bunlar sadece hurafe demi, gerçek olamaz:(

Afiyet olsun takmayın

Ama içinize sinmiyor ise şeker çikolata bir şey alıp çocuklara dağıtın belki bir nebze rahatlarsınız

Afiyet olsun takmayın

Ama içinize sinmiyor ise şeker çikolata bir şey alıp çocuklara dağıtın belki bir nebze rahatlarsınız
Dagıtırım yeterki bişey olmasın.zaten çocuklar hep bizim bahçede bizim burda öyle şeyleri çok takmazlar.herkesin kendi arazisi herkes zevkine ekmiş ve hep birbirini tanıyan bilen insanlar.bide ben herşeye bu kadar dikkat ederken dut beni bitirdi hamile halimle.

Çilek hemanjiomlar Tıbbi bir durum ya insanlar Çilek yedi elini sürdü diye olmaz . yapmayın Allah Aşkına . bebeğinde bu leke olan anneler bir sebep bulup uydurmuşlar.daha derini de kavernöz hemanjiomlar . onların açıklaması ne ? bastırarak mı sürmüş . Allah Aşkına sıkma canını konu sahibi . insanlara da bakma sen . biraz Tıbbi düşün .

Aman yarabbim her dokundugumuz yerde birşey çıksa:)

Bu kadar detaylı bilmiyorum ama bende tıbbi düşünmek istiyorum mantıgımda öyle diyor ama hamile olunca insan herseyden korkuyor.sürekli pinpirikli oluyorsun

Aman yarabbim her dokundugumuz yerde birşey çıksa:)

normal, ben anlıyorum seni
heyecanlı bir anne olarak bebeğinin üstüne titriyorsun :)
madem en kötü ihtimali düşün diyelim ki korktuğun gibi bir şey var (olmaz ama içini rahatlatmak için diyorum) o arsa belediyenin dedin
belediye kim için var, kamu

bitti gittii

Benim annemdede zeytin lekesi var. Baska bi tanidigimda lale lekesi var. Kadin lale koklamis cocugun yuzunde lalenin actigi mevsimde kirmizi lekeler cikiyor sonrada kayboluyor.
Kulaga garip geliyor ama oluyo boyle seyler.

Bahçeden yemedim ki belediye ekmiş çocuk parkına sıra sıra zaten hep yere dökülmüş Birine ait değil.bende dikkat ederim ama meyve gibi önemsemedim hem hamileyim canım cekti, bişey olmaz inşallah.
Olmaz o zaman canım :)) hepimiz sahibiyiz o vakit

Aynen benimde aklıma o durum geldi ondan dedim ama belediyeninmiş..goz hakkıdır ama ben yere düşen meyveye bile sulanamıyom annem acayip işledi içime:))))

Bu arada kuzenimin kızının alnında kocaman çilek lekesi var 7 yaşında şu an ergenliğe doğru kaybolur demiş doktor hakkatten gittikçe kuçuluyor doğduğunda tüm alında kocaman bir çilek vardı..aşermiş ama fırsatı olmamış alamamış alnını kaşımış..

Bence baska birinin agacindan yemeniz dogru degil esiniz gidip 1 kilo satin alsaymış ya
Hurafe bence

Kalbine alma cnm inşallah olmaz ama malesef bende yemistim kızımin pargaginda kirmizi leke olmustu çok kirmiziydi ama yavaş yavaş gecti simdi 4 yaşında cok silik kaldı.o zamn dr götürdük hatta oda 5 yasina kadar gecer dedi

damarsal bir patoloji o :) Büyüdükçe azalır . Çilek aşermekle alakası yok . :)

Afiyet olsun canım. Bu kadar kasma. Hem belediyeye bir sürü para veriyoruz. Ve bizim ortak malımız sayılır. Tabi hamilelikte şüpheli şeylerden bile sakınmak lazım. Leke olayı tamamen hurafe içini rahat tut. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah

Ben de bu hikayeyi portakal olarak duydum Benim annem de kara dut yedikten sonra terini silmiş sözde,alnımda gözümün üzerinde doğum lekesi var ...%90 hurafe desem de %10luk kısmım inanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…