bunlar yüzünden okula gitmek beni üzüyor artık

Güzelin de güzeli vardır. Üniversiteye gidiyormuşsunuz, biraz sosyalleşin. Kendinize güveniniz gelir ve başka birini bulma ihtimaliniz artar.

O erkek grubunun ilkokul modundan çıkması için en az 4-5 seneye ihtiyaçları var. Of nefret ediyorum insanları dış güzelliği ile ayrıştıran ve çirkin diyerek bir insanı hakir görenlerden. Evrenin en yakışıklı erkeği, en güzel kadını olsalar ne. Karakter eksikliği var zaten.
Takmayacaksın bu tipleri. Kimsenin güzelliği, yakışklılığı garanti değil. Küçük bir kazaya bakar bunu kaybetmek. İç güzelliği olmayanlar yansın derdine boşver.
Çok haklısın. Doğru gerçekten

O erkek grubunun ilkokul modundan çıkması için en az 4-5 seneye ihtiyaçları var. Of nefret ediyorum insanları dış güzelliği ile ayrıştıran ve çirkin diyerek bir insanı hakir görenlerden. Evrenin en yakışıklı erkeği, en güzel kadını olsalar ne. Karakter eksikliği var zaten.
Takmayacaksın bu tipleri. Kimsenin güzelliği, yakışklılığı garanti değil. Küçük bir kazaya bakar bunu kaybetmek. İç güzelliği olmayanlar yansın derdine boşver.
Çok haklısın. Doğru gerçekten

Lise öğrencisi olduğunu anladım.
1-Her yerde kendini tipine bakmayıp elin kızına çirkin ya da güzel yakıştırması yapan abaza tayfası mevcuttur. Güzel dediğin kıza da ön plana çıkarmak için değil "abazalıklarından" asıldıklarının farkına varmalısın.
2- Insanlar seni beğensin diye bakım yapcaksan hiç yapma. Her şeyden önce kendine olan saygından yap. Ben de son derece çirkin olduğumu dusunuyorum ama bi model, beni makyajsiz gördüğü halde bile peşimden koştu.
3- Insanların düşüncelerini önemsersen zaten mutlu olamazsın. Arkadaşlarinin düşüncelerine bakıp senden vazgeçen ya da arkadaşları seni beğendiği için seninle birlikte olan erkeğe razı mısın?

Guzellik gorecekidir zaten ama seni gercekten seven bi adam zaten seni dis gorunusunle yargilayamaz soguyamaz hem zaten adamsa o kadr erkegin icinde senin adini gecirmez bunu buldun guzel cirkin diye hic kasma kendini hervortama girerken ben guzelim diye gogsunu here gere gir o zaman kimse guzellik cirkinlik gormez tek gordugu kendine guvenen bi kiz gorurler bence bu guzellikten daha onemli bi erkek icin.nice guzel unlu bayanlar aldatiliyo guzellik fayda etse onlarin iliskisi kurtulmustu sindiye.bosver sen kisiligini guzellestir gerisi bos
Kızlar bizim sınıfta çok güzel bir kız var. Ve kendini çok havalı sanan bir erkek tayfası. Herkes bu kızı ön plana çıkarmaya çalışıyor. Ve bu erkek tayfası da bizim sınıfta başka güzel kız yok muamelesindeler sürekli. Benden hoşlanan bir çocuk var ve bu çocuk da bu tayfayla daha sık takılmaya başladı. Kızlar sorun şu ki, o arkadaşlarından etkilenip benden soğudu kesin diye düşünüyorum ve gerçekten çok güzel kızlar var. Kimseyi beğenmiyorlarsa beni hiç beğenmiyorlardır diye düşünüyorum çünkü öyle laflar ediyorlar ki. Resmen özgüvenim alt ust oldu. Sizce bu çocuk da benden soğumuş mudur onlar bu kızı mı buldun bula bula falan diye konuştuysa? :KK43: çok üzülüyorum. Ve bir de kendimi iyice saldım üzüntülü olunca böyle kilo alıyorum ve bakımsız gidiyorum ama demekki bakımlı da gitsem bir şey fark etmiyor muymuş :KK43: neden erkekler bu kadar cüretkar bunu söyleyen çocuk gerçekten zorla dikkat çekiyor hiç yakışıklı değil normalde ama ben çok yakışıklıyım diye geziyor kızlar bana hasta modunda. Ben napıcam da utanmadan sınıfa gidicem kızlar? :KK43: **** utanmaktan kastım ciddi manada kasılmak. Çirkin vs diyorlar mıdır ya da ne konuşuyorlardır diye kendimi kötü hissediyorum

Lise öğrencisi olduğunu anladım.
1-Her yerde kendini tipine bakmayıp elin kızına çirkin ya da güzel yakıştırması yapan abaza tayfası mevcuttur. Güzel dediğin kıza da ön plana çıkarmak için değil "abazalıklarından" asıldıklarının farkına varmalısın.
2- Insanlar seni beğensin diye bakım yapcaksan hiç yapma. Her şeyden önce kendine olan saygından yap. Ben de son derece çirkin olduğumu dusunuyorum ama bi model, beni makyajsiz gördüğü halde bile peşimden koştu.
3- Insanların düşüncelerini önemsersen zaten mutlu olamazsın. Arkadaşlarinin düşüncelerine bakıp senden vazgeçen ya da arkadaşları seni beğendiği için seninle birlikte olan erkeğe razı mısın?
Üniversite gerçekten, bu tiplere inanması güç ben de şaşırmıştım biliyorum ama böyle. Doğru soylemişsin ama özgüvenimi baya etkilemişti bu durum. İnşallah takmıycam artık

Guzellik gorecekidir zaten ama seni gercekten seven bi adam zaten seni dis gorunusunle yargilayamaz soguyamaz hem zaten adamsa o kadr erkegin icinde senin adini gecirmez bunu buldun guzel cirkin diye hic kasma kendini hervortama girerken ben guzelim diye gogsunu here gere gir o zaman kimse guzellik cirkinlik gormez tek gordugu kendine guvenen bi kiz gorurler bence bu guzellikten daha onemli bi erkek icin.nice guzel unlu bayanlar aldatiliyo guzellik fayda etse onlarin iliskisi kurtulmustu sindiye.bosver sen kisiligini guzellestir gerisi bos
Doğru, hele ki onların yanında seven erkek hiç geçirmez sevdiği bir kızın ismini. Güven çok önemli evet bunlar özgüven patlaması yaşayıp etraflarını mı sindiriyorlar anlamadım, herkese tepeden bakıyorlar. Sağ olasın :)

Doğru, hele ki onların yanında seven erkek hiç geçirmez sevdiği bir kızın ismini. Güven çok önemli evet bunlar özgüven patlaması yaşayıp etraflarını mı sindiriyorlar anlamadım, herkese tepeden bakıyorlar. Sağ olasın :)
Bile tiplerden oldum olasi nefret ederim bi halt degillerdir sadece kizlari agizlarina sakiz yaparlar

ne sığ adamlarmış,nasıl üniversite kazanmışlar hayret.
sen kendine güvenirsen kimse seni aşağılayamaz
ama sen kendini küçük görürsen,karşındaki bunun kokusunu alır

Cidden komik ve tuhaf ya hangi üniversite merak ettim yani, neyin kafasındalar liseyi bırak ilkokulda kaldı o muhabbetler :KK70:

X