Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben hamileyken utanmasam kocamı yiyip elimin kirini yüzüme sürecektim ama hicbişi olmadı Bir arkadaşım da böyle seylere cok inanır, inanılmaz dikkat etti ama kızının elinin üzerinde kocaman leke var.Böyle bir şeye bu kadar takılıp üzüleceğim aklıma gelmezdi.6 aylık hamileyim, eşimle akşam üstü yürüyüş yapalım dedik.sonra minik minik kara dut ağaçları gördük, tabi ben hemen saldırdım nasıl yiyorum, kendimden geçmiş gibi aslında o kadarda çok sevmem ama hamile olunca canım çekti..Neyse yedik bitirdik beni gören bir teyze aman yüzüne falan değme çocuğunda doğum lekesi olur dedi.eşim baktı.yanağıma kocaman değmişim dutlu elimi, koca bir kırmızı.hemen sildim ama kafama takıldı acaip moralim bozuldu, netten baktım dolu seyler yazmışlar bende balık lekesi, bende çilek, ,bende zeytin...bi arkadasımla konuşdum,kuzeninin yüzünde bi leke varmış annesi hamileyken birşey yemiş yüzüne sürmüş elini., o yüzden kızının yüzünde kırmızı leke olmuşçok moralim bozukolamaz böyle bişey dimi varmı böyle duydugunuz, basınıza gelen bişey.birde çocuk gelişimi meuzunuyum okadar hocalar anlattı,hatırlıyorum ozaman böyle bir konu bile işlemişdik hurafe diye, ama insan hamile olunca gözü birşey görmüyor herşeyden korkuyor herşeye inanabiliyor.eşimde kafamı dağıtmaya çalışıyor ama resmen çöktüm 2 saat içinde. Birde yüz yani keşke başka yerim olsaydı, kızımın yüzünde birşey olmaz inşallah.
anneeemm yoksa senin anne benim arkadaşın teyzesi mi, tesadüfe bak, bu kadar olur.Benim annemde canı gül çekiyor, teyzenin birinden istiyor vermiyor. Annemde teyze evine girince gidip alıp o gülü yiyor. Ve şuan burnumda hızma gibi gül şekli var öyle kırmızı leke falanda değil bayağı et gül şeklini almış
Ahahahaaa yok canım benim, benim kuzenlerim küçük daha bende seninkini okuyunca bir şüphelendim yazacaktım tamanneeemm yoksa senin anne benim arkadaşın teyzesi mi, tesadüfe bak, bu kadar olur.
hahaaahaAhahahaaa yok canım benim, benim kuzenlerim küçük daha bende seninkini okuyunca bir şüphelendim yazacaktım tam
Eveeeeet :) gerçi hurafe mi bilemem burnumda ki bu izden sonra hızma gibi şuan deldiremiyorum da o yüzden ama kızarıklık değil benim ki bayağı at şeklinde gül önceden çok büyüktü de zamanla küçüldühahaaaha
bu ciğerle gül pek bi meşhur hurafe anlaşılan
ay çok merak ettim kızz bi fotosunu paylaşman mümkün mü?Eveeeeet :) gerçi hurafe mi bilemem burnumda ki bu izden sonra hızma gibi şuan deldiremiyorum da o yüzden ama kızarıklık değil benim ki bayağı at şeklinde gül önceden çok büyüktü de zamanla küçüldü