• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi bunlarda benim söz yüzıklerımmm

merve1522

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
31
4
18
siteye yeni katıldım kızlardan yorum alıyım dedım :) $IMG-20130907-WA0002.jpg $090920131351.jpg :nazar:

Bugün bizde baktık hayaller içerisinde alyanslara bende senin alyansından beğendim :D Güle güle kullanın mutluluğunuz daim olsun darısı bizlere diyelim :)

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Bizde sözde tektaş,nişanda düz yüzük takılır :31:
Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin :16:

Bizde sözde tektaş,nişanda düz yüzük takılır :31:
Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin :16:

teşekkur ederım canım aslında ince olur söz yüzügü bizde benım kı normal alyans ama ben bi daha o telaşeye girmek istemiyorum aileme kalırsa yapılır ama çok yoruldum bunda dahi o yuzden kına gecesi ve sade bi dugun düsünüyorum yani benim kararımdan dolayı alyansım var :1:

teşekkur ederım canım aslında ince olur söz yüzügü bizde benım kı normal alyans ama ben bi daha o telaşeye girmek istemiyorum aileme kalırsa yapılır ama çok yoruldum bunda dahi o yuzden kına gecesi ve sade bi dugun düsünüyorum yani benim kararımdan dolayı alyansım var :1:

anladım cnm tercih meselesi bu :24::24::24:
mutluluklar dilerim canımmmmm :123::123:

Back