canım çok güzel çiçeğin çikolatan ve senn opuyorumnanaktan Allah tamamına erdirsin canım mutluluklaarr :1hug:
amaniiiin hazaniiim hic haberde etmiyon tesadüfen gördüm..verildinmi nihayet:))) hadi hayirli olsun.. hersey harika mükemmel cok güzel süper ötesi
vayyy vayyy vayyyy yerimseniben
canımmm ne tatlı olmuşsun yüzün...saçların...makyajın..
çiçekler falanda yakıyo yanii...
canım onlar mı aradı 2.kez gelirken :uhm:
yoksa babanmı buyrun gelin dedi :uhm:
benim babamda biz bi düşünelim demiştide ilkinde :uhm:
süpperr olmuş benim arkadaşımmmmm :teytey:
hayırlı olsun bitanem allah tamamına erdirsin inşallah kaydirigubbakcemile5
Aslışımmmmm saol canım benimm, opuyorumnanaktan
Biz aradık ikincide bebeğim, buyrun gelin dendi.
yaaa babam aramıyo yaaa mafoldumben onların gelmesı gerekıyomuss .. e onlarda bızden cevap beklıo ama :uhm: neyse bu aksam halama danısıcaz babam ve annemle halama gıtcez.. uuf halamda ıns sızın aramanız laızm der..halam buyk oldgu ıcn babam halamın dedıklerıne uyuyo.. onlar arar dye dusunuo baabam.e onlarda bzden beklıo cvp..pff.. ılk ıstemeyle ıkıncı gelmelerı arasnda ne kdr zaman geçti canm :uhm:
Hayatımm 20/10 idi 27/10 da geldiler tekrar.
Bence halana önceden sen bi sor datlımmmmopuyorumnanaktan
tatlım herşey hoş güzelde tek bi hatan var cümlelerinde oda heyecandan diye düşünüyorum allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutlu ve mesut hayat geçirmeniz dileğiyle canım kardeşim :) muck
uuff halamın benı cok meraklıymıs gıbı yanlıs anlamasından korkuyorum ama ... yanlıs bı ızlenım wermek ıstemıyorum.. uuff yaaa ... mafoldumben sızın ne guzel bı hfta sonra gelmsler..babamn bu pazar ısı war e cumartesıde onlar gelemıo uuf yaaa..uzadıkca uzuoo :gitme:
Geç olsun güç olmasın aslışımm,
Bozma sakın moralini sen,
Seni çok iyi anlıyorum,
Vakit geçmek bilmiyo dimi :gitme:
Çok teşekkür ederim kızlar,
Mavişimmm incim nasılsım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?