saol canım Allah herkese nasip etsingüzel günlerde aşkla kullanın canım
saol kuşum daha güzelleri senin olsunGüzel ve sağlıklı günlerde, aşk ile kullan balımmm
Ooo süpeeeeer:) ben benim çeyizcikleri boş bi odam var oraya koydum.. Arada gidip bakıp bakıp mutlu oluyorum:) :) :) çok şapşalca dimii:)saol kuşum daha güzelleri senin olsun
bunlar daha azcığı baza altına ve sandık içine girmedim daha
yokk kuzum olur mu hiç bunlar benim hep gözümün önünde olanlar ben hep bakıp mutlu oluyom kıuşumOoo süpeeeeer:) ben benim çeyizcikleri boş bi odam var oraya koydum.. Arada gidip bakıp bakıp mutlu oluyorum:) :) :) çok şapşalca dimii:)
Guzel gunlerde kullanalim insallah hepsi cok guzel
ALLAH İyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım...
Canım maşallahı var çeyizlerininallahım ağız tadıyla aşkla mutlulukla sevdiceğinle kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada bazanın altındakilerinin de resimlerini bekleriz üsenmezsen
SAĞOL CANIM HEP KENDİ PARAMLA ALDIKLARIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN HAYIRŞISI İLE İNŞALLAHSÖZ BAZANIN ALTINDAKİLERİDE ATICAM
Bekliyorum kuzumne güzel kendi paranla almışin calısıp daha bereketli olur az olsun öz olsun senin istediklerin senin zevkin olsun canim rabbim güzel günlerde kullanmayi da nasip eder inşallah
AMİN CANIM BENİM KREDİM BİTSE DAHA ÇOK ŞEY ALICAM DA DAHA ÇOKTA VAR BİTMESİNE AMA OLSUN GEÇ OLSUN DA GÜÇ OLMASIN