• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda hobistan dan

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
$SDC10412.JPG $SDC10385.JPG $SDC10403.JPG

Merhabalar,
takılarım, kutularım,kitre bebeklerim ve yaptıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum, belki sizlere de fikir verir,

Ayrıntılı olarak hobistan.blogcu.com adresinde görebilirsiniz

Onu ekmeklik olarak yapmıştık aslında , karesinden çok şirin bir peçetelik de olabilir:)
Nasıl Yaptık, minik dikdörtgenler kesip kenarlarından diktik, elyaf doldurduk içlerini, renk renk minik yastıklar oldu, uygun renkte saten kurdela ile kenarlarını büzdük şeker yastıklar oldu,
Onları yan yana diktik,
yapımı çok basit ve keyifli,
Anlaşılmayan bir yer olursa yardımcı olurum yine,

bebeğim bence çok güzeller ellerine sağlık...

canım ellerıne saglık cok guzel olmus hepsı ayrı ayrıo goz nuru masallah

ozellikle renkli yastikli pecetelige bayildim...
cook sirin gercekten,guzel fikir..denemeyi dusunuyorum..ellrine saglik..hepsi birbirinden guzel

ellerine sağlık çok güzeller.çok beceriklisin maşşallah.hele o kolyelere bayıldım.

Onu ekmeklik olarak yapmıştık aslında , karesinden çok şirin bir peçetelik de olabilir:)
Nasıl Yaptık, minik dikdörtgenler kesip kenarlarından diktik, elyaf doldurduk içlerini, renk renk minik yastıklar oldu, uygun renkte saten kurdela ile kenarlarını büzdük şeker yastıklar oldu,
Onları yan yana diktik,
yapımı çok basit ve keyifli,
Anlaşılmayan bir yer olursa yardımcı olurum yine,

beğenilmedi sanırım:(

tesekkur ederım canım begenılmezmı superler bayılırım boyle seylere sen paylas bız bayıla bayıla bakarız bende denıycem

Back