Bunlarda Bizden Olsun Dedik

minikbalikasya

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
349
52
323
34
İzmir

g]916366[/attach]

1) Cicekli elbise 20 tl cok severek aldim ama bana yakismadi.sifir sayilir yani sadece denendi.XS ama Medium bile oluyor.
2) Yavru agzi elbise 25 tl Lcwaikiki mi yoksa defacto mu tam hatirlayamiyorum.sadece aile yemeginde giyildi.eteginde lekesi var.ugrasilsa cikar ben ugrasmadim olmuyor diye artik.36 beden.
3)Beyaz mini elbise.Yaka kismi tuylu cok hos.esim kiskanc oldugu icin hic giyilmedi.42 beden 25 tl.
4) Laciver gomlek.belden buzgulu.sort ve ya etekle cok guzel duruyor. 10 tl.40 beden.
5) Siyah tulum 35 tl. 40 beden.cok hos ama tarzim olmadigi icin giyemedim.

Onumuzde ki gunler ayakkabi da ekleyecegim.

Eklentiler

• $Gomlek1.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 95
büyük beden pembe dantel panço 10 tl

Hevesle aldığım ayağımı sıktığı için hiç giyemediğim gök mavisi ayakkabım.topuğu ahşap kaplama.39 numara ama kalıbı ufak.38 olmama rağmen sıktı.20 tl

DeFacto'dan gerçekten çok beğenerek almıştım ama kilo aldım velhasıl hiç giyemedim, kaldı.S beden ama likralı gibi.10 tl.

Son düzenleme:
Takım olarak havlu, Kuran kabı, makine örtüsü sadece 25 tl.

Masa örtüsü.İşlemeleri el dikimidir.15 tl.

Ortası gümüş işleme tablo.Gümüşü tamamiyle el işidir.Eski biraz.Kalitesini alanlarda anlar zaten yaklaşık 4 kilo kadar var.Bu yüzden İzmir içi elden teslim olur.Kargoya verirsek batarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…