve yatırdılar
ortlama 10 gün kadar yattım hastanede strese bağladılar durumu
artefakt dermatiti die tanı koydular
verilen ilaçların faydasını azda olsa gördüm ama izler için herhangi birşey yapılamadı
bende netten çok arastırdım neler yapabilirim bu izler için diye
limon sürebilirsin bacaklarına kurumasını bekle ve ovalayarak temizle bu cildine faydalı olur
yada bildiğin yeşil elma rendele izler üstüne sür 1-2 saat beklet temizle bunuda denedim ben
yararını gördüm şuan tektük izlerim var
Allahıma çok şükür
umarım işine yarar bu söylediklerim

cookk cookk tesekkür ediyorum evet maalesef benimde dr verdikleri bir care olmadı umarım işe yarar. sagol:nazar:

Back
X