TuTRicina Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 9 0 6 İstanbul 9 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi TuTRicina #1 Hepsi çok az kullanılmıştır. siyah payetli elbise hiç giyilmedi tertemiz aldığım gibi dolabımdaydı sadece. Son düzenleme: 9 Nisan 2014
Hepsi çok az kullanılmıştır. siyah payetli elbise hiç giyilmedi tertemiz aldığım gibi dolabımdaydı sadece.
tico Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2008 40 6 86 9 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi TuTRicina #2 Bedenlerini de yazar mısın canım? Özellikle pantolon ve bluzları merak ettim.
TuTRicina Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 9 0 6 İstanbul 9 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi TuTRicina #3 tico .!.: Bedenlerini de yazar mısın canım? Özellikle pantolon ve bluzları merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bedenim 36 çoğunluğu S beden canım. aralarında sadece beyaz pantolon 38 beden
tico .!.: Bedenlerini de yazar mısın canım? Özellikle pantolon ve bluzları merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bedenim 36 çoğunluğu S beden canım. aralarında sadece beyaz pantolon 38 beden