Gelinlik Ayakkabısı Bunlarda benim ayakkabılarımm........

ya hadi çorap ne olcak ucu açık yaa kimsenin fikri yokmu yaaaa

valla bende bilmiyorum canım burunsuz çorap olabilir ..... ben jartiyer çorabı giymek istiyorum ama bakalım zaten pek gözükmüyo çıktığında güzel bi görüntü olması lazım

Son düzenleme:
valla bende bilmiyorum canım burunsuz çorap olabilir ..... ben jartiyer çorabı giymek istiyorum ama bakalım zaten pek gözükmüyo çıktığında güzel bi görüntü olması lazım

bende bu model bişey aldım şimdi çorap derdine düştüm alahım ne yapcam dikişli çorap asla olmas dikişsizde nerde bulcam oda kesin degil güzel durucagı

canım pentinin burunsuz çorabı var ondan alabilirsin....bende bilmiyorum nasıl durur ne olur ama o kadar da takma nede olsa gözükmüyor gelinlikten

çooooooooooooook güzelmiş güle güle kullan:) yanlız ne kadara aldın acaba bunları bende siyahı varsa bakarım elbisemin altına çok süper olur:)

gerçekten çook güzelmiş :) güle güle giyinbir arkadaşın dediği gibi,burunsuz çoraplar var..ben de mezuniyetimde böyle bir ayakkabı giymiştim burunsuz çorapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…