..:: bunlarda benm evim için yaptığım havlularımm ::..

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
167
kızlar bunlarıda ben evime yaptım kapılarım boyanınca takacağım kapılarıma eskiden sevmezdim ama şimdi hoşuma gidior..

Son düzenleme:
:1shok:.........:1shok:........:1shok:
aman tanrım.. süper .... mütişsin tatlım... emeğine sağlık... insan kullanmaya kıyamaz.....delikafadulden

aycacım hepside birbirinde güzel ve kibar çok begendim ya tam çeizlik.kaydirigubbakcemile3

Bendede 1 sene kadar kapılarda havlular asılı durdu.Şimdi sadece yatak odasında kendi yaptığım pullu havlum var bir tane daha yaptım onu annem kardeşimin çeyizine aldı,2-3 havlum daha var biri kaynıma biri kuzenime biride küçük bana onlarıda artık mayıstan sonra yaparım şimdi vaktim yok baya vakit alıyor ama emeğe değiyor.Çok şık olmuş eline sağlık...:nazar:

ii günlerde mutlu günlerde kullan canım çok gzl olmuşlar..ellerine emeğine sağlık..:nazar:

çok hoş olmuş canım, muntazam işlemiş olman hemen dikkatimi çekti
kurdela nakışıda çok hoş olmuş
ellerine sağlık iyi günlerde kullanasın

ellerine emeğine sağlık tatlım hepsi birbirinden guzel olmuş, gule gule kullan

maşallah maşallah hepsi birbirinden güzel canım a.s.
güle güle kullan emeğine sağlık :nazar:

çok güzel olmuş ayçacım kapıların üstü dediğiniz nereye koyuyorsunuz anlamadım yaw. ben misafir geldikce banyoya koyuyorum pullu havlularımı

ayçaa çok güzel canım ya bende danteldense böyle incikli boncuklu şeyleri daha da çok seviyorum ellerine sağlık

X