Kız İsteme Bunlarda benim çiçeklerim ve çikolatalarım kızlar:)

nişanımda elbise giymeyi tercih edicem,
tanışma ve isteme fasıllarında sade olmayı tercih ettim.Pantolonlada gayet rahat ettim.Çünkü hizmet etmek durumundaydım.

Nişan'da da bence kabarık olmayan bir abiye tercih et.
Elbette zevk meselesi ama daha asil duruyor bence.
Kabarıklık gelinliğe has birşey gibi geliyor bana..

pinky canım ne güzel hepside
boşver sen koy
gayette hoş giyinmişsin daha ne giyilecek istemede yani :)
nişan abiyeyi kabarık alma bencede gelinliğine özel olsun kabarık
hep mutlu olun inşallah

Evet canım aynı dönemlerde istenmişiz aramızda çok fazla zaman yok buarada sana yazdığım msjı göremiyorum neden acaba :uhm: nese cnm çoook mutlu olursun inş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar çok teşekkür ederim, giz ve derin canlarım nişanda evet kabarık olmayan bir elbise giyeceğim, evde olacağı nişan, çok abartılı birşey olmayacak.Daha bakmadım elbiseyede, buhafta içi gezip bakıcam. Hep abartılı şeyler var, hiç istediğim tarz birşey bulamadım bi kere gezdim baktım ama, umarım bulurum buhafta içi kızlar.

candy canım bir ara sitenin görüntüsünü değiştirmişlerdi dün, şimdi tekrar eski haline dönünce bazı msjlar silinmiş sanırım canım.

çok teşekkür ederim sanada cnm candy iyi dileklerin için, hepinize çok teşekkürler.. hepimiz inşallah cok mutlu oluruz.

Allah mutlu etsin tatlım daim etsin. Çok güzel duygular bunlar gerçekten dün gibi aklımda benimde. Tatlı heyecanlar gerçekten.

pinkycim inanmıyorum ya açtığın tüm forumları yeni görüyorumolumunekankayizsmile
söz çikolatalarımız aynı, bana da aynı gümüşlükten gelmişti.ankara da yaptırmışlar. evlenince Ankara da mı yaşayacaksınız, yoksa farklı bir şehirde mi?

canım pikocum benimm, aynımı çikolatalarımız ohh çoksevindim:) Ankaradan almışlar banada, İstanbulda yaşıcaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…