Milletin hayalgücü çok geniş boşver sen
Aynısını annem erikle yapmış, hiçbir lekem bir şeyim yok
Bilimsel bir temeli var mı, yok, es geç o zaman :)
Erik pek leke yapmaz ki zaten. Daha çok çilek, ciğer gibi koyu şeyler leke bırakıyor. Bir keresinde de halam kuzenime hamileyken çilek yemiş göğüsünün üstünü kaşımış, olmuş. Ama onunkisi geçti benim ki kaldı, kara kaderim :/
Bahçeden yemedim ki belediye ekmiş çocuk parkına sıra sıra zaten hep yere dökülmüş Birine ait değil.bende dikkat ederim ama meyve gibi önemsemedim hem hamileyim canım cekti, bişey olmaz inşallah.Valla olabiliyor hurafehalt etmiş..duşuneceğiniz bence dut lekesi olmasın dize ait olmayan dutları yemek olsun bence...heleki hamile bir annenin daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum..hani mevsimide gidip alabilirdiniz bir marketten.
Daha neler duycamo degıl de ben hamıleyken agaclar çağalayla dolmustu bı arkadasa gıderken gordum bı tane koparıp yedım, bende bılmıyordum da etrafımdakıler benı uyardı. hamıleyken boyle seyler yapmak ıyı degılmıs anladıgım kadarıyla karnımdakı bebek hırsızlık ogrenırmıs gıbı bıseyler dedıler sasırmıstım
Valla olabiliyor hurafe diyenler halt etmiş..duşuneceğiniz bence dut lekesi olmasın dize ait olmayan dutları yemek olsun bence...heleki hamile bir annenin daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum..hani mevsimide gidip alabilirdiniz bir marketten.
ya gerçekten çok saçma
güya annem de kediye ciğer vermiş gizlice belini tutmuş benim belimde leke var
ama ne alaka yani onu tuttu diye mi oldu hayır tabiki de