• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bunlarda bizim bebek şekerlerimiz :)

_armine_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.106
1
0
İstanbul
kızçemizin bebek şekerleri yanlız 1 modeli daha var bazanın altında üşendim onu çekmeye

dsc02148wo.jpg]
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
biri düzeltebilirmi linki direk ekranda resim gözüksün istiyorum link değil

sepetinide çekseydim keşke sepeti okadar güzeldiki üstelik 20 milyona aldık bizim buralardaki mağazalarda en uyduruğu 40 lira bizimki hem çok güzel hem çok uygun fiyatı
ayrıca bibloların arkasındaki tülde kokulu lavanta var şeker vs. koydurmadık yiyip bozulmasın süsü diye böyle çok kalıcı herkesin vitrininde duruyo böyle kalıcı ve güzel :emir_bebek:

düzelttim canım çok güzellermiş lavanta daha iyi oluyor bende lavanta koymuştum şeker yerine daha kalıcı

$dsc02148wo.jpg

teşekkürler o benim kızım değil kuzenim yıllar sonra geldiği için ailede çok kıymetli hatta biz ona resimlerinden cd yaptık teyzem ona diyoki biliyorum sen bir meleksin seni sevmem için gönderildin biliyorum sen bir meleksin zor günlerimde çıkageldin yüzümü güldürdünn acımı dindirdin eğlendirdin sakinleştirdin ve daha birsürü şey canımsın sen herşeyimsin hoşgeldin melek sefalar getirdinnnn :1: YA GELMESEYDİN YETİŞEMESEYDİN SENİ BULAMASAYDIM YANLIZ KALIRDIM :(
yavrum ya biz bu şarkıyı söylüyoruz karşısında nasıl gülüyo seviniyo :1:

Son düzenleme:
Back