Bunlardan birini seçeceğim

keeper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
339
3
96
45
İstanbul
$5a95213914twork3_png.jpg $mwd105402_spr10_tulip04_xl.jpg $mwd105402_spr10_tulip07_xl.jpg

bir akrabamız minik saksılarda çam fidesi dağıtmıştı nikah şekeri olarak. birde etiketi vardı işte bizim çocuklarımız için gelecek için bir fidan dikin gibi birşeydi. güzel anlamlı birşeydi

2. ve 3. çiçekler lale soğanları , ilk resimde uzakdoğudan gelen özel bir çiçek... Çam fidanını bizde çok düşündük ama herkesin buna dikmeye uygun bahçesi olmaya bilir yada üşenip dikmeye bilirler, arzu ettikki arkadaşlarımız evlerinin bir köşesinde yada ofis masalarının üzerine uygun bir şey olsun... Ben gıda mühendisiyim ve şekere oldukça karşı bir insanım özellikle işlem görmüş şekere... Bu konuda etrafımda bu kadar afkam keserken kendi düğünümde şeker dağıtmak doğru gelmedi ayrıca düğünüm haziranda tam lale dönemi ... Fiyatlarda çok makul...

Çok hoş...
Ben beyaz bir mumluk ve mor çiçek, yeşil dallar ile yapılan bir konsept görmüştüm bayılmıştım..
Üzerinde herkese hitap edebilecek çok özel olmayan bir not...
Sizinkilerde de 1. ve 2. seçenekleri beğendim...

ne güzel bir fikir yaa :71: ay annem olsa üç çeşidini de alırdı :60: bayılıyor çiçeklere :9: ,benim de hayalim düğünüm de kitap dağıtmak...:69:

Back