- 17 Mayıs 2011
- 8.096
- 12.158
- 35
-
- Konu Sahibi birisimbulbana
Haklısın.Senin eleman o sırf fiziksel görünüşe bakarak değerlendirme yapan, hatta densizlikte bi tık ileri gidip onu da sınıflandıran hödüklerle ttakılıyorsa, sttiret, o tayfayla takılması başlı başına bi falso.
Zaten onlarla takılmasının iki nedeni olabilir, ya eziktir ve kendisinden ego olarak ilerde olan insanların yanına kendini yamayarak egolu görünmeye çalışıyordur, ya da kafa olarak onlara yakındır.
Bekleme yapma devam et.
20 ikimiz de
:) sağ olasın.Geçer geçer.
Sen kendini sev yeter.
Seni seven gelir seni bulur zaten.
Meselâ benim çevremdekiler onu beğenmiyor ama bu beni hiç etkilemiyor gerçekten. Ama onun benden soğuyacağını düşünüyorum. Ama haklısın bir kişi olacak en sonunda hayatımızda onun için çabalayıp düşünmenin anlamı yok. Ama böyle herkesi küçük gören erkekler neden bu kadar acımasız gerçekten anlam veremiyorum. Sağ olasın :)Oyle kucukte degilmissin canim.
1000 erkek cok guzelsin diyor olsa sana ne fayda sagliycak bu?.
sonucta evlenicegin kisi kac kisi?
1 kisi.
Bu tersi icinde gecerli.
1000 kisi cirkin dese ne gibi bi zarari olucak sana bunun?
Ve o bahsettigin erkekte eger o evlenicegin 1 kisiyse su akar yolunu bulur.
Yo kızın güzelliği beni hiç rahatsız etmedi gerçekten ama onların davranışları ve kendilerini çok beğenip tüm kızlara tepeden bakıp değişik şeyler söylemeleri beni biraz kötü etkiliyor
Haklısın.Güzelin ve yakışıklının sonu yok. Ona bakarsan her zaman daha güzeli veya yakışıklısı bulunur. Olay fiziksel özellik değil yani, özgüven en sıradan kadını bile çekici kılar bilgine...
Haklısın belki de:) aslında hiç egolu bir insan olduğumu düşünmemiştim ama biraz özgüven eksikliği oluşmaya başladı bu durum sayesinde farkındayım. Ama şöyle bir kaç olay olmuştu bak; bu çocuk kızın instagram fotoğraflarının altına övgü dolu yorumlar yazmış. Ondan sonra ben çok çok üzüldüm ve böyle olmaya başladı. Ben o yüzden sorunun kız olmadığını düşünüyorum. Ve o çocukların kızlara yaptığı yorumlar da benim kendi içimde endişelenmeme neden oluyor, çünkü diyorum ki benden soğuduysa onlar bu kızı mı beğendin vs diye dalgaya alırlarsa diye. Hoşlandığım çocuk olmasa ben hiçbirini takmazdım diye düşünüyorum.Derdin hoşlandığın çocuk sanıyorsun ama değil...eğer hoşlandığın çocuğun kıza bir bakışını veya lafta seninle ilgili bir kıyaslama duymadıysan sorun baya baya kız...ve eğer dersen ki bütün erkekler onu övüyor beğeniyor vs vs vs derdin yine o kız ...diyorsun ki erkeklerde meymenet yok yinede çoğu kızı beğenmiyorlar ...işte burda bile ego yapıyorsun...hatta telaşlanıyorsun ve bakımsızlığından dem vuruyorsun...
kendine onlar için bakım yapmak istiyorsun,onlar böyle olunca kendini iyice salıyoorsun...(bunlar hep senin yazdıkların)
istiyorsun ki herkesin gözü sende olsun...açık oldum fazla kusura bakma...ama bunu istiyorsan bunun yolu bu değil...
ve kaldı ki herkes herkesden güzel..
özgüven eksikliğinin tam eşiğindesin
kendine odaklansan yeterli...ayrıca o erkeklerin söylediği sadece laf buna emin ol...
Hayir senin guzelliginin onda ki ask olmasa hicbir anlaminin olmadigini soyluyorum..Ben yüz vermesem de gelir miydi diyorsun?
Erkekler sadece çok güzel kadınlara gerçekten aşık oluyor diyor çoğu kişi. Ben onun görünüşünden başka özelliklerini sevdim ve görünüşü de hiç kötü gelmiyor gerçekten bana. Bende meziyet var mıdır başka, inşallah vardır :) bilmiyorum gerçekten.Yani guzellik tek basina yeterli mi,birinin seni sevip istemesi icin dunya guzeli mi olmalisin,diger tum meziyetler cöp mu?Onu yakisikli bulmuyorlar ama sen yinede seviyorsun demekki onlsrin goremedigi seyleri goruyorsun onda,peki aynisini kendin icin nede dusunmuyorsun?Insanlar guzelliginden baska seyler bulamaz mi sende
Çocuk gibi yazmışsın. Olur mu öyle şey? Öyle olsa adriana limadan başkasına aşık zdı.Erkekler sadece çok güzel kadınlara gerçekten aşık oluyor diyor çoğu kişi. Ben onun görünüşünden başka özelliklerini sevdim ve görünüşü de hiç kötü gelmiyor gerçekten bana. Bende meziyet var mıdır başka, inşallah vardır :) bilmiyorum gerçekten.
:) universite2
Meselâ benim çevremdekiler onu beğenmiyor ama bu beni hiç etkilemiyor gerçekten. Ama onun benden soğuyacağını düşünüyorum. Ama haklısın bir kişi olacak en sonunda hayatımızda onun için çabalayıp düşünmenin anlamı yok. Ama böyle herkesi küçük gören erkekler neden bu kadar acımasız gerçekten anlam veremiyorum. Sağ olasın :)