güle güle kullanın cok güzel ceyizleriniz
gule gule kullanc anım cok guzel secimler yapmısın
güle güle kullan canım çok güzel hepsi
gülle gülle mutlu ve huzurlu günlerde kullan tatlim gercekten cok hos seyler almissin valla hepsi birbirinden güzel hepsi cok hosuma gitti...
zevklerimiz çok uyuşuyor anlaşılan.herşeyi kalitelisinden almışsın,çok beğendim çeyizini.Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin,inşallah eksiklerini de kolayca tamamlarsın
Güle güle kullanın.
Kahvaltı takımınızı, kadeh bardak setinizi, mug setinizi , narenciye sıkacağınızı, biblo rendenizi, yatak örtünüzü, Linens nevresim takımlarınızdan ikincisini, Koçtaş'dan aldığınız havluları ( ki markası nedir acaba ? ) özellikle çok beğendim.
Eksiklerinizi de kolayca tamamlarsınız inşallah. Kolay gelsin :)
Güle güle kullan canım........
herseyin çok güzel canım
huzurla mutlulukla kullan
mudodan aldıgın süt köpürtücü bendede var. bende bayılıp bi ceyize bide eve almıstım
ben cok memnunum küçüklüğüne göre iyi köpürtüyor
Topigin hayirli olsun arkadasim..
ince detaylari es gecmemissin hepsi SIK ve kaliteli
koctasin lavaboluk aksesuarlarini cok begenirim
havlularin da cok cici..
Temel eksiklerime gelince;
- Misafirler için yorgan ve nevresim takımları
- düdüklü tencerem (fissler alıcam)
- bornoz takımım (bir türlü beğenemedim)
- kahve fincanı ve birkaç set daha günlük bardak
- ekmeklik ve baharatlıklar
- küçük ev aletlerim
ekmeklik baharatlık ve küçük ev aletlerini renklerine karar veremediğim için bekletiyorum.. Kırmızı / gri arasında henüz karar veremedimm.
Şİmdilik aklıma gelenler bunlar, gerçekten zormuş bu başlığı açmak.. Benden buakadarr :78:
Canım öncelikle herşeyin çok şık ve kaliteli, hepsi özenle seçilmiş belli, iyi günlerde kullanırsın inşAllahbende aynı telaşlar içinde olduğumdan, eksiklerin için birkaç fikir vermek istiorum...
öncelikler misafirler için yorgan işini issimo home dan almanı tavsiye ederim, hem kaliteli hemde fiyat olarak çok uçuk değil, eminönünde outlet mağazası da war... Düdüklü tenceremi tefal den almıştım, Clipso Control Düdüklü Tencere Seti diye geçiyo mutlaka bakmalısın... Bornoz takımı için de şık gösterişli birşeyler istiyorsan ya kervan ya da Home sweet home a git, gerçekten çok cici takımlar varekmeklik ve baharatlık için se eğer gri ye karar werirsen ( ki tavsiye ederim, bulman kolay olur ) tchibo ya bi bak cnım... umarım yardımcı olur yazdıklarım küçük ev aletlerine karar werirsen beni de bilgilendir çünkü bende hala karar weremedim...
ayy bu maya ve kaya aşkı benim yana yakıla gdmt adlı arkadaşa sorduğum kalpli tabak serisinden galibaBu da tepe homedan maya kaya aşkı büyük kase..
ayy bu maya ve kaya aşkı benim yana yakıla gdmt adlı arkadaşa sorduğum kalpli tabak serisinden galibacanım sen gördün mü, kase dışında tabakları vs var mı bu cöp adamlı porselenlerin?:96:
Var canım herşeyi var diye biliyorum ben. Tepe homedan almıştım ben. Kahvaltı takımı yapılabilecek şekilde herşeyi vardı orda.. Hatta su bardağından fincanına kuparlarına banyo takımına mutfak önlüğüne kadar herşeyi var. Porlandın serisi netten bak istersen
Canım aldıkların süper valla sen de benim gibi detaycısın çok belli ve çoğu şeyizimiz de aynı özellikle jumbo, linens ve tupper üçlüsünden aldıklarımız çoğunlukla aynı demekki zevklerimiz çok yakın..güzel,mutlu günlerde kullanırsın inşallah canım..
buldum buldummmm.cnm peki fiyat olarak neresi daha uygundur acaba,sen kaça aldın mesela kaseyi?
Canım öncelikle herşeyin çok şık ve kaliteli, hepsi özenle seçilmiş belli, iyi günlerde kullanırsın inşAllahbende aynı telaşlar içinde olduğumdan, eksiklerin için birkaç fikir vermek istiorum...
öncelikler misafirler için yorgan işini issimo home dan almanı tavsiye ederim, hem kaliteli hemde fiyat olarak çok uçuk değil, eminönünde outlet mağazası da war... Düdüklü tenceremi tefal den almıştım, Clipso Control Düdüklü Tencere Seti diye geçiyo mutlaka bakmalısın... Bornoz takımı için de şık gösterişli birşeyler istiyorsan ya kervan ya da Home sweet home a git, gerçekten çok cici takımlar varekmeklik ve baharatlık için se eğer gri ye karar werirsen ( ki tavsiye ederim, bulman kolay olur ) tchibo ya bi bak cnım... umarım yardımcı olur yazdıklarım küçük ev aletlerine karar werirsen beni de bilgilendir çünkü bende hala karar weremedim...