Bunlarda benden :)

Güle güle kullanın.
Kahvaltı takımınızı, kadeh bardak setinizi, mug setinizi , narenciye sıkacağınızı, biblo rendenizi, yatak örtünüzü, Linens nevresim takımlarınızdan ikincisini, Koçtaş'dan aldığınız havluları ( ki markası nedir acaba ? ) özellikle çok beğendim.
Eksiklerinizi de kolayca tamamlarsınız inşallah. Kolay gelsin :)

güle güle kullanın cok güzel ceyizleriniz

Çok teşekkür ederimm

gule gule kullanc anım cok guzel secimler yapmısın

Çok teşekkürler canımm seçim yapmak gerçekten zor insan içine sinmeden birşey alamıyor.

güle güle kullan canım çok güzel hepsi

Sağol tatlım teşekkürleer.

gülle gülle mutlu ve huzurlu günlerde kullan tatlim gercekten cok hos seyler almissin valla hepsi birbirinden güzel hepsi cok hosuma gitti...

Çok sağol canım beğenmene sevindim

Son düzenleme:
zevklerimiz çok uyuşuyor anlaşılan.herşeyi kalitelisinden almışsın,çok beğendim çeyizini.Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin,inşallah eksiklerini de kolayca tamamlarsın

İnşallah cnm çok sağol.. Evet almış olmak için hiçbirşey almadım herşeyi kalitesini araştırarak ve severek aldım. Beğenmene de sevindim

Çoook teşekkür ederimm Havluların markası towello.. Hem çok güzel modelleri var hem de yumuşacıklar..

Güle güle kullan canım........

Sağol cnm tşk ederimm

herseyin çok güzel canım
huzurla mutlulukla kullan
mudodan aldıgın süt köpürtücü bendede var. bende bayılıp bi ceyize bide eve almıstım
ben cok memnunum küçüklüğüne göre iyi köpürtüyor

Sağol canım beğenmene sevindim haha demek işe yarıyor pek iş görür birşeye benzemiyordu aslında daha çok aksesuar amaçlı almıştık madem işe yarıyor ona da sevindim cnm sağol

Topigin hayirli olsun arkadasim..
ince detaylari es gecmemissin hepsi SIK ve kaliteli
koctasin lavaboluk aksesuarlarini cok begenirim
havlularin da cok cici..

Topigin hayirli olsun arkadasim..
ince detaylari es gecmemissin hepsi SIK ve kaliteli
koctasin lavaboluk aksesuarlarini cok begenirim
havlularin da cok cici..

Teşekkür ederim canım.. Evet bende seviyorum koçtaşın banyo aksesuarlarını inş evim belli olunca banyoya uygun bi set almayı düşünüyorumm.

Canım öncelikle herşeyin çok şık ve kaliteli, hepsi özenle seçilmiş belli, iyi günlerde kullanırsın inşAllah bende aynı telaşlar içinde olduğumdan, eksiklerin için birkaç fikir vermek istiorum...
öncelikler misafirler için yorgan işini issimo home dan almanı tavsiye ederim, hem kaliteli hemde fiyat olarak çok uçuk değil, eminönünde outlet mağazası da war... Düdüklü tenceremi tefal den almıştım, Clipso Control Düdüklü Tencere Seti diye geçiyo mutlaka bakmalısın... Bornoz takımı için de şık gösterişli birşeyler istiyorsan ya kervan ya da Home sweet home a git, gerçekten çok cici takımlar var ekmeklik ve baharatlık için se eğer gri ye karar werirsen ( ki tavsiye ederim, bulman kolay olur ) tchibo ya bi bak cnım... umarım yardımcı olur yazdıklarım küçük ev aletlerine karar werirsen beni de bilgilendir çünkü bende hala karar weremedim...

Çok teşekkür canım beğenmene sevindim Ayrıca önerilerin için de teşekkür ederim..
- İstanbulda yaşamıyorum oyüzden outlet işi olmaz ama issiomo homeun internetten satışlarına bakarım. Limango ve markafonide karşılaşıyorum sürekli..
- Düdüklü tencereye gelince evimizde tefal clipso var, teyzem ve ablamsa fissler kullanıyor ve hepsi fissler al diyor.

- Bornoz takımı için tam tersi yine sade ve şık istiyorum. Hatta erkek arkadaşım alma sakın ben barnoz kullanmam diyor ben de kullanmam ama adet yerini bulsun diye meburen alıcaz

- Tchiboyu da yine netten takip ediyorum sürekli.. Baharatlık ve ekmekliği dediğim gibi küçük ev aletlerinin rengine göre alıcam. ama karar veremedim renge.. Sen marka konusunda mı karar veremedin yoksa renk mi?

Son düzenleme:
Unuttuğum birkaç ayrıntı...

Mavi renkli olanları..

Rendenin mor rengi..

Kırmızısı..

Paşabahçeden 2 set renkli kase..

Bu da tepe homedan maya kaya aşkı büyük kase..

ayy bu maya ve kaya aşkı benim yana yakıla gdmt adlı arkadaşa sorduğum kalpli tabak serisinden galiba canım sen gördün mü, kase dışında tabakları vs var mı bu cöp adamlı porselenlerin?:96:

Var canım herşeyi var diye biliyorum ben. Tepe homedan almıştım ben. Kahvaltı takımı yapılabilecek şekilde herşeyi vardı orda.. Hatta su bardağından fincanına kuparlarına banyo takımına mutfak önlüğüne kadar herşeyi var. Porlandın serisi netten bak istersen

Canım aldıkların süper valla sen de benim gibi detaycısın çok belli ve çoğu şeyizimiz de aynı özellikle jumbo, linens ve tupper üçlüsünden aldıklarımız çoğunlukla aynı demekki zevklerimiz çok yakın..güzel,mutlu günlerde kullanırsın inşallah canım..

buldum buldummmm.cnm peki fiyat olarak neresi daha uygundur acaba,sen kaça aldın mesela kaseyi?

Çok sevindim canım çok sağol Almış olmak için almayı sevmiyorum herşeyi de kolay kolay beğenemiyorum.. Ben de herşeyimi severek aldım çok içime sindi valla sen de güle güle kullan herşeyini

buldum buldummmm.cnm peki fiyat olarak neresi daha uygundur acaba,sen kaça aldın mesela kaseyi?

Canım valla ne desemm yalan olur şimdi 1,5 yıl oldu neredeyse ve anında görüp aldığım birşey fiyatı hiiç hatırlamıyorum.Erkek arkadaşımla gezerken tv başında cips tabaklarımız olsun diye almıştık 2tane aldık 14-15 yada 16 verdik herhalde.. Ama şunu hatırlıyorum tek tek satıldığı için set yapınca pahalı oluyordu normal kahvaltı takımlarına göre..

hepsi birbirinden güzel...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..... sağlıkla mutlulukla huzurla...

hepsi çok güzell
herşey düşünülmüş
güle güle kullanın inşallah

issimonun eminönünde outleti var mıymış? bilmiyordum ben. nerde olduğunu tarif edebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…