• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu bunlarda benım yemek odası takımımmm :)

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
düğün ağustosta ama ben eşyalarımı aldım bile. umarım beğenirsiniz. ben çok beğenerek ve uygun fiyatlı aldım. ymk odası+ yatak odası+ salon grubu = 4,000 tl ye geldi.
tv sehpası burdakınden daha farklı yaptırdım bnmkınde sadece tv nın uzerınde bir raf olcak $dressy_furniture_co_paris_yemek_odasi_7753.webp

ayrıca aynı takımın yatak odasını da aldım http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/500082-yatak-odam.html

Son düzenleme:
çok şıkmış canım..
Allah içinde güle güle oturmayı nasip etsin inşallah..

guzelmış cnm gule gule oturun ınsallah agız tadıyla D::nazar::nazar::8:

canım fiyat çok uygun geldi bana nerden aldın? marka ya da mağaza verirsen makbule geçer beğendim hayırlı olsun

Hayırlı olsun güle güle kullan:34:yemek masasında 4 sandalyemi olacak?

gerçekten bu mobilya rengi çok kullanışlı oluyo.toz açısından.malum toz beziyle yaşamıyoroz evin eiçinde.hemde çok uyguna yaptırmışsın.naçizane tavsiyem ürünleri teslim alırken aynı senin istediklerinin gelip gelmediğine iyi kontrol et bazen eksik yada çizik gönderebiliyolar sen o yerleşme telaşında fark etmeyebiliyosun.mutluluklar

gerçekten bu mobilya rengi çok kullanışlı oluyo.toz açısından.malum toz beziyle yaşamıyoroz evin eiçinde.hemde çok uyguna yaptırmışsın.naçizane tavsiyem ürünleri teslim alırken aynı senin istediklerinin gelip gelmediğine iyi kontrol et bazen eksik yada çizik gönderebiliyolar sen o yerleşme telaşında fark etmeyebiliyosun.mutluluklar

genellikle mobilyalarımı almadan önce araştırma yaparken kullanışlılığına dikkat ettim canım . ve annemin mobilyalarından da yola çıkarak -anneminkiler siyah ve toz hiç eksik olmuo- bu renge karar verdim doğry bir karar verdiğime inanıyorum teşekkür ederim yorumun için ve ve uyarını da dikkate alacağım. :16:

Back
X