- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
-
- Konu Sahibi birisimbulbana
:) universite2İlkokul kaç ?
Ben yüz vermesem de gelir miydi diyorsun?Guzelligin on para etmez,bu bende ki ask olmasa demis Asik Veysel,asiksa gelir zaten..
Hayır kesinlikle öyle egolar peşinde değilim. Sadece kimseyi beğenmiyorlar ve benim hakkımda da öyle şeyler söyledilerse ve o da soğuduysa diye. Ve gerçekten çok kafama taktım çünkü bu tipler kızlara şurası şöyle burası böyle diye çirkin yaftalar yapıştıran tiplerBirisi guzelsin dese digeri cirkinsin diyecektir.
Amacin ne?
Herkese guzelsinmi dedirtmek?
bi imkansizin pesindesin.
Canım alıntılayamadım mesajını az önce, üniversitedeyimLisede misin?
Âmin. Küçük bir şey gibi belki ama benim özgüvenimi sarstı baya sanırımAllah başka dert vermesin.
Hayır kesinlikle öyle egolar peşinde değilim. Sadece kimseyi beğenmiyorlar ve benim hakkımda da öyle şeyler söyledilerse ve o da soğuduysa diye. Ve gerçekten çok kafama taktım çünkü bu tipler kızlara şurası şöyle burası böyle diye çirkin yaftalar yapıştıran tipler
20 ikimiz deYaslariniz kac?
Yo kızın güzelliği beni hiç rahatsız etmedi gerçekten ama onların davranışları ve kendilerini çok beğenip tüm kızlara tepeden bakıp değişik şeyler söylemeleri beni biraz kötü etkiliyorKız güzel diye batıyorsun :)
ve evet sen kendin hakkında ne düşünuyorsan diğer herkes de aynısının katlarını düşünür hakkında emin ol.
Senin eleman o sırf fiziksel görünüşe bakarak değerlendirme yapan, hatta densizlikte bi tık ileri gidip onu da sınıflandıran hödüklerle ttakılıyorsa, sttiret, o tayfayla takılması başlı başına bi falso.
Zaten onlarla takılmasının iki nedeni olabilir, ya eziktir ve kendisinden ego olarak ilerde olan insanların yanına kendini yamayarak egolu görünmeye çalışıyordur, ya da kafa olarak onlara yakındır.
Bekleme yapma devam et.
Canım alıntılayamadım mesajını az önce, üniversitedeyim
Âmin. Küçük bir şey gibi belki ama benim özgüvenimi sarstı baya sanırım