• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk bunlarda benim çıt çıtlar kızlar,,

arkadaşlar arkadaşlarrrr hellpp mee :) yaw bende çıt çıt almayı düşünüorum bu hafta sonu saçlarımın uçları sarıı ve öle alıcamm.. yalnız bi sorum olucakk benim saçlarım ince telli malum çok yanii sık diill aceba çıt çıtlar aralardan belli olurmuu ?? benim gibii olupda çıt çıt alan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirimm .. şimdiden çokk teşekkür ederimm kızlaarr =)

canım benım saclarımda ince telli ve az ama cıtcıtlar takıldıktan sonra süper oluyor, görünmüyor toka kısımları altlarda kalıyor, tavsıye ederim.

kızlar bende aldım 3 tane ikili çıt çıt. benimkilerde çok tatlı platin renginde. arada kahve renklerde var. benim saçlarımda cok yıpranmıştı. çok açık renk olduğu için. az ve ince telli saçlarım oldugu halde 3 tane ikili çıt çıt yeterli geldi. tanesine 40 tl verdim bende. tamamen gercek saç yumuşacık, yıkadıgım halde hiç dolaşmadı, çok kullanışlı, çıt çıtlar arkada kaldıgı için görünmüyor arkadaşlar. belli olmuyor. boyları cok uzundu ben kestirdim biras gögüslerimin az altında. çünkü dogal durmuyor cok uzun olunca bilmiyorum yani ben sevmiyorum.

ben öneriyorum daha gusel ve daha bakımlı hissediyorum kendimi takınca. 3 tane ikili de yeterli geldi bana, fazla çıt çıt bunaltıyo beni.

Back