Bunlarda benim By Luyano' dan aldıklarım

poldi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
1.170
778
158
48
Çok hoşuma gidiyor, bu kedicikler, bende çeyizimde bulunsun istedim. Yalnız daha önceden başka markadan kahvaltı seti felan aldığım için, tepsisini,nihale, çay bardaklarını, meşrubat bardaklarını,baş ucu sürahisini, şekerliklerini aldım.
Gözüm pasta tabaklarında ve çatal bıçak takımında kaldı.:1: imkanım olursa onlardan almayı istiyorum:16:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlarda almayı istediğim tabağı, çatal bıçak seti

Ben ikili kahvaltı takımını aldım Cats by Luano'nun. İki fincanı, iki tabağı var. İki nihale, bir mutfak saati, bir de tepsi aldım :)
Kesme tahtası bitmişti markafonide o yüzden alamadım ve iki de çatal-kaşık-bıçak istiyorum:)
Umarım tamamlayabiliriz eksiklerimizi :)
Güle güle kullanın.

Hepsini birde alamıyoruz canım, zamanla alınıyor, bende parça parça aldım. Dün bir pasta tabağı gördüm, bayıldım ama fiyatı fazla geldi, gözüm kaldı:1:

Sende güle güle kullan aldıklarını..

iyi günlerde kullanın.

Nedense ben bir türlü sevemedim şu kedili eşyaları :44:

Hepsini birde alamıyoruz canım, zamanla alınıyor, bende parça parça aldım. Dün bir pasta tabağı gördüm, bayıldım ama fiyatı fazla geldi, gözüm kaldı:1:

Sende güle güle kullan aldıklarını..

En iyi çözüm hiçbir yere bakınmamak sanırım. Cehalet mutluluktur :)))
Yoksa işin içinden çıkamıyorum ben, aklıma takılıyor hepsi :(
Sağ olasın minikcicek :)

Son düzenleme:
ben de çok seviyorum bu tarz ürünleri.....

markafoniden ben de bunları almıştım... çok beğeniyorum...

$2\li kahvalt.webp

$günlük tepsi.webp

nihale ve kesme tahtasından da istiyorum... bide ben çay bardaklarının böyle güzel olduğunu sanmıyordum resmini yakından çekmişsin çay bardakları da güzelmiş. samsunda bi yerde bakmıştım ama cats by luyanonun diğer kedi versiyonları vardı çoğunlukla, ben sizin satın almış olduğunuz kedileri çok seviyorum... ewe götürdüğümde anneciğimin de çok hoşuna gitmişti...

Son düzenleme:
ayyy yerim ben bunlarııı :16:

çok güzelmiş cnm inş keyifli günlerde kullanırsın

ben de çok seviyorum bu tarz ürünleri.....

markafoniden ben de bunları almıştım... çok beğeniyorum...

Eki Görüntüle 167809

Eki Görüntüle 167810

nihale ve kesme tahtasından da istiyorum... bide ben çay bardaklarının böyle güzel olduğunu sanmıyordum resmini yakından çekmişsin çay bardakları da güzelmiş. samsunda bi yerde bakmıştım ama cats by luyanonun diğer kedi versiyonları vardı çoğunlukla, ben sizin satın almış olduğunuz kedileri çok seviyorum... ewe götürdüğümde anneciğimin de çok hoşuna gitmişti...

Canım senin aldıklarında çok güzelmiş, önceden kahvaltı takımı almıştım, yoksa bu sete bayılmıştım:29: Bende burdaki arkadaşlarda görmüştüm,çok beğenmiştim,bir kısmını Markafoniden aldım, bardaklarınıda Ankara Ankamall den aldım. Söylediğin gibi kedi desenleri çeşit çeşit, diğerleri hoşuma gitmedi, bu modeldekiler çok güzeldi.
Birde pasta tabaklarını çok beğendim, 6 adedi 50 TL dediler, şimdi param kalmadı, onu alırsam çatalbıçak da almak gerek şimdi:1:

Sende ağız tadınla, iyi günlerde kullan canım:16:

bu luanoya bende bayılıyorum. 2 kişilik kahwaltı takımını almıştım markafoniden. Kargo geldiğinde iş arkadaşlarım bayıldılar.Ewe götürdüm herkes çok beğendi. EE noldu sonra nazar değdi(azcıkta benim sakarlığım) fincanlarından biri kırıldı:( Acaba tek satarlarmı o fincandan??

bu luanoya bende bayılıyorum. 2 kişilik kahwaltı takımını almıştım markafoniden. Kargo geldiğinde iş arkadaşlarım bayıldılar.Ewe götürdüm herkes çok beğendi. EE noldu sonra nazar değdi(azcıkta benim sakarlığım) fincanlarından biri kırıldı:( Acaba tek satarlarmı o fincandan??

Tüh canım ya, demek kırıldı hay Allah. Tek alabilirsin diye tahmin edebiliyorum. Ama mağazalardan. Hatta bugün markafonide yine satıştalar. Bir bak istersen. Tabak ve çatal bıçak almamak için zor tuttum kendimi:1: kredi kartımı patlatmayım, yakında nışanım var:1: ama gözüm kaldı yine, alamadım diye:34:

Ewet gördüm bende zor tuttum almamak için kendimi sorma:) kredi kartı çok gelicek bu ay. İstanbulda mağazası nerde biliomusun? 20 gün snra gidicem bi bakayım. Olmazsa Kırmızı fincan alayım diyorum 2 tane onları kulanırım olmazmı sence? kırmızı ponponları warya sanki güzel durur gbi ne dersin?

Son düzenleme:
Ewet gördüm bende zor tuttum almamak için kendimi sorma:) kredi kartı çok gelicek bu ay. İstanbulda mağazası nerde biliomusun? 20 gün snra gidicem bi bakayım. Olmazsa Kırmızı fincan alayım diyorum 2 tane onları kulanırım olmazmı sence? kırmızı ponponları warya sanki güzel durur gbi ne dersin?

İnternet sayfalarında yazıyordu canım, ordan öğrenebilirsin sana yakın olan yerleri. Bahsettiğin şekilde uydurabilirsin tabi. Birde mağazada internettekinden farklı şeylerde olabiliyor. Daha farklı modellerde bulabilirsin:29:

Back
X