Bunlarda 7 yılın bana getirdikleri

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
kızlar merhaba hepinize ben 7 yıllık sözlüyüm erkek arkadaşımın bu güne kadar aldığı takıları( gümüş ve altın) sizlerle paylaşmak istiyorum
ilk yıl dönümümüzde aldığı gümüş yüzük, tektaş , inci seti gerçek ,bursadan altığı akik set mardinden aldığı gümüş asmin kolyesi ve yılbaşında gönderdiği altın alyans tektaş ve en son aldığımız yüzükler 3 renk çelik

gule gule kullan canım...eee mutlu sona gelınmıs sanırım artıkk sözü nişana dugune baglamak gerek :)

valla canım inşallah seninde yazdığın gibi Allahın dediği olur inşallah olur sonumuz
çok teşekkür ederim :)

Kuzuuumm çok güzelleer Darısı başıma inşallah

çok gzellermiş vallahii :) hepsini güle güle tak kullan emii :)

evliliğe 21 gün kala aldatılmış biri olarak Allah kimseye böyle bir kader vermesin diyorum. çok güzeller güle güle kullan inşallah daha güzelleri olur

evliliğe 21 gün kala aldatılmış biri olarak Allah kimseye böyle bir kader vermesin diyorum. çok güzeller güle güle kullan inşallah daha güzelleri olur

Ooofff rabbim yardimcin olsun cok uzuldum yaaa kimseye göstermesin
Cok tesekkur ederim..

hepsi çokkkk güzeller canım güle güle kullan inşallah sevdiceginle inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz =)

hepsi çokkkk güzeller canım güle güle kullan inşallah sevdiceginle inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz =)

insallah canım cok tesekkur e3derım rabbim herkeze nasip etsın mutluluğu benide ayırmasın

insallah canım cok tesekkur e3derım rabbim herkeze nasip etsın mutluluğu benide ayırmasın

amin canım inşallah rabbim tüm sevenleri kavuştursun tabi bende içlerinde =) bi sevdicegim var inşallah bende sizler gibi kavuşacagım günü bekliyorum =)

Allah tamamına erdirsin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…