bunlar sadece hurafe demi, gerçek olamaz:(

Leke olabiliyor ama birinin bahçesinden izinsiz almak asıl sorun bence.
Hele hamileyken bunlara daha da dikkat etmek gerekirmiş.
Ben birinin evinde canım birşey çekse sorarak isteyip yiyiyorum dikkat edin lütfen.

ablam kayınvalidesinden gizli çilek yemiş, ayağını kaşımış. sonuç yeğenimin ayağı serçe parmaktan kalçaya kadar yanmış gibi kıpkırmızı, üstelik çilek mevsiminde koyulaşıp, kışın açık renk oluyor. bu hurafeye inanmayan bi tandığımızda, koyundan ufacık bi tüy koparıp koynuna atmış çocuğun göğsünün orda üzerinde aynı koyun tüyü olan bi beni var :)

Hepsi hurafe 3 çoçuk doğurdum hiçbirinde birşey yok yalnız 40 çıkmadan akşam dışarı çıkma tek başına yatma diyenler oldu akşam saati daha 40 çıkmadan gittim gezdim dolaşdım ohhhh hoohhhh kim demiş birşey olur diyeee ben özgürümm şarkısını söyleye söyleye geldim bebekle ayrı odada yattım anammm olmayacak şeyler oldu yanodada uyuyan kocamının yanına gitmen 2 saatimi aldı korkuyla bağırdığım avazım çıkdığı kadar bağırdım duyan olmadıeşimin yanına vardığımda neden duymadın nedeennn diye çığlık attım adam benim onun yanına kadar gelmeye çalışırken saga sola vurduğum bacaklarımdaki morlukları görmese inanmayacak o derece

pekı soyle bır durum var ? ağactan canınız çekti yediniz göz hakkı bunda tamam ama doyumluk yediyseniz haram yedirmiş oldunuz çocuğunuza helalik almak gerek.

Ben pek anlayamadım sanki yaa

önemli olan bahçe sahibinden helallik almadan ordan meyve yemeniz bu şekilde izinsiz alınan şeylerde oluyor diye biliyorum ben inşallah olmaz bence o yere gidin ve helallik alın..

Mevzu yemek değil benim bildiğim. İzinsiz yemek. Yani izinsiz yediğiniz şeyin elinizde kalan suyunu vücudunuzun herhangi bir yerine sürüp silince olur derler.
Ben öyle biliyorum.

hurafelere inanmam aslında ama hamileyken ayva yiyip yanaklarının alt kısmına dokunursan bebek gamzeli olur demişlerdi. iki tane bariz gamzesi olan bir oğlum oldu.

Bahçeden yemedim ki belediye ekmiş çocuk parkına sıra sıra zaten hep yere dökülmüş Birine ait değil.bende dikkat ederim ama meyve gibi önemsemedim hem hamileyim canım cekti, bişey olmaz inşallah.

Siz gene de daha sonra dışardan yerken dikkat edin. İlaçlanmıştır falan. Hamileler hele hele toksoplazma negatif olan hamileler meyve sebzelerini sirkeyle yıkayıp yerler genelde. İyice yıkandığından emin olmadığı için dışarda salata yemeyen çok arkadaşım var.

Evet çokda dikkat ederim herşeyi defalarca yıkarım.ama işde ağacda görünce yedim bide minik minik ağaclardı

Ben de hamileyken bir sağlık ocağının bahçesinde vişnesinden çoook vişne yedim ellerimi de hemen yıkayamadım. Dikkat edip yüzüme gözüme sürmedim de kollarıma çok dokundum. Ne oldu koca bir hiç. Kızımın lekesi falan yok. Kimsenin bahçesinden çalmamışsınız devletin malı o.

Bir de yine de güllerden uzak durun ben gülden oluyor diye duydum. Hamilelikte canınızı sıkmayın. Güzel güzel doğurup büyütün

Yazdım ama yine yazıyım.tekrarlandıgı için.birde kafama bu mevzu takılmasın.burası bahçeli büyük bir arazi ve arazinin tamamı dedem ve kardeşinin yani tapulu.yani olayın o boyutuna inince kendi arazimimizin agacından birşey yemiş oldum.inşallah haram olmaz.yani belediye bu arazinin üzerine park yapmış ve sıra sıra dikilmiş minik dut agacları.sanırım belediyede çocuklar yesin diye ekmişdir. aslında dahası biri ekmiş bile olsa rabbimin toprağı ve yarattığı tüm nimetler bizim icin biri emekle ekmediyse ve ordan kazanc sağlamıyorsa ve dahası benim malım kimse yemesin demediyse.yerlere dökülmesindense insan yemesi daha iyidir diye düşünüyorum.her neyse allahım affetsin başka haram yedirmesin.alo fetvayı arayıp sorcam nerdeyse haram mı değil mi diye:) umarım bu mevzuya açıklık getirir.Yoksa birde bunun için üzülcem.

Yahu yiyin ne olacak. Kendini gerçekleştiren kehanet kavramını sanırım iyi biliyorsundur. Bebeğinde bir şey olursa bu ancak böyle açıklanabilir. İnanma böyle safsatalara lütfen. Eğitimli bir annesin ve lütfen öyle davran. Hurafelere göre yaşayacak olsak öldük biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…