bunlarda benim cicilerim :)

vallaha canım ne olduğunu bilmiyorum 100 de 100 polyester yazıyodu 70 tlydi %50 indirim vardı 35 tl ye aldık öyle çok pahalı alma gereği de duymadım aldığım herşeyde genelde %50 indirimden aldım
bunlarda kardeşleriminki fikrin olsun

Eklentiler

• 768x1024_medya!urunler!p1996mst8jest11hosun1an21lae3.jpg
    768x1024_medya!urunler!p1996mst8jest11hosun1an21lae3.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 363
  • vizon_classic_ck_puanli_krem.jpg
    vizon_classic_ck_puanli_krem.jpg
    134,1 KB · Görüntüleme: 217
Canım maşallahı var çeyizlerinin :KK200::nazar::nazar:allahım ağız tadıyla aşkla mutlulukla sevdiceğinle kullanmayı nasip etsin inşallah :KK36: bu arada bazanın altındakilerinin de resimlerini bekleriz üsenmezsen :21::KK66:

Canım maşallahı var çeyizlerinin :KK200::nazar::nazar:allahım ağız tadıyla aşkla mutlulukla sevdiceğinle kullanmayı nasip etsin inşallah :KK36: bu arada bazanın altındakilerinin de resimlerini bekleriz üsenmezsen :21::KK66:

SAĞOL CANIM HEP KENDİ PARAMLA ALDIKLARIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN HAYIRŞISI İLE İNŞALLAH :KK68: SÖZ BAZANIN ALTINDAKİLERİDE ATICAM

SAĞOL CANIM HEP KENDİ PARAMLA ALDIKLARIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN HAYIRŞISI İLE İNŞALLAH :KK68: SÖZ BAZANIN ALTINDAKİLERİDE ATICAM

Bekliyorum kuzum :KK55::KK33: ne güzel kendi paranla almışin calısıp daha bereketli olur az olsun öz olsun senin istediklerin senin zevkin olsun canim rabbim güzel günlerde kullanmayi da nasip eder inşallah :KK36::KK36::KK36:

Bekliyorum kuzum :KK55::KK33: ne güzel kendi paranla almışin calısıp daha bereketli olur az olsun öz olsun senin istediklerin senin zevkin olsun canim rabbim güzel günlerde kullanmayi da nasip eder inşallah :KK36::KK36::KK36:

AMİN CANIM BENİM KREDİM BİTSE DAHA ÇOK ŞEY ALICAM DA DAHA ÇOKTA VAR BİTMESİNE AMA OLSUN GEÇ OLSUN DA GÜÇ OLMASIN

bit
AMİN CANIM BENİM KREDİM BİTSE DAHA ÇOK ŞEY ALICAM DA DAHA ÇOKTA VAR BİTMESİNE AMA OLSUN GEÇ OLSUN DA GÜÇ OLMASIN

Biter canım hiç tasalanma, bende birini bitirip birine başladım, hepsi de ödendi şükür, en son yatak odamı da aldım kurtuldum, şimdi düğüne kadar da onu ödeyeceğim :KK48: kendimiz alınca daha kıymetli oluyor hem değerini daha iyi biliyoruz :KK39:

kahvaltı takımın çok güzelmiş bu arada, tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea nın da dediği gibi baza altındakileri de bekliyoruz :KK8:

X