Bunlar Varis mi neeee? (Fotoğraflı)

alsem

Diva
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Aralık 2019
17.471
54.128
Kızlar yaaaaaa resmen paçalarım tutuştu. Bugün bacaklarımda küçük küçük sanki kılcal damar çatlaması gibi şeyler fark ettim. Bunlar ne olabilir ki? Nette baktım varis fotoları çok daha kötü şeyler. Doktora gideyim mi yoksa abartmayayım mı? 🤔😥
Minnak bir bilgi: 3 sene önce 3 seneye yakın özel bir okulda haftalık ortalama 45-50 saat derse girerdim, çok uzun ayakta durmaktan menisküslerim yırtıldı hatta 😒 Şimdi de memur oldum ve çok oturuyorum. Arada işte kalkıp geziniyorum ama ne kadar gezebilirsin ki devlet dairesinde?! Masandan 5 dk kalksan hemen laf oluyor 😒 Her akşam olmasa da Akşamları biraz yürüyüş yapıyoruz kocamla. Yani ya çok ayakta kaldım ya çok oturdum, ortası olmadı hiç. Napayım sizce?
Bacaklarımın fotosunu çektim, onları ekleyeceğim dalga geçen olursa döverim :sinirli::KK4: :KK70: :KK70:

Eklentiler

• 012077BC-AFD0-4717-AE98-D69CB0CCD3A4.jpeg
    012077BC-AFD0-4717-AE98-D69CB0CCD3A4.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 1.473
  • C86CD787-C447-4971-9BA6-4C804935F0CD.jpeg
    C86CD787-C447-4971-9BA6-4C804935F0CD.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 927
  • EFBE246B-630B-4147-909B-E9198692EF0C.jpeg
    EFBE246B-630B-4147-909B-E9198692EF0C.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 1.031
Beyaz tenlisiniz kılcal damarların çıkmış banyodan çıkınca yukarı doğru nemlendirici kremle masaj yap şuanda önemli bişey yok ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen bişey yapılmaz su dönemde diye biliyorum ağrı ayakta çok duramama gibi sorunların yoksa

Beyaz tenlisiniz kılcal damarların çıkmış banyodan çıkınca yukarı doğru nemlendirici kremle masaj yap şuanda önemli bişey yok ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen bişey yapılmaz su dönemde diye biliyorum ağrı ayakta çok duramama gibi sorunların yoksa
Kuzu tam olarak da ayakta fazla ağrım oluyor ama onu menisküslere bağlamıştı doktor bundan aylar önce. Hatta bir ara ayağımın altında problem çıktı. Kalın tabanlı topuklu spor ayakkabı önerdi, destek tabanlık koyup o tarz spor ayakkabı ile ağrılarım bir tık azaldı ama yürüyüşe bir şeye gitsek ya da böyle konser filan önce benim bacaklarım ağrır. Beyaz tenli de değilim aslında, esmere yakın sarı buğday gibi bir şey. Net gözüksün diye pencereye yakın oturdum ışıktan kaynaklı beyaz tenli gözükmüş olabilirim 😕

Çok beyaz tenlilerde kılcal damarlar belirgin oluyor, benim de bu şekilde hatta hamilelikten sonra daha da belirginleşti. Bir sorun olduğunu düşünmedim ben hiç kendimi bildim bileli var çünkü 😅

Ama bu salak damarlar bacaklarımın her yerinde yok ve daha önce hiç görmemiştim 😕

Sen benim bacaklarımı gör canım çok fena seninkiler ne ki . Ben elbise falan giydiğimde fondötenle kapatıyorum. Benim varis çok bacaklarımda . ayakta çalıştım kaç sene ondan oldu galiba 😑 doktora gittim varis çorabı önerdi . Bide çok ayakta durduğumda ağrısı da kötü. Ama seninki daha ilerlememiş doktora git varis çorabı giy.

B3nde beyaz tenliyim böyle kilcal damarlar görünüyor. Hatta normal.damarlar da belli benim vucumda mavi mavi :KK48:
Varis olsaydi damarlar şişkin koyu renkli ve cok rahatsz edici olurdu.

Baksanıza ayak bileğimden geçen damara. 😱
Buna alışığım da diğer küçük damarcıklar canımı çok sıktı 😒

Eklentiler

• 16A64472-5EC7-4565-BDA8-A93D14FC166C.jpeg
    16A64472-5EC7-4565-BDA8-A93D14FC166C.jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 798
Uzun sure ayakt kaldiginizda/oturdugunuzda varis corabi kullansaniz cok iyi olur. Normal saglikli insana bile lazim cerrahlar hep kullanir.
Not: bunu soyleyen de 50saat ayakta derse girmektedir, kendisi yapmamis, once kilcal damarlar sonra sol diz arkasinda ilk varisini gormustur. Bir turlu doktora da gitmemektedir, siz yapmayin :))

Uzun sure ayakt kaldiginizda/oturdugunuzda varis corabi kullansaniz cok iyi olur. Normal saglikli insana bile lazim cerrahlar hep kullanir.
Not: bunu soyleyen de 50saat ayakta derse girmektedir, kendisi yapmamis, once kilcal damarlar sonra sol diz arkasinda ilk varisini gormustur. Bir turlu doktora da gitmemektedir, siz yapmayin :))
Teşekkür ederim 🙂🙂

O değilde bacağındaki kılları güzel almışsın dikkatimi çekti yanlış anlama😁🤭
Hahahahahahahaha 😅 Bacak kılları konusunda affetmem. İlk aldığımdan beri ya makine ya ağda oldu. Hatta şu 2 sene içinde çok düzensiz lazere de gittim. 😁 çok şükür bacaklarımda bayağı azaldı

Hahahahahahahaha 😅 Bacak kılları konusunda affetmem. İlk aldığımdan beri ya makine ya ağda oldu. Hatta şu 2 sene içinde çok düzensiz lazere de gittim. 😁 çok şükür bacaklarımda bayağı azaldı
Bu aralarda kıl almaya taktım boncuk ağda aldım,bugün krem denedim hiçbiri istediğim gibi olmuyor,makinede var almak için deniyorum teker teker.lazerle kuaföre gitme kaldı.

X