- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
-
- Konu Sahibi birisimbulbana
Sağ ol canım, ben de bunlar dışında görmedim böyle gerçekten, çok garip
Kızlar bizim sınıfta çok güzel bir kız var. Ve kendini çok havalı sanan bir erkek tayfası. Herkes bu kızı ön plana çıkarmaya çalışıyor. Ve bu erkek tayfası da bizim sınıfta başka güzel kız yok muamelesindeler sürekli. Benden hoşlanan bir çocuk var ve bu çocuk da bu tayfayla daha sık takılmaya başladı. Kızlar sorun şu ki, o arkadaşlarından etkilenip benden soğudu kesin diye düşünüyorum ve gerçekten çok güzel kızlar var. Kimseyi beğenmiyorlarsa beni hiç beğenmiyorlardır diye düşünüyorum çünkü öyle laflar ediyorlar ki. Resmen özgüvenim alt ust oldu. Sizce bu çocuk da benden soğumuş mudur onlar bu kızı mı buldun bula bula falan diye konuştuysa?çok üzülüyorum. Ve bir de kendimi iyice saldım üzüntülü olunca böyle kilo alıyorum ve bakımsız gidiyorum ama demekki bakımlı da gitsem bir şey fark etmiyor muymuş neden erkekler bu kadar cüretkar bunu söyleyen çocuk gerçekten zorla dikkat çekiyor hiç yakışıklı değil normalde ama ben çok yakışıklıyım diye geziyor kızlar bana hasta modunda. Ben napıcam da utanmadan sınıfa gidicem kızlar? **** utanmaktan kastım ciddi manada kasılmak. Çirkin vs diyorlar mıdır ya da ne konuşuyorlardır diye kendimi kötü hissediyorum
hahah bir kere ders cıkısı beni cekemeyen bir tayfa vardı:) universite2
Sınavlar yaklasmiyor mu bence boşver güzel güzel notlarını al. Sonra gelir senden not dilenirlerse hadi ordan diyip resti çek:) universite2
boşver bunları...Kızlar bizim sınıfta çok güzel bir kız var. Ve kendini çok havalı sanan bir erkek tayfası. Herkes bu kızı ön plana çıkarmaya çalışıyor. Ve bu erkek tayfası da bizim sınıfta başka güzel kız yok muamelesindeler sürekli. Benden hoşlanan bir çocuk var ve bu çocuk da bu tayfayla daha sık takılmaya başladı. Kızlar sorun şu ki, o arkadaşlarından etkilenip benden soğudu kesin diye düşünüyorum ve gerçekten çok güzel kızlar var. Kimseyi beğenmiyorlarsa beni hiç beğenmiyorlardır diye düşünüyorum çünkü öyle laflar ediyorlar ki. Resmen özgüvenim alt ust oldu. Sizce bu çocuk da benden soğumuş mudur onlar bu kızı mı buldun bula bula falan diye konuştuysa?çok üzülüyorum. Ve bir de kendimi iyice saldım üzüntülü olunca böyle kilo alıyorum ve bakımsız gidiyorum ama demekki bakımlı da gitsem bir şey fark etmiyor muymuş neden erkekler bu kadar cüretkar bunu söyleyen çocuk gerçekten zorla dikkat çekiyor hiç yakışıklı değil normalde ama ben çok yakışıklıyım diye geziyor kızlar bana hasta modunda. Ben napıcam da utanmadan sınıfa gidicem kızlar? **** utanmaktan kastım ciddi manada kasılmak. Çirkin vs diyorlar mıdır ya da ne konuşuyorlardır diye kendimi kötü hissediyorum
Sağ ol canım, doğru soyluyorsunkendine uygun bır arkadaş cevresi edınmeye ne dersın onları dınlemesen kulak ardı etsen dıyorum sınıfta onlar yokmuş gibi davranabilirsin yada onların yanında samımi bir arkadasını ara onla muhabbet et onları dıkkate alma kısacası eger dıkkate alırsan olnların senın hakkında kotu konuştuklarını duşunebilirsin bu yuzden kulak ardı edıp kendine odaklan
