halılar satıldı örtü takımı durmaktadır......
o vizon rengi80 de nakitte yaparım bişiler siyah 50 deridir canım.diğer tarz montum yok canım.ayakkabılar güzel oldu cnm bnm evdekilere benziyor no da da sıkıntı olmadı t shirtleri daha denemedim canım.o aldığın nike tshirtin yeşili ve farklı sarı modeli var hala elimde sanırım yazlıkta haftasonu gidince newbalanceları ve onları alır gelirim canım...bakarsın..bir erkek bir kadın 41 37 no new balancelar haftaya satışta....deri uzun bi mont var o ne kadar canım?onun kısası fermuarı çapraz yan açılıp kıvrılanlar var ondan var mı sende.b arada ayakkabılar nasıl oldu.
deri uzun bi mont var o ne kadar canım?onun kısası fermuarı çapraz yan açılıp kıvrılanlar var ondan var mı sende.b arada ayakkabılar nasıl oldu.
hımmm bak bak sennn... bunlar bnm tarzım değil yandan olanlar bnm önden fermuarlı LTB DEN sezonda aldım 150 mi 160 mı ne dilersen kendi sitesine bak onun bulursun cnm.bide nil de var yandan model 35 tl sanırım gri..bi bak canım ..aklımda olsun..bak bunlar gzl mesela bu tarz ceketler...
o vizon rengi80 de nakitte yaparım bişiler siyah 50 deridir canım.diğer tarz montum yok canım.ayakkabılar güzel oldu cnm bnm evdekilere benziyor no da da sıkıntı olmadı t shirtleri daha denemedim canım.o aldığın nike tshirtin yeşili ve farklı sarı modeli var hala elimde sanırım yazlıkta haftasonu gidince newbalanceları ve onları alır gelirim canım...bakarsın..bir erkek bir kadın 41 37 no new balancelar haftaya satışta....
hımmm bak bak sennn... bunlar bnm tarzım değil yandan olanlar bnm önden fermuarlı LTB DEN sezonda aldım 150 mi 160 mı ne dilersen kendi sitesine bak onun bulursun cnm.bide nil de var yandan model 35 tl sanırım gri..bi bak canım ..aklımda olsun..
tamam canım tisörtleri ve 37 no newbalancları ayır şimdiden sen bana bende farklı bişiler koycam.
hımmm bak bak sennn... bunlar bnm tarzım değil yandan olanlar bnm önden fermuarlı LTB DEN sezonda aldım 150 mi 160 mı ne dilersen kendi sitesine bak onun bulursun cnm.bide nil de var yandan model 35 tl sanırım gri..bi bak canım ..aklımda olsun..
tamam canımmmm gözün üstümde olsun :)
mavi var bi tane çok değişik ekliyim dedim.bende yandan olanları beğeniorum son zamanlarda önden olan kullandım çünkü
mavi bm rengim merak ettim nilaycım haberim olsun anında....
mango mor ceket var çok şık patlıcan moru düşünür msün çok hoş bişey bi de siyah fırfırlı trenccoat var çok güzel ikiside senin bedenin eklerin bi ara..
tamam ekle haberim olsun tatlım da snn linkleri ben bulamıyorum
tamam ekle haberim olsun tatlım da snn linkleri ben bulamıyorum
nike bady leri çek cumhuriyetine gittimde pragtan aldım canım dünyanın en pahalı ülkelerinden biri kazıklandım burda sölemeyyeim şimdi işte prag hatırası dedik aldık bu bişi diil bide prag kupaları aldım kahve içmeye 3 kupaya 150 tl verdim tüklirası hesabı yaparsak :)canım normalde nike tisörtün fiyatı ne kadar?
nbb ve siyah geceliğin fiyatlarını da merak ettim zaten hiç giyilmemiş olduğu belli.merak ettim piyasa fiyatlarını aklımda bulunsun
nike bady leri çek cumhuriyetine gittimde pragtan aldım canım dünyanın en pahalı ülkelerinden biri kazıklandım burda sölemeyyeim şimdi işte prag hatırası dedik aldık bu bişi diil bide prag kupaları aldım kahve içmeye 3 kupaya 150 tl verdim tüklirası hesabı yaparsak :)
izmir de ataköy var siyahı oradan 55 tl ye aldım...
nbb loya dan slipli idi 35 e...
istersen sana buradan alıp yollabilirim canım siyah babydoll yada kombinezon yada haftasonu kuşadasında olucam yazlıkta oradan yada aydına geçicem sonra bakarım bişiler istediğin olursa haberver canım bana
Eki Görüntüle 875323 Eki Görüntüle 875324 Eki Görüntüle 875325 Eki Görüntüle 875326 Eki Görüntüle 875327 Eki Görüntüle 875328 Eki Görüntüle 875329 Eki Görüntüle 875330 Eki Görüntüle 875331 Eki Görüntüle 875332 Eki Görüntüle 875333
pembe çanta lcw bu sezon alındı hasarsız yırtıksız astarı açık pembe ...
süet postacı modeli çanta sıfırdır hasarsız sorunsuz askılı kullanım ve postacı kullanım ve portföy kullanıma uygundur...
mavi parlak spor çanta hasarsız sorunsuz yırtıksız kotla eşofmanla kullanılabilinir..astarı herşeyi sağlam...
siyah nubuk pırtföy çanta askılı ve askısız kullanılabilir hasarsız soronsuzdur....
ürünlerimin hepsi takasa ve satışa açıktır 30 tl dir hepsi sağlam kaliteli ve sorunsuzdur....
canım hg. yeni ürünler ekledim ceket falan bak istersen sana sölediklerimi ekledim
51.i sayfadan itibaren olması lazım.nike tişörtler noldu bu arada?ne zman koycaksın canım
şehirdışındayım dönünce yeni yeni yepyenilerle geleceğim canım..iyi akşamlar...