Bunlarda benim çeyizlerim:)

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Tşk ederim canım benimmm daha fazla bişeyim yok ama oldukça sizlerle paylaşmak istedimkaydirigubbakcemile5

pinky canim hepsini güle güle kullan. Senin aldiklarina bayiliyorum ya özeliklede ev tekstil ürünlerine...kaydirigubbakcemile2

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim, çok çok sevindim:) Sizlerle paylaştıkça bende öyle mutlu oluyorum ki:) Hep daha güzelleri sizlerin olsun

canım mutfak havlun ve bezlerin ne tatlılar öyle.bayıldımm.nerden aldın acaba ?markası ne?güle güle kullan tatlımopuyorumnanaktan

Nevresimlerine bayıldımmmmmm boshayallersmile
Allah iyi günlerde kullanmak nasip kısmet etsin tatlım :Saruboceq:

tuzLukLar fLn çook hoş rengarenk ii günLerde kuLLan canım zemuszemus
bide bide o makyaj düzenLeyiciye bayıLdm nerden aLdın acaba bilmiyorumkismile

çok güzellermiş canım,şık seçimler..
iyi günlerde kullan inşallah arkadaşım:)

Begonvilla,anarchitect,cancu,melenq,Sinoplu, Meg Kızlarrrr çok sevindim beğenmenize canlarımmm, Dahaa güzelleri de sizlerin olsun inşallah.

anarchitect canım havlular ve bezler, 2 li set halinde Real'in büyük marketinde vardı, tekstil bölümünde. Bir sürü renk vardı tatlım, benimde yolum düşerse bi kaç tane daha almayı düşünüyorum:)
Melenq canım markası its beauty, limango diye bir internet alışveriş sitesine gelmişti, ordan almıştım.

Maşallah canım ne güzel bunlar boyle cıvıl cıvıl cok zevkli seçimler olmuş güle güle kullan :)

qonca ve giz kızlarrr çok sevindim beğenmenizee:))) tşk ederim canlarım

pasta seti ne kadar güzel gerçi hepsi birbirinden güzel.. güle güle kullan :nazar:

iyi günlerde kullan canım..
zamanla hepsi olur merak etme..boshayallersmile

Back
X