Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yurt dışında da var Tabiki :) hemanjiomların insidansı çok yüksek . ama onlar böyle hurafe uydurmuyor . zaten o Çilek lekesi denen gittikçe solar solar ve kaybolur . Tıbbi açıklaması olan bir durum . çok görüldüğü için anneler uydurmuş Durmuşlar . :) bizim insanımız da inanmaya müsait .Yurtdisinda neden olmuyor boyle seyler biri aciklar mi?
Doğrudur bende illaki hurafe değil gerçektir demiyorum illaki bilimsel açıklamasıda vardır ama dikkat etmektede fayda vardırdamarsal bir patoloji o :) Büyüdükçe azalır . Çilek aşermekle alakası yok . :)
Senin sıpa doğunca bi bakak hurafe mi değil miBanada çok söylediler ama inanmadim çilek yedim hiç dikkat etmedim. Bence inanmayin böyle şeylere.
Ya süpersin evet ya aslında işin bu kadar dibine inecek olursak ayıp olmazsa söylemek aslında buraların tamamı dedemle kardeşinin ve burdaki camiyi bile dedem yaptırdı parkın oldugu alanda bizim ama devlet park yaptı.ya aslında burda kimsenin meyveyle falan işi yok herkes zevk için ekti sahipleride hep kuzenler akrabalar Yabancı yok.benim yediğimi görseler hele hamile halimle sevinirler.o yüzden hiç düşünmedim.hiçde yemem ama işde yedim onu yani Ne deyim.justholdmetist: 41325327 .!.:normal, ben anlıyorum seni
heyecanlı bir anne olarak bebeğinin üstüne titriyorsun :)
madem en kötü ihtimali düşün diyelim ki korktuğun gibi bir şey var (olmaz ama içini rahatlatmak için diyorum) o arsa belediyenin dedin
belediye kim için var, kamu
bitti gittii
Burası türkiye:) burda teyzelerin heleki hamilelere söyleyeceği çok sey var:)Yurtdisinda neden olmuyor boyle seyler biri aciklar mi?
Bilerek dokunanlarda hep leke çikmişSenin sıpa doğunca bi bakak hurafe mi değil mi
yurt dışında da var Tabiki :) hemanjiomların insidansı çok yüksek . ama onlar böyle hurafe uydurmuyor . zaten o Çilek lekesi denen gittikçe solar solar ve kaybolur . Tıbbi açıklaması olan bir durum . çok görüldüğü için anneler uydurmuş Durmuşlar . :) bizim insanımız da inanmaya müsait .
Yıkanmadan yememde ayrı mesele dimi dısarda salata bile yemiyorum iyi yıkanmaz diye Eşime bilmişlik yapıyorum.ama işde yapmam dediğin sey olur.dayanamadım yedim ah yemez olaydım dut beni mahvetti.Hurafe olduğunu düşünüyorum ama diarı yıkamadan yemeniz hamilelikte sakıncalı herşeyi çok iyi yıkayıp yemenizi gerekiyor. Bide sahibinden izin alınmadan yenmesi de iyi değil bence. Yinede afiyet olsun
Yıkanmadan yememde ayrı mesele dimi dısarda salata bile yemiyorum iyi yıkanmaz diye Eşime bilmişlik yapıyorum.ama işde yapmam dediğin sey olur.dayanamadım yedim ah yemez olaydım dut beni mahvetti.Hurafe olduğunu düşünüyorum ama diarı yıkamadan yemeniz hamilelikte sakıncalı herşeyi çok iyi yıkayıp yemenizi gerekiyor. Bide sahibinden izin alınmadan yenmesi de iyi değil bence. Yinede afiyet olsun