bunlarda benim ayıla bayıla aldığım çeyizlerimm kızlar

ayyy ben pempişinden aliyim o zamn fiyatınada çok sevindim açıkcası:)

bencede pembe al bende pembe istiyordummm kiiii ama acele et canım ben optimum mağazasında kapalı kutu bulamdım 2 tane vardı açık carfeour un içindekinde de çok az vardı daha gelmez falan demişlerdi:26:

güle güle, huzurla kullan inşallah eşyalarınıı:34::34:
çok güsell takımlarınn :16::16:

topiğin hayırlı olsun güzel bir başlangıç yapmışsın aşkla kullan cicilerini:34:

canım topiğin hayırlı olsun aldıkların çok şık güle güle kullan:nazar:

çeyizlerin çok güzel aşkla kullanın inş:16:

güle güle, huzurla kullan inşallah eşyalarınıı:34::34:
çok güsell takımlarınn :16::16:

topiğin hayırlı olsun güzel bir başlangıç yapmışsın aşkla kullan cicilerini:34:

kızlar çok mutlu oluyorum siz beğenince çok teşekkür ederim hepinize ***

bencede pembe al bende pembe istiyordummm kiiii ama acele et canım ben optimum mağazasında kapalı kutu bulamdım 2 tane vardı açık carfeour un içindekinde de çok az vardı daha gelmez falan demişlerdi:26:

ben trabzondayım canım çarşamba günü gidip alıcam umarım kalmıştır bi de şu biev in kek salata maşaları var ya makas gibi onlardan alıcam. bütün paramı bunlara harcar oldum. yani çok büyük bişey almıyorum ama ufak tefek bi ona bi buna saldırıyorum:) evlenmek çok zor çok:)
ufak tefek bişeyler daha aldım cezve seti vs onlarıda eklicem bir kaç gün içinde şu crick cracklarımıda aliyimde:)

çatal kaşık bıcak takımını beğendim bende alıcam ama bir türlü karar veremedim uygun olsun hemde kaliteli olsun diye araştırmadayım bakalım belki anneler günü kampanyasında bir indirim olurda alırım:15: bu yemek takımlarından bendeee istiyorumm fiyatıda uyunmuş en kısa zamanda almak lazımm:46:

canım eğer karaca mağazasında bulamazsan cook plus sitesinde var oradan alırsın için rahat olsun :1:
bende senin gibiyim ama sen gene büyükleri çıkarmışsın aradan çok güzel yapmışsın yani :16:

canım eğer karaca mağazasında bulamazsan cook plus sitesinde var oradan alırsın için rahat olsun :1:
bende senin gibiyim ama sen gene büyükleri çıkarmışsın aradan çok güzel yapmışsın yani :16:

evet gördüm şimdi bende ordada varmış. işte birkaç ıvırzıvır var kafamda kancaev tantitoniden de bişeyler düşüyorum. bunların hepsine yuvarlak olarak 500 lira bütçe çıkardım umarım geçmez :31:

Canım öncelikle topiğin hayırlı uğurlu olsun, aldıklarının hepsi de çok şık, çok beğendim. Huzurla mutlulukla kullan canım benim :16:

Back
X