• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bunlarda Benim İsteme Merasimimden

HaZaNNN__

♥รєשﻮเl&#3648
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
1.517
0
116
40
Ankara
Yakın arkadaşlar bilir, geçtiğimz hafta Gıymatlımın ailesi beni istemeye gelmişlerdi :kedi:
Bu akşamda adet gereği düşünelim dendiğinden tekrar gelmişlerdi.
Kusuruma bakmayın elbisemi çıkardığım için boydan alamadım.
Çiçeğim ve çikolatamı birde saç ve makyajımı ekliyorum. zemuszemus​

:asigim::asigim: aşkım çok zevkli benim :kedi:​

Son düzenleme:
canım çok güzel çiçeğin çikolatan ve senn opuyorumnanaktan Allah tamamına erdirsin canım mutluluklaarr :1hug:

amaniiiin hazaniiim hic haberde etmiyon tesadüfen gördüm..verildinmi nihayet:))) hadi hayirli olsun.. hersey harika mükemmel cok güzel süper ötesi

vayyy vayyy vayyyy yerimseniben
canımmm ne tatlı olmuşsun yüzün...saçların...makyajın..
çiçekler falanda yakıyo yanii...

canım onlar mı aradı 2.kez gelirken :uhm:
yoksa babanmı buyrun gelin dedi :uhm:
benim babamda biz bi düşünelim demiştide ilkinde :uhm:

süpperr olmuş benim arkadaşımmmmm :teytey:

hayırlı olsun bitanem allah tamamına erdirsin inşallah kaydirigubbakcemile5

tatlım herşey hoş güzelde tek bi hatan var cümlelerinde oda heyecandan diye düşünüyorum allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutlu ve mesut hayat geçirmeniz dileğiyle canım kardeşim :) muck

canım çok güzel çiçeğin çikolatan ve senn opuyorumnanaktan Allah tamamına erdirsin canım mutluluklaarr :1hug:

Saol pempişimm, inşallah senin çiçeğini, çikolatanıda görürüzopuyorumnanaktan

amaniiiin hazaniiim hic haberde etmiyon tesadüfen gördüm..verildinmi nihayet:))) hadi hayirli olsun.. hersey harika mükemmel cok güzel süper ötesi

Hüznümm :kedi:
Beğendinmi güzel gözlüm opuyorumnanaktan
Makkajım nası olmuş :kedi:

vayyy vayyy vayyyy yerimseniben
canımmm ne tatlı olmuşsun yüzün...saçların...makyajın..
çiçekler falanda yakıyo yanii...

canım onlar mı aradı 2.kez gelirken :uhm:
yoksa babanmı buyrun gelin dedi :uhm:
benim babamda biz bi düşünelim demiştide ilkinde :uhm:

Aslışımmmmm saol canım benimm, opuyorumnanaktan
Biz aradık ikincide bebeğim, buyrun gelin dendi.

süpperr olmuş benim arkadaşımmmmm :teytey:

hayırlı olsun bitanem allah tamamına erdirsin inşallah kaydirigubbakcemile5

Derenimmm teşekkür ederimm meleğimmmopuyorumnanaktan
Ne tuhaf bi duyguymuş kızlar yaa:1shok:

Aslışımmmmm saol canım benimm, opuyorumnanaktan
Biz aradık ikincide bebeğim, buyrun gelin dendi.

yaaa babam aramıyo yaaa mafoldumben onların gelmesı gerekıyomuss .. e onlarda bızden cevap beklıo ama :uhm: neyse bu aksam halama danısıcaz babam ve annemle halama gıtcez.. uuf halamda ıns sızın aramanız laızm der..halam buyk oldgu ıcn babam halamın dedıklerıne uyuyo.. onlar arar dye dusunuo baabam.e onlarda bzden beklıo cvp..pff.. ılk ıstemeyle ıkıncı gelmelerı arasnda ne kdr zaman geçti canm :uhm:

yaaa babam aramıyo yaaa mafoldumben onların gelmesı gerekıyomuss .. e onlarda bızden cevap beklıo ama :uhm: neyse bu aksam halama danısıcaz babam ve annemle halama gıtcez.. uuf halamda ıns sızın aramanız laızm der..halam buyk oldgu ıcn babam halamın dedıklerıne uyuyo.. onlar arar dye dusunuo baabam.e onlarda bzden beklıo cvp..pff.. ılk ıstemeyle ıkıncı gelmelerı arasnda ne kdr zaman geçti canm :uhm:

Hayatımm 20/10 idi 27/10 da geldiler tekrar.
Bence halana önceden sen bi sor datlımmmmopuyorumnanaktan

Hayatımm 20/10 idi 27/10 da geldiler tekrar.
Bence halana önceden sen bi sor datlımmmmopuyorumnanaktan

uuff halamın benı cok meraklıymıs gıbı yanlıs anlamasından korkuyorum ama ... yanlıs bı ızlenım wermek ıstemıyorum.. uuff yaaa ... mafoldumben sızın ne guzel bı hfta sonra gelmsler..babamn bu pazar ısı war e cumartesıde onlar gelemıo uuf yaaa..uzadıkca uzuoo :gitme:

tatlım herşey hoş güzelde tek bi hatan var cümlelerinde oda heyecandan diye düşünüyorum allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutlu ve mesut hayat geçirmeniz dileğiyle canım kardeşim :) muck

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Saol bacım, eee olacak okadar dimizemuszemus
İlk defa bukadar heyecanlandığımı söyleyebilirim
Sende bilirsen ben çok serin kanlı biriyimdir-tatlicadiarzu-

uuff halamın benı cok meraklıymıs gıbı yanlıs anlamasından korkuyorum ama ... yanlıs bı ızlenım wermek ıstemıyorum.. uuff yaaa ... mafoldumben sızın ne guzel bı hfta sonra gelmsler..babamn bu pazar ısı war e cumartesıde onlar gelemıo uuf yaaa..uzadıkca uzuoo :gitme:

Geç olsun güç olmasın aslışımm,
Bozma sakın moralini sen,
Seni çok iyi anlıyorum,
Vakit geçmek bilmiyo dimi :gitme:

meleğimmmmmmmmmmm ne guzel olmuşsun sen öyle...:lepi:
herşey çok guzel... :asigim:
Allah tamamına erdirsin hazanım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür seninle ve sevdiceğinle olsun :nazar: :Saruboceq: :nazar:
kocamaaaaaaaaaaan öpüyorum seni ben
a.s.

Çok teşekkür ederim kızlar,
Mavişimmm incim nasılsım :jeyyar:

Çok teşekkür ederim kızlar,
Mavişimmm incim nasılsım :jeyyar:

iyiyimmmmm meleğimmmm :lepi:
senin güzel haberlerinle bomba gibi olurum hihoyyyt
Allah tamamına erdirsin canım,herşey ama herşey gönlünce olsun inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
benden sana bunlar
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Back