bunlarda kendi diktiklerim

boncuk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
263
1
makinamı ilk aldığım gün evdeki kırmızı çarşaftan tulum diktim tabi çarşafı tulum yaparım diye palanlamamıştım ama evde kumaş olarak kullanacağım o an için başka bişey yoktu kendi tulumumu kalıp olarak kullandım :44:
parçaları ona göre kestim diktim üzerindeki aksesuarlar eski kullanmadığım takılarımdan parçalar
ehh dikişten anlamayan biri için fena olmadı

arkası

Son düzenleyen: Moderatör:
vuvvvvvv hiç de amatörce değil çok güzel olmuş bence ellerine sağlık güle güle kullan :))

Son düzenleme:
eski kot pantolon ve bir etekten eşimin montunu kalıp olarak kullanarak kendime mini mont diktim üzerindeki aksesuarlar eski takılarım fermuarlar eskiyen yağmurluktan armalar kotların kendi armaları ben çok sevdim insan kendi dikince çok başka oluyor

monttaki göğüs cepleri pantolonun arka ceplerinden

montun kemer kısmı pantolonun bel kısmından yetmeyen yerlerinede cep uydurdum

çokkk teşekkürlerrrr ablam dikişte baya iyidir oda kızım senin içinde cevher varmış haberimiz yokmuş diyor

eski kot pantolon ve kot şorttan çanta diktim eski ayakkabımıda kuvvetli bir yapıştırıcı kullanarak kotla kapladım

çanta saplarını eski yırtılmış çanta saplarını parlak derimsi bir kumaşla yapışkan kullanarak kapladım yanlız makinaya girmeyen yerleri elle tutturdum eski takı parçaları ve simli oje kullanarakta süsler yaptım kumaşa

ikisinide buluz yaptım kalıp olarak tişörtlerimi kullandim eteğide şortuda ters çevirdim yani baş aşşağa yaka ve kol kestim beller orjinal şekilde duruyorlar
etek

şort

Hepsi çok güzel olmuş canım bende dikiş makinesi alıp evde bişeyler yapmayı düşünüyorum bakalım ama ben seninki kadar güzel yapamam bilmiyorum çünki ellerine sağlık

Hepsi çok güzel olmuş canım bende dikiş makinesi alıp evde bişeyler yapmayı düşünüyorum bakalım ama ben seninki kadar güzel yapamam bilmiyorum çünki ellerine sağlık
çok teşekkürler ama inanın bende 1 ay öncesine kadar hiç birşey bilmiyordum :44:bende yeni aldım nette özellikle yabancı sitelerde çok güzel anlatımlar videolar var ne bulursam buraya ekliyorum zaten onlardan çok yararlandım tabi terzi gibi olmuyor ama en azından giyebiliyorum önce eskilerle başladım kumaş ziyan etmiyim diye ama eskileri bozup yapmak meğer daha zormuş kesinlikle sizinde çok güzel olur umarım en kısa zamanda alırsınız hem süper eylenceli tabi dikiş sevene bende bukadar seveceğimi tahmin etmemiştim oysa kolay gelsin sevgiyle kalın

YouTube - ‪GiannyL's Channel‬‏
bu videoyu izleyince bende bikini dikmeye karar verdim çok kolay geldi evde eski likralı bir buluzumdan videoya bakarak yaptım eski takılarlada süsledim yalnız sonuçta benimki mayokini oldu yüzerken daha rahat oluyor likralı kumaş dikmek biraz zorladı :44:ama sonuç süperrrr oldu ayy kendimi çok beğenmiş gördüm

şapka dikimi resimli
Dantel | Dantel Örnekleri | Dantel Modelleri | El İşi | Örgü | Örgü Modelleri: DErya gibideki yazlık şapka dikimi resimli anlatım
buda benim kot parçalarını dikerek kepinide parlak kumaşla yapıştırarak reklam olarak dağıtılan eski bir şapkayı yenileme çalışmam eski şapkayı topun üzerine geçirdim kot parçalarını kumaş yerlerini kaplıcak şekilde iğneledim iğnelediğim yerlerdende diktim sonrada eski şapkayı içinden keserek çıkardım sonuç eskisinden güzel en azından üstünde gida reklamı yok

erkek gömleğinden yapılan çalışmaları incelerken bu siteden(çok teşekkürler)
erkek gömleğinden | 10marifet.org
süper şeyler yapmışlar bende eski giymediğim bir elbisemi pantolon yapmayı düşünüyordum eşimin kullanmadığı bir gömleğiyle birleştirip tulum yaptım biraz gömleği daraltım belin uzun kısımlarını kestim pantolon kısmına gizli cep yaptım kollarını kısalttım katlayıp biritlerle kola tutturdum biritler elbise kumaşından elbiseyide baş aşşağı getirip bol bir pantolonumu kalıp olarak kullandım ona göre kestim ve diktim 2 renk olunca pantolon gömlek giymiş gibi duruyor üzerlerinede enli lastikten askılar diktim toka yerlerinede takı parçaları diktim tulum gibi durmuyor pantolon gömlek giymiş askı takmış gibi ben çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…