- 9 Mayıs 2011
- 13.912
- 28.907
bunu yeni duydum. kizimin gobusunde kibris desenli bi leke var bu sebepten mi oldu acep? valla bu tur seylerin gercek olabildigi kadar yanilma payida var bence, psikolojikte olabilir. aksini dusunmeye calisin ins olmaz
Benim derdim lekeydi birde başka düşünceler girdi kafama.belediye ekmiş çocuk parkına sıra sıra hem birinin bahçesinden yemedim.bir sürüde meyve agacımız var asagıda inipde koparmam onu yiyesim geldi işte. bizim burada hep meyve agacları var herkesde birbirini tanır meyvelerini verir,birinin bile olsa asla haram etcegini sanmamda zaten bilir tanırlar.ama yedim işde.yedim yani
Dagıtırım yeterki bişey olmasın.zaten çocuklar hep bizim bahçede bizim burda öyle şeyleri çok takmazlar.herkesin kendi arazisi herkes zevkine ekmiş ve hep birbirini tanıyan bilen insanlar.bide ben herşeye bu kadar dikkat ederken dut beni bitirdi hamile halimle.Afiyet olsun takmayın
Ama içinize sinmiyor ise şeker çikolata bir şey alıp çocuklara dağıtın belki bir nebze rahatlarsınız
Aman yarabbim her dokundugumuz yerde birşey çıksa:)e yani zaten insan böyle bir şey yaşadıktan sonra geri kalan hamilelik sürecinde kimbilir daha kaç yerine dokunuyor
o zaman her yeri leke olurdu
ama insan bir yerde çıktı mı, ha buraya dokunmuştum diyor
e sen geri kalan 34934094 noktana daha dokundun onlar noldu?
Bu kadar detaylı bilmiyorum ama bende tıbbi düşünmek istiyorum mantıgımda öyle diyor ama hamile olunca insan herseyden korkuyor.sürekli pinpirikli oluyorsunÇilek hemanjiomlar Tıbbi bir durum ya insailek yedi elini sürdü diye olmaz . yapmayın Allah Aşkına . bebeğinde bu leke olan anneler bir sebep bulup uydurmuşlar.daha derini de kavernöz hemanjiomlar . onların açıklaması ne ? bastırarak mı sürmüş . Allah Aşkına sıkma canını konu sahibi . insanlara da bakma sen . biraz Tıbbi düşün .
:) bu durumda vişne suyu falan sıkmada allah korusun:)Ahahaha çok iyi yaa...
Birinin çocuğuna kastım olursa gidip suratına meyve suyu sıkayım
Şakaysa çok komik, gerçekse hiç komik değil. Bu devirde hala bunlara inanan var mı?
Aman yarabbim her dokundugumuz yerde birşey çıksa:)
Olmaz o zaman canım :)) hepimiz sahibiyiz o vakitBahçeden yemedim ki belediye ekmiş çocuk parkına sıra sıra zaten hep yere dökülmüş Birine ait değil.bende dikkat ederim ama meyve gibi önemsemedim hem hamileyim canım cekti, bişey olmaz inşallah.
Yurtdisinda neden olmuyor boyle seyler biri aciklar mi?
Kalbine alma cnm inşallah olmaz ama malesef bende yemistim kızımin pargaginda kirmizi leke olmustu çok kirmiziydi ama yavaş yavaş gecti simdi 4 yaşında cok silik kaldı.o zamn dr götürdük hatta oda 5 yasina kadar gecer dediBöyle bir şeye bu kadar takılıp üzüleceğim aklıma gelmezdi.6 aylık hamileyim, eşimle akşam üstü yürüyüş yapalım dedik.sonra minik minik kara dut ağaçları gördük, tabi ben hemen saldırdım nasıl yiyorum, kendimden geçmiş gibi aslında o kadarda çok sevmem ama hamile olunca canım çekti..Neyse yedik bitirdik beni gören bir teyze aman yüzüne falan değme çocuğunda doğum lekesi olur dedi.eşim baktı.yanağıma kocaman değmişim dutlu elimi, koca bir kırmızı.hemen sildim ama kafama takıldı acaip moralim bozuldu, netten baktım dolu seyler yazmışlar bende balık lekesi, bende çilek, ,bende zeytin...bi arkadasımla konuşdum,kuzeninin yüzünde bi leke varmış annesi hamileyken birşey yemiş yüzüne sürmüş elini., o yüzden kızının yüzünde kırmızı leke olmuşçok moralim bozuk olamaz böyle bişey dimi varmı böyle duydugunuz, basınıza gelen bişey.birde çocuk gelişimi meuzunuyum okadar hocalar anlattı,hatırlıyorum ozaman böyle bir konu bile işlemişdik hurafe diye, ama insan hamile olunca gözü birşey görmüyor herşeyden korkuyor herşeye inanabiliyor.eşimde kafamı dağıtmaya çalışıyor ama resmen çöktüm 2 saat içinde. Birde yüz yani keşke başka yerim olsaydı, kızımın yüzünde birşey olmaz inşallah.
damarsal bir patoloji o :) Büyüdükçe azalır . Çilek aşermekle alakası yok . :)Bu arada kuzenimin kızının alnında kocaman çilek lekesi var 7 yaşında şu an ergenliğe doğru kaybolur demiş doktor hakkatten gittikçe kuçuluyor doğduğunda tüm alında kocaman bir çilek vardı..aşermiş ama fırsatı olmamış alamamış alnını kaşımış..
Benim derdim lekeydi birde başka düşünceler girdi kafama.belediye ekmiş çocuk parkına sıra sıra hem birinin bahçesinden yemedim.bir sürüde meyve agacımız var asagıda inipde koparmam onu yiyesim geldi işte. bizim burada hep meyve agacları var herkesde birbirini tanır meyvelerini verir,birinin bile olsa asla haram etcegini sanmamda zaten bilir tanırlar.ama yedim işde.yedim yani
Ben de bu hikayeyi portakal olarak duydumHah iste ben de tam bunu diyecektim hay agzina saglik. Bu cok tehlikeli coook.
Bununla ilgili bir de olay var.
Kadinin biri hamileyken komsusuna gidiyor. Orda bir nar goruyor. Cani cok çekiyor ama utaniyor istemeye. Gizliden mutfaga gidip nara igne batirip suyunu cekiyor.
Bir çocuğu oluyor ve su tasiyan kadinlarin bidonunu patlatiyormus surekli. Sonra yasadigi bu olay akla gelmis.
Bir insan hamileyken cok daha dikkatli olmali hu tür hassas konularda.
Suratinda iz cikmis bence cok onemli degil. Benim kuzenimin de alninda cilek lekesi vardi. Ergenlikte gecti sukur..