bunlar yüzünden okula gitmek beni üzüyor artık

birisimbulbana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
346
82
Kızlar bizim sınıfta çok güzel bir kız var. Ve kendini çok havalı sanan bir erkek tayfası. Herkes bu kızı ön plana çıkarmaya çalışıyor. Ve bu erkek tayfası da bizim sınıfta başka güzel kız yok muamelesindeler sürekli. Benden hoşlanan bir çocuk var ve bu çocuk da bu tayfayla daha sık takılmaya başladı. Kızlar sorun şu ki, o arkadaşlarından etkilenip benden soğudu kesin diye düşünüyorum ve gerçekten çok güzel kızlar var. Kimseyi beğenmiyorlarsa beni hiç beğenmiyorlardır diye düşünüyorum çünkü öyle laflar ediyorlar ki. Resmen özgüvenim alt ust oldu. Sizce bu çocuk da benden soğumuş mudur onlar bu kızı mı buldun bula bula falan diye konuştuysa? çok üzülüyorum. Ve bir de kendimi iyice saldım üzüntülü olunca böyle kilo alıyorum ve bakımsız gidiyorum ama demekki bakımlı da gitsem bir şey fark etmiyor muymuş neden erkekler bu kadar cüretkar bunu söyleyen çocuk gerçekten zorla dikkat çekiyor hiç yakışıklı değil normalde ama ben çok yakışıklıyım diye geziyor kızlar bana hasta modunda. Ben napıcam da utanmadan sınıfa gidicem kızlar? **** utanmaktan kastım ciddi manada kasılmak. Çirkin vs diyorlar mıdır ya da ne konuşuyorlardır diye kendimi kötü hissediyorum

Birisi guzelsin dese digeri cirkinsin diyecektir.
Amacin ne?
Herkese guzelsinmi dedirtmek?
bi imkansizin pesindesin.
Hayır kesinlikle öyle egolar peşinde değilim. Sadece kimseyi beğenmiyorlar ve benim hakkımda da öyle şeyler söyledilerse ve o da soğuduysa diye. Ve gerçekten çok kafama taktım çünkü bu tipler kızlara şurası şöyle burası böyle diye çirkin yaftalar yapıştıran tipler

Yaslariniz kac?

Kız güzel diye batıyorsun :)
ve evet sen kendin hakkında ne düşünuyorsan diğer herkes de aynısının katlarını düşünür hakkında emin ol.

Kız güzel diye batıyorsun :)
ve evet sen kendin hakkında ne düşünuyorsan diğer herkes de aynısının katlarını düşünür hakkında emin ol.
Yo kızın güzelliği beni hiç rahatsız etmedi gerçekten ama onların davranışları ve kendilerini çok beğenip tüm kızlara tepeden bakıp değişik şeyler söylemeleri beni biraz kötü etkiliyor

Senin eleman o sırf fiziksel görünüşe bakarak değerlendirme yapan, hatta densizlikte bi tık ileri gidip onu da sınıflandıran hödüklerle ttakılıyorsa, sttiret, o tayfayla takılması başlı başına bi falso.
Zaten onlarla takılmasının iki nedeni olabilir, ya eziktir ve kendisinden ego olarak ilerde olan insanların yanına kendini yamayarak egolu görünmeye çalışıyordur, ya da kafa olarak onlara yakındır.
Bekleme yapma devam et.

Canım alıntılayamadım mesajını az önce, üniversitedeyim

Yani bunları sorun yaptığın için yaşının küçük olduğunu düşündüm. :) Hoşlandığın çocuk başkalarının lafına bakıp senden soğuyorsa zaten hiç girmesin hayatına, öyle birinin yanında ne işi var? Gerçekten güzel kızlar var diyorsun, eminim sende güzelsindir. Önce kendini sev o hoşlandığın çocuğun seni sevmesini beklemekten önce. Özgüven sadece okul ortamında değil hayatının her yerinde sana lazım olacak. Sırf güzelliği için bir kıza sırnaşan aklı kıt ve bir tarafında olan erkekleri kafana takmaman lazım bence. Böyle erkek grubu ile takılan adamdan da koşarak uzaklaşman lazım bence. Kendine bak, kendini sev. Her zaman kendinle barışık ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…