Söz Kesimi bunlarda benim söz yüzıklerımmm

Çok güzeller çok kibar ve sade, mutluluklar dilerim hayırlı olsun

Bugün bizde baktık hayaller içerisinde alyanslara bende senin alyansından beğendim Güle güle kullanın mutluluğunuz daim olsun darısı bizlere diyelim :)

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Bizde sözde tektaş,nişanda düz yüzük takılır
Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin

Bizde sözde tektaş,nişanda düz yüzük takılır
Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin

teşekkur ederım canım aslında ince olur söz yüzügü bizde benım kı normal alyans ama ben bi daha o telaşeye girmek istemiyorum aileme kalırsa yapılır ama çok yoruldum bunda dahi o yuzden kına gecesi ve sade bi dugun düsünüyorum yani benim kararımdan dolayı alyansım var

anladım cnm tercih meselesi bu
mutluluklar dilerim canımmmmm :123::123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…