• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlardan hangisi güzel?

denizakyka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
166
76
43
39
Arkadaşlar ben parfüm alıcam ama karar veremiyorum. bana fikir verebilir misiniz?
Lancome tresor: geçenlerde denedim başta beğenmedim ama sonra koluma yapıştım.Beni o kadar büyüledi ki anlatamam.Değişik bir koku bence.

Chanel coco mademoiselle: Çok övülen bir parfüm chanel chance de kullandım ve benzediğini söylüyorlar ama sizce bu kadar kullanılan bir parfüme para vermeye değermi?

bu ikisi arasında kaldım? sizce?

Yok benim bunu almam lazım:) nasıl şimdiye kadar almadım.peki chanel coco m. kullanan çok mu sence? onunda açığını alsam ama aynısı değil diyolar.
Açığı aynı olmayabilir, al diyemem. chanel coconun kokusunu da pek hatırlamıyorum ki :KK64: koca forumda kimsecikler yok mu kullanan :mad:

Açığı aynı olmayabilir, al diyemem. chanel coconun kokusunu da pek hatırlamıyorum ki :KK64: koca forumda kimsecikler yok mu kullanan :mad:
Ben chanel coco mademoiselleyi çok severim. Güzel temiz klasik kokudur, genelde Chanelin parfümleri klasik kokar zaten.
ayrıca aşırı kalıcıdır haftalar sonra şalınızdan kokusunu alabilirsiniz:)
tavsiye ederim kesinlikle

Arkadaşlar ben parfüm alıcam ama karar veremiyorum. bana fikir verebilir misiniz?
Lancome tresor: geçenlerde denedim başta beğenmedim ama sonra koluma yapıştım.Beni o kadar büyüledi ki anlatamam.Değişik bir koku bence.

Chanel coco mademoiselle: Çok övülen bir parfüm chanel chance de kullandım ve benzediğini söylüyorlar ama sizce bu kadar kullanılan bir parfüme para vermeye değermi?

Merhaba,

Bende Coco Mademoiselle var. Kokusunu çok seviyorum. Birkaç parfümüm olduğu için her gün kullanmıyorum ama Coco'yu sıktığım zamanlar kendimi iyi hissediyorum.

Merhaba,

Bende Coco Mademoiselle var. Kokusunu çok seviyorum. Birkaç parfümüm olduğu için her gün kullanmıyorum ama Coco'yu sıktığım zamanlar kendimi iyi hissediyorum.
Çok merak ettim vallahi:) en kısa zamanda deneyip tresorla coco arasında seçim yapıcam.Ben parfümü çok zor beğenirim kızlar.Ama parfüm kokusunda kendime çok güveniyorum.hep iddialı parfümler aldım herkeste hayran kaldı.Tabi zevklerde tartışılmaz işte:) kimisi beğenmeyebilir.

Çok merak ettim vallahi:) en kısa zamanda deneyip tresorla coco arasında seçim yapıcam.Ben parfümü çok zor beğenirim kızlar.Ama parfüm kokusunda kendime çok güveniyorum.hep iddialı parfümler aldım herkeste hayran kaldı.Tabi zevklerde tartışılmaz işte:) kimisi beğenmeyebilir.

Coco mademoiselle çok güzel bence ama kullanan fazla olunca bir de bunu kullanan kadının havası olmayınca itici geliyor insana. Ben bi kadında bu kokuyu alıp hiç bağdaştıramamıştım mesela. Kokular da kıyafetlerimiz gibi. Taşıyamaz herkes aynı şekilde. Ona göre almak lazım.

İddialı parfümler kullanmışsan sana da yakışır coco m. Diğerini bilmiyorum.

Bu arada iddialı dediğin ve hayranlık duyulan parfümlerin hangileri oldu bunca zaman?
İsim verir misin? Ben de bakayım. İddialı kokuları çok severim. Bilgim olsun. =)

Coco mademoiselle çok güzel bence ama kullanan fazla olunca bir de bunu kullanan kadının havası olmayınca itici geliyor insana. Ben bi kadında bu kokuyu alıp hiç bağdaştıramamıştım mesela. Kokular da kıyafetlerimiz gibi. Taşıyamaz herkes aynı şekilde. Ona göre almak lazım.

İddialı parfümler kullanmışsan sana da yakışır coco m. Diğerini bilmiyorum.

Bu arada iddialı dediğin ve hayranlık duyulan parfümlerin hangileri oldu bunca zaman?
İsim verir misin? Ben de bakayım. İddialı kokuları çok severim. Bilgim olsun. =)
Kullandığım en iddialı parfüm Tom ford black orchid,tom fordun özel serisi: Private Blend(tom ford jasmine rouge,tom ford japon noir,tom ford absolute amber) Özel serisini yurtdışından almıştım burda varmı bilmiyorum. Şimdi elie saab kullanıyorum. tom forda göre biraz hafif kaçıyo ama güzeeeel:) calvin klein euphoriayı ilk çıktığında almıştım herkes bayıldı sonra moda olunca bir daha almadım:)Ama bence en iddialı koku tomford. o kadar parfüm aldım hiçbiri bunun gibi buram buram kokmadı bunun gibi kalıcı olmadı.Nereye gidersem imzamı attım:)

Coco mademoiselle muthis benim icin. Lancome tresor u annem kullaniyordu. Annemi hatirlatiyo :) ama bence ovulen degil senin bu kadar begendigin parfumu alman saha mantikli.

doğru söylüyosun.parfüm işte ya:) bende parfüm hastalığı varda yavaş yavaş geçiyo galiba.parfüme para vermekten kendime başka şeyler alamıyorum.

Siparişini verdiğim coco mademmoisselle dün itibariye elime geçti. Takdir edersiniz ki bu parfümün fiyatı oldukça yüksek,bu yüzden öncesinde doldurmasını denedim hoşuma gidince de orjinalini aldım evet gerçekten de çoooook çok şık çok güzel herkesin hoşlanabileceği bir parfüm çok sevdim.Evet çok güzel ama 100 ml in 350-400 tl olduğunu düşünürsek hayatım parfümü de olacak kadar çok etkilemedi yani. Ayrıca chanel chance benziyor en azından ilk notaları , ama sonra biraz daha değişiyor coco daha yumuşak ve zarif ama çok karakteristik bir koku olduğunu düşünmüyorum.

Siparişini verdiğim coco mademmoisselle dün itibariye elime geçti. Takdir edersiniz ki bu parfümün fiyatı oldukça yüksek,bu yüzden öncesinde doldurmasını denedim hoşuma gidince de orjinalini aldım evet gerçekten de çoooook çok şık çok güzel herkesin hoşlanabileceği bir parfüm çok sevdim.Evet çok güzel ama 100 ml in 350-400 tl olduğunu düşünürsek hayatım parfümü de olacak kadar çok etkilemedi yani. Ayrıca chanel chance benziyor en azından ilk notaları , ama sonra biraz daha değişiyor coco daha yumuşak ve zarif ama çok karakteristik bir koku olduğunu düşünmüyorum.
evet çok güzel koku..chanel chanceden güzel bana göre.chanel no:5e baktım hiç beğenmedim çok pudralı bir koku.chanel coco noirde çok güzel. ama coco klasik hacı yağı gibi kokuyo.çok insan kullandığı için ben almaktan vazgeçtim.parfümlerim bitince sıra dışı bir parfüm araştırcam:)

Chanel coco mademoiselle herkeste nasıl bilmem ama benım tenımde chanel chance..tıpkısı yani..fark yok..
tresor agırdır ama uzaktan öyle hoş gelir ki hele bir de orgınal ise nefis..

Back