bunlar sadece hurafe demi, gerçek olamaz:(

="susemenderi, post: 41335432, member: 671090"]Ben lekeden once hijyene takıldım
Hamileyken yol üzerinde ki ağaçtan nasıl yıkamadan yediniz . Hamileyken daha da dikkatli olmak gerekmez mi ?[/QUOTE]
Evet En önemliside o.kaldıki dışarıda salata bile yemiyorum.evde herşeyi defalarca yıkıyorum.ama işde hamilelikde neyi ne kadar sakınırsan başka bi durum olabiliyor.ağaçda görüp canın çekip yenmesi anlık ve fevri bir davranış.o an aklıma onu yemekden başka bir şey gelmedi.ne kadar sakınırsak olacak birşeyin önüne geçemeyiz dimi.allah korusun umarım sıkıntı olmaz.zaten aslında artık yediğimz çoğu şeye sağlıklı diyemeyiz.ayrıca drma sordum afiyet olsun korkma artık yemişsin tekrar yeme sadece birşey olmaz dedi.

hurafe mi değil mi bilmem amaa, annem bana hamileyken çilek çekmiş canı o an bulup yiyememiş:)
doğduğumda belimde kıpkırmızı çilek gibi leke varmıs :):) büyüdükçe geçmiş. normal bi lekedir büyük ihtimalle. insanlar anlam yüklüyor..

olur mu olur bişey yerken aklımda demen gerekmiş hamişliğin ilk aylarında olur diye biliyorum benim kafamda nar tanesi var nar zamanı kaşıntıdan ölürüm sırtımdaa zeytin varmış kimi zeytin der kimi et ben

bunu bende duymuştum sahibinden istemen gerekrmiş helalleşmen lazımmış

moralini bozma psikolojik olarak iyi düşün iyi olsun.valla ben sırf bu leke muhabbeti yüzünden başkasının bahçesine ait çiçeği bile koklamıyorum.iz olurmuş çocuğun burnunda falan dediler.amaaan ne bileyim insan hamileyken takılıyor böyle şeylere.

hurafemi değilmi bebek doğunca anlaşılır ama benim bildiğim EĞER ÇALARSAN olur..neticede siz çalmadınız..inşallah bir sorun olmaz kafanızı takmayın ...bebekte bu sefer üzündünüzden başka şeyler olur allah korusun..sağlıklı doğsun inşallah

Bende de 2 tane doğum lekesi var. Kimi insan 'Annen ne çaldı diyor, kimi ne yedi diyor vs vs ama ne birşey çalmışlığı ne de yüzüne değdirdiği var garibimin...
Böyle şeylere inanmayın nolur... He deyin geçin.

Hemde nasıl takıyor.dünden beri morilim bitti.allahıma emanetler.bu kadar sakınırken kendim yaptım bide.inş.birşey olmaz

="leylaklila, post: 41336667, member: 29951"]hurafemi değilmi bebek doğunca anlaşılır ama benim bildiğim EĞER ÇALARSAN olur..neticede siz çalmadınız..inşallah bir sorun olmaz kafanızı takmayın ...bebekte bu sefer üzündünüzden başka şeyler olur allah korusun..sağlıklı doğsun inşallah[/QUOTE]
Evet.inşallah.çok saolun

Zeytinle yaptım, çilekle yaptım, narla yaptım. Üstelik estetik de dokundum, doğal dövme olsun diye. :)
Gel gör ki pamuk gibi çocuk doğurdum.
Takmayın bu kadar. Çocuğunda doğum lekesi olan annelerin bir hikmet uydurma hevesi bu.
Hepsinin biyolojik açıklaması elbette var. :)
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.

Canim ya hamilesin kendini uzmeni istemiyorum ama ayni seyi benim annemde yapmis kiraz yemis sonra aklina gelmis ve elini temizlemek icin bacagina surmus suan ust bacak arka tarafimda bi leke var dogumumdan beri de varmis annem cok pisman ama yapicak bisi yok :) kizinin annesinden bi hatıra saklamasini guzel karsilacagini umut ediyorum insallah olmaz tabii o ayri

Ohh maaşallah bende inş.bir pamuk doğururum:)) mutlaka vardır ama bizim halk hikayelerimizde çok:)

E="blekberi, post: 41337671, member: 490866"]Canim ya hamilesin kendini uzmeni istemiyorum ama ayni seyi benim annemde yapmis kiraz yemis sonra aklina gelmis ve elini temizlemek icin bacagina surmus suan ust bacak arka tarafimda bi leke var dogumumdan beri de varmis annem cok pisman ama yapicak bisi yok :) kizinin annesinden bi hatıra saklamasini guzel karsilacagini umut ediyorum insallah olmaz tabii o ayri[/QUOTE]
İnş.olmaz olursada onu mutsuz etcek şekilde olmaz inş.çok üzülüyorum düşündükçe kız olmasa yüzüme sürmüş olmasam hiç takmazdım.kızlar takar.kendimi hiç affetmemof of bugünü hasta geçirdim düşündükçe.

Bir de olmayan ornekleri de var ama.onu dusun korktugun seyi cagirirsin unutma kendini uzme onu da uzersin karnında Allah korusun daha kotu seylerle hamileligini gecirebilirdin yapma boyle git bi deniz havasi al iyi gelir :))

benim de sol elimin orta parmaginda iki uc santim boyunda uzunlamasina bi leke var afedersiniz poh bulasmis gibi benim annecigim neye dokundu acaba

O degil de, ayvaya dokunduktan sonra nerene dokunursan cocugunun orasinda gamze olur derler, anneme de demisler o da merakindan omzuna dokunmus sol omzumda gamze var. Guzel annem niye yanagina dokunmadin diyorum cevap alamiyorum :)
hamileler bi denese ya sonucu bana da bildirsinler bizim ki tesaduf mu acaba diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…