Bunlarda benden :)

zevkini çok beğendim hepsi birbirinden güzel..Allah mutlu günlerde huzurlu bir şekilde kullandırmayı nasip etsin inş..güle güle kullan aldıklarını.

tek kelimeyle süper tupperware iyi etmissin aldigina gercekten cok kullanisli herkesede tavsiye derim hepsini güle güle kullan canim cok hoslar

herseyin cok super canım ve bircok seyimiz aynı jumbolar filan:)
bu arada fissler den vaz gecme derim ben gercekten cok kaliteli birse silit markası var dusuklu de o da alman malı ve fisler kalitesinde hatta daha iyi diyebilirim. fiyatları biraz tuzlu tefel e gore ama aklında bulunsun bence. bu arada kucuk ev aletlerinde de philips ve braun cok iyi.

hepsini cok mutlu gunlerde kullanman dileği ile

aldıklarını güle güle kullan.hepsi çok güzeller.çay süzgeci çok farklı geldi.nerden aldın?

hepsi birbirinden güzel...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..... sağlıkla mutlulukla huzurla...

Çook teşekkür ederim güzel dileklerin içinn

hepsi çok güzell
herşey düşünülmüş
güle güle kullanın inşallah

Çok teşekkür ederim ederim Aslında fazla kalabalık ve gereksiz şeylerle dolu olmasını sevmiyorum ben çeyizin. Bazı şeyler evlenince de alınır ama insan bi kaptırınca kendini almadan duramıyor..

zevklerimiz aynıymış..iyi günlerde kullan cnm herşey çok güzel=)

Sağol canım sevindim senin de zevkine hitap etmesine :81:

zevkini çok beğendim hepsi birbirinden güzel..Allah mutlu günlerde huzurlu bir şekilde kullandırmayı nasip etsin inş..güle güle kullan aldıklarını.

Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim çok sevindim beğenmene

herşeyin çok zarif ve kaliteli
mutlu günlerde kullan inş.

İnş. canım çok sağool..

tek kelimeyle süper tupperware iyi etmissin aldigina gercekten cok kullanisli herkesede tavsiye derim hepsini güle güle kullan canim cok hoslar

Teşekkür ederim canım.. Evet tupperwareler için herkes aynı şeyleri söylüyor memnun kalacağıma eminim

Çok sağol canım beğenmene sevindim. Jumbolar çeyizlerin olmazsa olmazı zaten Fissleri kesin alıcam zaten gelecek ayki alınacaklar listemde diğer markayı ise hiç duymadım.. Küçük ev aletlerini de renge karar verirsem ya tefal ya da kırmızı dersem arçelik ya da kenwood düşünüyorum ama henüz karar veremedim :97:

Hepsi çokkkk güzel güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Çok teşekkür ederim canım sağool

aldıklarını güle güle kullan.hepsi çok güzeller.çay süzgeci çok farklı geldi.nerden aldın?

Sağol cnm teşekkür ederim çay süzgeci mudodan..

İnş. canım çok sağool..

Teşekkür ederim canım.. Evet tupperwareler için herkes aynı şeyleri söylüyor memnun kalacağıma eminim

kesinlikle kalirsin ama sadece ben agzi kapaklilari seviyorum yani öbürlerine dünyanin parasini verip almam agzi kapaklilar cok güzel muhafaza ediyor

Çeyizlerin gerçekten çok hoş ben de senin gibi seramik kaplama tava ve tencere alacağım. Teflon gibi kanserojen madde içermiyor ve daha az yağda yemek pişirme imkanı sunuyor. Ama hangi markadan alacağıma karar veremedim. Senin aldıklarını esse de görmüştüm, beğenmiştim de. Tantitonide bianca diye bir markanın var. Bernardo da vardı birde Korkmaz da yeni çıkarmış KORKMAZ NATURA markasıyla. Yakından inceledim çok sağlam ve kaliteli görünüyordu.Ama dediğim gibi nereden alacağıma bir türlü karar veremedim. Ayrıca moneta diye bir markanın tavaları da çok sağlam ve kullanışlı diye duymuştum .

Hepside cok şık zevkli şeyler canım..
Güle güle mutlulukla kullan inş.:107:
Maşallah diyelim birde..

Canım herşeyy çok güzel,, bütün çeyizin çok özenlii Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.

Dört dörtlük bir ceyiz olmus nerdeyse masAllah cok güzel gercekten hayirli ve mutlu günlerde kullanirsin insaAllah ki$in insaAllah bende alis veris yapmaya basliycam bunlarin hepsine toplam ne kadar ödedin hatirliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…