Kızlar bizim sınıfta çok güzel bir kız var. Ve kendini çok havalı sanan bir erkek tayfası. Herkes bu kızı ön plana çıkarmaya çalışıyor. Ve bu erkek tayfası da bizim sınıfta başka güzel kız yok muamelesindeler sürekli. Benden hoşlanan bir çocuk var ve bu çocuk da bu tayfayla daha sık takılmaya başladı. Kızlar sorun şu ki, o arkadaşlarından etkilenip benden soğudu kesin diye düşünüyorum ve gerçekten çok güzel kızlar var. Kimseyi beğenmiyorlarsa beni hiç beğenmiyorlardır diye düşünüyorum çünkü öyle laflar ediyorlar ki. Resmen özgüvenim alt ust oldu. Sizce bu çocuk da benden soğumuş mudur onlar bu kızı mı buldun bula bula falan diye konuştuysa?
çok üzülüyorum. Ve bir de kendimi iyice saldım üzüntülü olunca böyle kilo alıyorum ve bakımsız gidiyorum ama demekki bakımlı da gitsem bir şey fark etmiyor muymuş
neden erkekler bu kadar cüretkar bunu söyleyen çocuk gerçekten zorla dikkat çekiyor hiç yakışıklı değil normalde ama ben çok yakışıklıyım diye geziyor kızlar bana hasta modunda. Ben napıcam da utanmadan sınıfa gidicem kızlar?
**** utanmaktan kastım ciddi manada kasılmak. Çirkin vs diyorlar mıdır ya da ne konuşuyorlardır diye kendimi kötü hissediyorum