• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim photoshop calismalarimin icinden en iyileri :)

canımcım fotolar harka cok güzel olmuş bnde fotoshopla ugrasıorum.peki cekılen resımler profesyonelmı cekıolmış.canım bıde kesıp yapıştıdıgın resım kenarlarını blurlasan keskınlık gıder ve resımdekı arkaplan cekımı gercek gıbıdurur.bu bnm fıkrım tabi cnm ama cok güzel işler cıkarmışın.bnde daha yenı basladım

canımcım fotolar harka cok güzel olmuş bnde fotoshopla ugrasıorum.peki cekılen resımler profesyonelmı cekıolmış.canım bıde kesıp yapıştıdıgın resım kenarlarını blurlasan keskınlık gıder ve resımdekı arkaplan cekımı gercek gıbıdurur.bu bnm fıkrım tabi cnm ama cok güzel işler cıkarmışın.bnde daha yenı basladım

Cogu profesyonel. Ola bilir canim ama kenarlarini blurlarsam normal cekilmis resim gibi durmaz gibime geliyor.

Son düzenleme:
Canım herşey iyi güzelde arka plan ve senin ışıklarına bakınca fotoşop oldugu anlaşılıyor arka plandaki ışığın yönünü eger belirleyebiliyorsan kendi vücudunada biraz ışık eklmek bu sorunu çözecektir..

Back