Bunlarda benden :)

Ne güzel yazmışsın.. İnşallah çok mutlu oluruz hepimiz en başında da sağlıkla huzurla..
Huyum kurusun beğenince böyle beğeniyorum canım Şaka bir yana senin de beğenmene sevindim English homedaki zaten ucuz çok pahalı birşeey değil ama linense hemen uğra modeller seçilmeden

Bu arada nevresim takımlarım bugün elime ulaştı. Annem pamuk saten olanı çok beğendi ama mavili solukmuş dedi. Bence o da çok güzel günlük kullanım için de çok cici.

Nevresimler içim de söylemiştim resimdeki gibi değiller tam diye
Saten olanın güzel olduğu belliydi zaten :) Diğeri de dediğin gibi günlük güzel :)
İyi günlerde kullan :)

ağız tadıyla kullanırsın inşallah herşeyini herşeyin çok güzel

canım karıştırıcı nerden?
hepsine tekrar baktım azmini tebrik ediyorum
herşeyi araştırıp almışsın
çok seçenek,çok marka var nasıl karar vereceğim ben hala düşünüyorum
bu arada bu eşyaları nereye koyuyorsun?
şafak 14

waaoowww..hepsi harikaa..hepsi iyi hoş da mobilyaları naptın. 1,5 ayım kaldı..çook kararsızımmm

güle güle kullan hayatım hepside çok güzeller, çok beğendim,yıllardır edindiğim tecrübeyle benimde çeyizim için tencere setlerinde en büyük tercihim jumbo ya da hisar olacaktır..
ağzı tadıyla huzurlu sağlıklı ve hayırlı bir şekilde mutluluk getirsinler sana..

ağız tadıyla kullanırsın inşallah herşeyini herşeyin çok güzel

Teşekkür ederim canım amin inşallah

Karıştırıcı mudodan canım..
Teşekkür ederim evet uzun ve yorucu bir yoldu ama geriye dönüp bakınca pişman olduğum hiçbirşey yok..
Çok seçenek çok marka ve her kafadan bir ses var.. Sen de bütçene ve zevkine göre karar vereceksin.. Bilmiyorum başladın mı hangi aşamasındasın ama?

Bu eşyaları ablam evlendiği için onun boşalan odasına, annem odasındaki küçük banyoyu kullanmyor oraya ve de banyomuzda kullandığımız saunaya koyuyorum.. Hatta şimdi teyze oluyorum bebeğin de çeyizleri var ablamın boşalan odasına çeyiz odası diyoruz bebeğe aldıklarımız da orada

ŞAFAK 13 :)

Son düzenleme:
waaoowww..hepsi harikaa..hepsi iyi hoş da mobilyaları naptın. 1,5 ayım kaldı..çook kararsızımmm

Beğenmene çook sevindim canım sağol
Mobilya kısmına daha geçmedim.. Asker bekliyorumm..
Arada annemle bakınıyoruz ama eminim seçmesi çok zor olacak..
Allah hepimize kolaylık versin cnm..

Amin canımm teşekkür ederimm Hepimiz özenerek aldığımız eşyalarımızı mutlulukla kullanırız inş..
Jumbo için pişman olmayacağımı umuyorum ben de evet.. Daha iyileri senin olsun inş..

missberrycim senin yerin bayağı çokmuş
ama benim yerim yok
şuan sadece araştııyorum,henüz hepsine bakamadım
şu atamalar bi olsun memleketin hangi ucuna gideceğim bilinmez
ondan sonra almaya başlayacağım
en çok indirim dönemi anneler günü galiba sence?
a dan z ye anneler gününde alacağım galiba :) :)
şafak 12 :)

Evet yer konusunda sıkıntım yok..
E hadi bakalım hayırlısıyla inş..
Ama bence en çok indirimi anneler gününde yapmıyorlar ama tabiki her markanın aynı anda indirim yaptığı bir dönem oluyor :)
Sen de asker bekliyosun :) Nerede yapıyor?
ŞAFAK 11 :)

ben sanki öyle gözlemledim :26:
bildiğin kadarıyla ne zaman canım?
ben asker beklemiyorum senin için yazdım :)
çok az kalmış,ne güzel

ben sanki öyle gözlemledim :26:
bildiğin kadarıyla ne zaman canım?
ben asker beklemiyorum senin için yazdım :)
çok az kalmış,ne güzel

Evet canım az kaldı şaka gibi valla
İndirim konusuna gelince de.. Şimdi nasılsa hareketlilik olacak insanlar nasılsa alacaklar diye az miktarda indirim oluyor.. Ya da tek bir ürüne doğru dürüst indirim yapıyorlar o da senin aradığın şeyse işine yarıyor.. İstediğin şeylerin markaların sitelerini takip et her ay..

Yeni aldığım tupperware eko kapları koliye kaldırırken çook önceden aldığım ama resmini eklemeyi unuttuğum tupperlarımı gördüm paylaşayım dedim..

3 şekerpare..

Eko tabaklar..

Son düzenleme:
Sağol tatlım
Gittigidiyordan alıyorum tavsiye ederim :)
Yalnız okadar çok öneriyorum ki bunu, bir de herkes satıcıyı soruyor satıcıyla bir alakam var sanılacak :)

Bütün özel mesajlarım kaybolmuş, neydi senin satıcının adı canım ? Bu sefer ciddi ciddi reklam olacak, böyle alenen de sordum ama :))) Güle güle kullan bu arada. Bir de Allah kavuştursun :)

Canım bunlar da almak istediklerim arasında :) Annem plastik çeyiz mi yapçaksın diyor Kuzum sen Eko setini kimden almıştın. Ayrıca sen tapware ve haqaan adlı satıcılardan ürün aldın mı?

Canım bunlar da almak istediklerim arasında :) Annem plastik çeyiz mi yapçaksın diyor Kuzum sen Eko setini kimden almıştın. Ayrıca sen tapware ve haqaan adlı satıcılardan ürün aldın mı?

gnnrkcy, sen kara listeye aldın sanırım bu iki satıcıyı :))

Bütün özel mesajlarım kaybolmuş, neydi senin satıcının adı canım ? Bu sefer ciddi ciddi reklam olacak, böyle alenen de sordum ama :))) Güle güle kullan bu arada. Bir de Allah kavuştursun :)

Öncelikle teşekkürr ederim
ŞAFAK 10
Hemen özel mesaj atıyorum :)

Al canım sen de al
Tupperware bir hastalık bence insan başlayınca hepsinden istyor.
Ama şimdilik yeter diye düşünüyorum.. Mutfağı çok doldurmak istemiyorum şimdiden..
Çok alma şimdiden sende sonradan alırsın.. Çünkü burda bir komşumuzdan duymuştum. Bir yakını evlenmiş gelinin mutfak tupperware ile donatılmş bilmeyen plastik bunun çeyiz hep demişler

Kimlerden aldığımı özel mesaj ile atarım..
O iki satıcıyı da biliyorum ama ürün almadım canım..
Genelde dükkanları fiyatları karşılaştırıyorum olumlu puan alanlar arasından..
Hangisinde istediğim ürünler birarada birlikteyse ondan istiyorum kargo için..
Oyüzden o satıcılardan almamıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…