Canım masa örtülerine bayıldım böyle şeyleri henüz incelemedim hiç fikir açısından çok iyi oldu benim için. Yemek takımın ve kadehlerinle şıklığı tamamlamışsın. Davetliler için bir göz ziyafeti vereceksin :)) Bu arada nevresim takımlarım bugün elime ulaştı. Annem pamuk saten olanı çok beğendi ama mavili solukmuş dedi. Bence o da çok güzel günlük kullanım için de çok cici. Çeyizimizin güzelliği mutluluğumuzun gölgesinde kalsıninşallah :)
Bu arada nevresim takımlarım bugün elime ulaştı. Annem pamuk saten olanı çok beğendi ama mavili solukmuş dedi. Bence o da çok güzel günlük kullanım için de çok cici.
Yine gereksiz ama görünüşünü beğenip aldığımız birşey :) karıştırıcı.. benimki siyaha gri daha güzel duruyor :)
mudo küllük..
Koçtaştan el havlularım..
Sütlü kahvesi..
Grisi..
English home'un havlularını çok beğeniyorum.. Herhalde 6-7 almışımdır ama resimleri yok.. Örnek olarak..
Misafirler için 2 adet sütlü kahve havlu takımı Taç ..
ağız tadıyla kullanırsın inşallah herşeyini herşeyin çok güzel
canım karıştırıcı nerden?
hepsine tekrar baktım azmini tebrik ediyorum
herşeyi araştırıp almışsın
çok seçenek,çok marka var nasıl karar vereceğim ben hala düşünüyorum
bu arada bu eşyaları nereye koyuyorsun?
şafak 14
waaoowww..hepsi harikaa..hepsi iyi hoş da mobilyaları naptın.1,5 ayım kaldı..çook kararsızımmm
güle güle kullan hayatım hepside çok güzeller, çok beğendim,yıllardır edindiğim tecrübeyle benimde çeyizim için tencere setlerinde en büyük tercihim jumbo ya da hisar olacaktır..
ağzı tadıyla huzurlu sağlıklı ve hayırlı bir şekilde mutluluk getirsinler sana..
missberrycim senin yerin bayağı çokmuş
ama benim yerim yok
şuan sadece araştııyorum,henüz hepsine bakamadım
şu atamalar bi olsun memleketin hangi ucuna gideceğim bilinmez
ondan sonra almaya başlayacağım
en çok indirim dönemi anneler günü galiba sence?
a dan z ye anneler gününde alacağım galiba :) :)
şafak 12 :)
Evet yer konusunda sıkıntım yok..
E hadi bakalım hayırlısıyla inş..
Ama bence en çok indirimi anneler gününde yapmıyorlar ama tabiki her markanın aynı anda indirim yaptığı bir dönem oluyor :)
Sen de asker bekliyosun :) Nerede yapıyor?
ŞAFAK 11 :)
ben sanki öyle gözlemledim :26:
bildiğin kadarıyla ne zaman canım?
ben asker beklemiyorum senin için yazdım :)
çok az kalmış,ne güzel
güle güle kullan tupperlarını canım bende istiyorumm
Sağol tatlım
Gittigidiyordan alıyorum tavsiye ederim :)
Yalnız okadar çok öneriyorum ki bunu, bir de herkes satıcıyı soruyor satıcıyla bir alakam var sanılacak :)
Yeni aldığım tupperware eko kapları koliye kaldırırken çook önceden aldığım ama resmini eklemeyi unuttuğum tupperlarımı gördüm paylaşayım dedim..
3 şekerpare..
Eko tabaklar..
Canım bunlar da almak istediklerim arasında :) Annem plastik çeyiz mi yapçaksın diyorKuzum sen Eko setini kimden almıştın. Ayrıca sen tapware ve haqaan adlı satıcılardan ürün aldın mı?
Bütün özel mesajlarım kaybolmuş, neydi senin satıcının adı canım ? Bu sefer ciddi ciddi reklam olacak, böyle alenen de sordum ama :))) Güle güle kullan bu arada. Bir de Allah kavuştursun :)
Canım bunlar da almak istediklerim arasında :) Annem plastik çeyiz mi yapçaksın diyorKuzum sen Eko setini kimden almıştın. Ayrıca sen tapware ve haqaan adlı satıcılardan ürün aldın mı?
gnnrkcy, sen kara listeye aldın sanırım bu iki satıcıyı :))