- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/img-20140626-wa0005.1185197/ buradaki fotoğraflarımda var kuzum :) ameliyattan sonra küçüldü ama yine de az çok belli oluyoray çok merak ettim kızz bi fotosunu paylaşman mümkün mü?
Ben pek anlayamadım sanki yaaHepsi hurafe 3 çoçuk doğurdum hiçbirinde birşey yok yalnız 40 çıkmadan akşam dışarı çıkma tek başına yatma diyenler oldu akşam saati daha 40 çıkmadan gittim gezdim dolaşdım ohhhh hoohhhh kim demiş birşey olur diyeee ben özgürümm şarkısını söyleye söyleye geldim bebekle ayrı odada yattım anammm olmayacak şeyler oldu yanodada uyuyan kocamının yanına gitmen 2 saatimi aldı korkuyla bağırdığım avazım çıkdığı kadar bağırdım duyan olmadıeşimin yanına vardığımda neden duymadın nedeennn diye çığlık attım adam benim onun yanına kadar gelmeye çalışırken saga sola vurduğum bacaklarımdaki morlukları görmese inanmayacak o derece
Pek belli olmuyor ama yinede bir iz mevcut, çok ilginç yaahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/img-20140626-wa0005.1185197/ buradaki fotoğraflarımda var kuzum :) ameliyattan sonra küçüldü ama yine de az çok belli oluyor
Eveet :) önceden daha fazla belliydi ameliyattan sonra o da değişikliğe girdi :)Pek belli olmuyor ama yinede bir iz mevcut, çok ilginç yaa
erik lekesi zaten yeryüzünde duyulmamış bişidir:)Milletin hayalgücü çok geniş boşver sen
Aynısını annem erikle yapmış, hiçbir lekem bir şeyim yok
Bilimsel bir temeli var mı, yok, es geç o zaman :)
Parkda yedim çocuk parkında beldiye ekmiş Yerlere dökülmüşdü hep.inşallah birşey olmazLekeden ziyade izinsiz yemişssiniz bence bunun için gidip ağaç kime aitse sahibine söyleyin ve helal etmesini isteyin.
Bahçeden yemedim ki belediye ekmiş çocuk parkına sıra sıra zaten hep yere dökülmüş Birine ait değil.bende dikkat ederim ama meyve gibi önemsemedim hem hamileyim canım cekti, bişey olmaz inşallah.
Evet çokda dikkat ederim herşeyi defalarca yıkarım.ama işde ağacda görünce yedim bide minik minik ağaclardıSiz gene de daha sonra dışardan yerken dikkat edin. İlaçlanmıştır falan. Hamileler hele hele toksoplazma negatif olan hamileler meyve sebzelerini sirkeyle yıkayıp yerler genelde. İyice yıkandığından emin olmadığı için dışarda salata yemeyen çok arkadaşım var.