Nişan Bunlarda benim sewdiceğime götürdüğümüz bohçalarımız:):)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
nerelisiniz canım böyle detaylı bohça nerenin adeti

biz giresunluyuz canım nişanlımın aileside trabzonlu :) eskiden beri bizde böyledir tabi şu zamnlarda bu kadar detaylı değil 2 ablam var evli annem onlara nasıl yaptıysa banada o şekilde yaptı annemin son kızı onlarında ilk gelinleri

nişanlanacak biri olarak bi tırstım,gözüm korktu açıkçası hepsi çok güzel,emeğinize sağlık,mutluluklar :)

Gözün korkmasın canım inan o vakitler yaklaştıkça sende öyle bir istekli oluyosun ki farkında olmadan bir çok şey yapılmış hazırlanmış oluyor daha güzelleri sana nasip kısmet olsun inş. çok teşekkür ederim canım sağol sanada şimdiden mutluluklar

hepsi gerçekten çok güzel canım.Allah tamamına erdirsin inşallah.ne kadar güzel hazırlamışsın.itina ile hazırlandıkları her halinden belli

teşekkürler Amin inşallah canım baya bi özendik emek verdik ister istemz özeniyosun tatlı telaş hepsi

hayırlı olsun öncelikle hepsi çok güzel fakat anne bohçası baba ve dede bohçası falan oluyomu ya kafam karıştıı

hayırlı olsun öncelikle hepsi çok güzel fakat anne bohçası baba ve dede bohçası falan oluyomu ya kafam karıştıı

teşekkürler canım bizde aile içine bohça çıkartılır ve bitek babaannesi olduğu için onada yaptık 2 kardeşi ve anne-babasına bohça çıkardık tercih meselesi bazıları hiç yapmıyor yada düğünde çıkarıyolar biz hepsini nişanda çıkardık bohça olayını kapattık

canım bir şey sorabilir miyim sana?şimdi peki onlar nişana gelirken getirdiler senin bohçalarını değil mi peki sen ne zaman ve nasıl götüreceksin?

canım bir şey sorabilir miyim sana?şimdi peki onlar nişana gelirken getirdiler senin bohçalarını değil mi peki sen ne zaman ve nasıl götüreceksin?

canım onlar nişana gelirken getirdiler benim bohçalarımı ayrı bi konu açarak onların getirdikleri bohçaları orada paylaştım şimdiki konu ise bizim onlara götürdğümüz bohçalar ve resimleri ile ayrıntıları ilk sayfadadır. Biz onlara nişandan sonra gittik bohçaları götürmeye

çok teşekkür ederim.bende öyle biliyordum da yine de bir bilene yaşayana sorayım dedim

Çok çok çok güzel her iki bohçayada baktım hepsi harika. Allah mesut etsin. Benimde sözlümün ailesi trabzonlu ve bır ablası bır kardesı var :) Ama ben hıcbırseyımi seçemedim ben muğladayım Benim bohçam nasıl gelicek hiçbir fikrim yok Trabzonda hep böyle özenli mi yaparlar ?

canımmm çok sagol çok yardımcı oldun benim içinn :)
ama süslemede o tülleri nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisin??

Çok teşekkür ederim canım benim Amin cümlemizi hayırlısıyla inş. canım nişanlımın ailesi trabzonlu ama istanbulda yaşıyoruz bu kişiden kişiye değişir pek yorum yapamam tercih meselesi ama benim bohçamda bana gelen herşey iğne oyasıydı trabzonluların geneli öyleymiş iğne oyasına meraklılarmış umarım herşey istediğin gibi gönlünce olur

canımmm çok sagol çok yardımcı oldun benim içinn :)
ama süslemede o tülleri nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisin??

faydası olduysa ne güzel canım :)

eminönünden aldık canım biz o tülleri metre işi olarak satılıyor kürkçü handan almıştık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…