bunlarda benim ürünlerim :)))))

eclipse67

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
55
0
6
Zonguldak
merhaba bunlar da benim ürünlerim daha birkaç eşya var koyacam sonra yeni yeni öğreniyorum bu satış işlerini idare edin kusuruma bakmayın.
kargo karşı tarafa aittir.ayak no su 39 -40 olanlar için ayakları enli ve tombullar kaçırmasın:D ayakkabıların geneli 39 no ama dar kalıplı olanlar 40 fiyatlar gelecek...

merhaba bunlar da benim ürünlerim daha birkaç eşya var koyacam sonra yeni yeni öğreniyorum bu satış işlerini idare edin kusuruma bakmayın.
kargo karşı tarafa aittir.ayak no su 39 -40 olanlar için ayakları enli ve tombullar kaçırmasın:D ayakkabıların geneli 39 no ama dar kalıplı olanlar 40 fiyatlar gelecek...

evet işte ayakkabılar

Eklentiler

• $Görüntü000.jpg
    $Görüntü000.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 94
  • $Görüntü001.jpg
    $Görüntü001.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $Görüntü002.jpg
    $Görüntü002.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $Görüntü004.jpg
    $Görüntü004.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 135
  • $Görüntü006.jpg
    $Görüntü006.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 88
  • $Görüntü007.jpg
    $Görüntü007.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 91
  • $Görüntü008.jpg
    $Görüntü008.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 114
  • $Görüntü010.jpg
    $Görüntü010.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $Görüntü012.jpg
    $Görüntü012.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $Görüntü013.jpg
    $Görüntü013.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $Görüntü014.jpg
    $Görüntü014.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 62
  • $Görüntü015.jpg
    $Görüntü015.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $Görüntü016.jpg
    $Görüntü016.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 92
  • $Görüntü018.jpg
    $Görüntü018.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 132
  • $Görüntü019.jpg
    $Görüntü019.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $Görüntü020.jpg
    $Görüntü020.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $Görüntü021.jpg
    $Görüntü021.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $Görüntü022.jpg
    $Görüntü022.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 143
evet işte ayakkabılar

Mudo kahverengi taşlı terlik ......15 tl
mudo mavi babet ........................10 tl
mudo dore plaj terliği ..................10 tl
pembe önü metal dore babet....... 10 tl
gri taşlı çok az topuklu abiye ayakkabı bu 37 no dur .......10 tl
inci siyah rugan çok hafif topuklu ayakkabı .....................10 tl
mavi puantiyeli babet ........................................................10 tl
önü dore düğmeli batik babet (sadece iç astarı az deforme oldu) ...5 tl
siyah sivri burun süet çizme az topuk .............................................10 tl
inci marka önü boncuklu siyah açık ayakkabı................................. 15 tl
somon rengi fiyonklu rugan babet ...................................................10 tl
siyah beyaz delikli ayakkabı ............................................................10 tl
inci marka kırmzı rugan çok hafif topuklu ayakkabı .......................10 tl
inci marka taşlı abiye terlik ..............................................................20 tl

fiyatları uygun tuttum daha sonra çanta vs eklentilerim olacaktır.umarım beğenirsiniz kargo dediğim gibi karşı tarafa aittir.topuklar yüksek değildir orta ve ince zarif topuk.bir tek gri taşlı abiye ayakkabı 37 no dur diğerleri 39 no giyen bayanlara uygun.

mudo kahverengi taşlı terlik ......15 tl
mavi puantiyeli babet ........................................................10 tl
siyah sivri burun süet çizme az topuk .............................................10 tl
inci marka önü boncuklu siyah açık ayakkabı................................. 15 tl
somon rengi fiyonklu rugan babet ...................................................10 tl
siyah beyaz delikli ayakkabı ............................................................10 tl
inci marka taşlı abiye terlik ..............................................................20 tl

fiyatları uygun tuttum daha sonra çanta vs eklentilerim olacaktır.umarım beğenirsiniz kargo dediğim gibi karşı tarafa aittir.topuklar yüksek değildir orta ve ince zarif topuk.bir tek gri taşlı abiye ayakkabı 37 no dur diğerleri 39 no giyen bayanlara uygun.

özel msj yazamıyorum henüz yeniymişim arkadaşlar sorry:( 15 tane daha msj atmam lazımmış forumda buradan cvp verebilirim

Mudo kahverengi taşlı terlik ......15 tl

canım bu ne kadar kaç numara..bir de batik babet kaç numara

Eklentiler

• $dore.jpg
    $dore.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
evet arkadaşım bu üç ürünü 15 e verirsen almak istiyorum cvp bkliyorum

merhabalar kusura bakmayın giremedim nete.ayakkabılar kötü durumda değil asla.siyah olan iç astarı biraz söküldü o kadar.ayaklarnz 39-40 noysa olur eni geniş ayakkabıların.kargo size ait 15 e olur ama özel msj atamıyorum henüz

yeni ürünler ekleniyor arkadaşlar:):):):)

Back