Canım ben de benzer bir durumdayım işte:) okulumu seviyorum ama böyle davranan insanlar enerjimi çalıyordu. Ama du diycem artık çünkü sizin yorumlarınız beni hem gülümsetti hem biraz daha düzgün düşünmeme yardımcı oldu :)hahah bir kere ders cıkısı beni cekemeyen bir tayfa vardıgruptaki erkek cocuk benden hoslanıyordu herkesin görüsü bu fikirdeydi.Çocuğa yüz vermedim ve onun cok yakın arkadası x beni sevmeyen bir kızdı arka arkaya yürürken kıza sen sınıfın en güzel kızısın senle yarısacak biri yok dedi.Ben duymamazlıktan geldim.O kadar ergen bir davranıstıki bu insanların arasında isim ne dedim.Diyeceğim o ki böyle seylere takılma ciddiyim üzülmene değmez.Onların kafa yordukları tek şey boyle sacma muhabbetler demekki üniversitedeydim bende.....Okulundan soguduysan bunlar yüzünden gecis sınavıyla baska okula gecebilirsen gec
Sınavlar çok yakın canım, bugünden itibaren iyi çalışıcam :) insanın canı yanıyor ama yine de ne bileyim.. Sağ olasın:)Sınavlar yaklasmiyor mu bence boşver güzel güzel notlarını al. Sonra gelir senden not dilenirlerse hadi ordan diyip resti çekintikam böyle olur madem sogumus elin kızları yüzünden
Bizim okulda da bi cocuk var bana iste biraz kilo versen biraz kendine baksan vesaire laf soyliyordu. Ben de sen aynaya bakiyo musun da beni elestiriyosun sifatsiz sifatsiz gelip konusma karsimda dedim. O gunden beri hayatimda degil mutluyum
Oo onlar kendini çok çok yakışıklı buluyor ama :) yani benim gibi takacaklarını sanmıyorum. Ama oyle abartı bir yakışıklılık yok canım gerçekten normal hepsi. Akıllı erkekler için bir çözüm olabilir bu, onlarda işe yarayacağını sanmam canım :)bu sınıfta yakışıklı erkek yok dedikodusu çıkarmanız yeterli:))
:):) ben de kendime güvenip takmıycam inşallah bundan sonra onları karar verdim. Sağ olasın :)3-5 sümüklü için havalı tipler demişsin. kendinde o havayı yaratabilirsin biraz kendine güven yık geç onları hadi koçum benim
Doğru söylüyorsun canım, başkalarının düşünceleri için kendimi hep geri plana atarım ve bazen hayata küserim ben. Bundan vaz geçmem lazımeee nolmus sonra? Baskalarinin düsüncelerine fazla önem veriyorsun. Kendine gel sanki okul bittikten sonra birdaja göreceksin o artistleri.
Bana da çok tuhaf gelmişti canım, şimdi tuhaflık beni sinir etmeye başladı. Sadece bir grup böyle. Ama diğer erkekleri de etkiliyorlar gibime geliyor. Onlar için kız dediğin tam anlamıyla mükemmel olmalı ama kendilerine hiç bakmadan bu düşünceye sahipler. Onlar da mükemmel değil ki, sorun burada.Cidden komik ve tuhaf ya hangi üniversite merak ettim yani, neyin kafasındalar liseyi bırak ilkokulda kaldı o muhabbetler
Doğru söylüyorsun. Bu tip insanlar her yerde her yaş grubunda olabilir galiba ben onu anladım. Bak sen de hayret ediyorsun nasıl üniversite kazanmışlar diye. Mesele eğitim alabilmekte yoksa en iyi üniversitede okusa ne fayda :) sağ ol canımne sığ adamlarmış,nasıl üniversite kazanmışlar hayret.
sen kendine güvenirsen kimse seni aşağılayamaz
ama sen kendini küçük görürsen,karşındaki bunun kokusunu alır
Annem de hep böyle söyler :) çok doğru söylüyorsun, sağ olasın :)Degeri 3 kurus etmeyen insanlar icin kendinizi bosuna uzuyorsunuz.Birakin desinler oyle anca kendilerini oyle tatmin edecek kadar basit insanlari dusunmeyin kafanizi doldurmayin derslerinize verin kendinizi olacksiniz on planda aklinizla zekanizla olun guzellik gelip gecicidir.
Buyuklerin sozlerini yabana atmamak lazim :) Bizim okuldada cok var bu tiplerden ne zaman gorsem gulup geciyorum sizde oyle yapin.Annem de hep böyle söyler :) çok doğru söylüyorsun, sağ olasın :)