- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekimde ben bu olaya açıklık getiryorum doğumu yapınca son noktayı yazıcam.umarım hepsi tesadüfdür ve bizde bir leke olmaz:)bu grulugunu test etmek icin bile isteye kendilerine isaretler koyanlara ne dersiniz
Ay canım ya hay agzın bal yesin beni bi sen anlattın:)neler neler yazıldı hırsızlık, çocuğuna haram lokma yedirmissinler.allahım korusun birde böyle şeylere dikkat ederim.tabiki allahım haram lokma yedirmesin ne bana ne aileme yenmemeli sorulmadan ama benim yediğim yer bağ değil bahçe değil gizli saklı yemedim:)herkes yiyor.hem hamile yim canım çekti farklı bir durum.hemde üzüldüm yazmışım beni daha bunalıma sokcak seyler yazanlar olmuş.yinede takılmadım çünkü buraya yazdıysan herkesin fikrini dinliyceksin bende herkese saygı duyarım.kaldıki öyle şeyler okuyup görüyoruz ki hak yiyenler,aldatanlar, can yakanlar asıl haram bunlar diye düşünüyorum.inşallah haram olmamıştır.keşke herkes hamile bir kadının ağaçdan dut yemesiyle yaptığı hata kadar hata yapsa.ama keşke yemeseydim çok pişman oldum.neyse dut hayatıma renk kattı:) çok saol olaya güzel bakışın için, beni takılmadığım şeyler mutsuz etmedi ama güzel düşüncen mutlu etti:)Kadın 50 defa parkta yerlere saçılan dutlardan yediğa açık yani. Ağacı cebine atıp eve götürmemiş.
Kaldı ki konu sahibinin belediye parkında yediği dutlara gelene kadar,neler var neler..
O zaman bazı insanların çocuklarının yüzünün katran gibi olması gerekirdi.
Reza amcanın kızında bilinen bir leke var mı? Yok... Parkta dut yemeye devam et güzel kardeşim.
Bu çok iyiydi:) gofret yani iyiki olmamış:) maaşallah bebeğineizinsiz ve gizli gizli yersen o olur diyorlar. ben bi kere kardeşimin çekmecesinden gofret yemiştim hamileyken. akşam çekmecemdeki gofreti kim yedi dedi ben söylemedim :) çocugumda hiçbirşey yok :)
kızımın goz kapagında kırmızı bır leke var dogum lekesı dedı dr dusunuyorum acaba ne surdumde olduBöyle bir şeye bu kadar takılıp üzüleceğim aklıma gelmezdi.6 aylık hamileyim, eşimle akşam üstü yürüyüş yapalım dedik.sonra minik minik kara dut ağaçları gördük, tabi ben hemen saldırdım nasıl yiyorum, kendimden geçmiş gibi aslında o kadarda çok sevmem ama hamile olunca canım çekti..Neyse yedik bitirdik beni gören bir teyze aman yüzüne falan değme çocuğunda doğum lekesi olur dedi.eşim baktı.yanağıma kocaman değmişim dutlu elimi, koca bir kırmızı.hemen sildim ama kafama takıldı acaip moralim bozuldu, netten baktım dolu seyler yazmışlar bende balık lekesi, bende çilek, ,bende zeytin...bi arkadasımla konuşdum,kuzeninin yüzünde bi leke varmış annesi hamileyken birşey yemiş yüzüne sürmüş elini., o yüzden kızının yüzünde kırmızı leke olmuşçok moralim bozukolamaz böyle bişey dimi varmı böyle duydugunuz, basınıza gelen bişey.birde çocuk gelişimi meuzunuyum okadar hocalar anlattı,hatırlıyorum ozaman böyle bir konu bile işlemişdik hurafe diye, ama insan hamile olunca gözü birşey görmüyor herşeyden korkuyor herşeye inanabiliyor.eşimde kafamı dağıtmaya çalışıyor ama resmen çöktüm 2 saat içinde. Birde yüz yani keşke başka yerim olsaydı, kızımın yüzünde birşey olmaz inşallah.